Centrum Medyczne im. dr Ludwika Rydygiera spółka z o.o. ogłasza przetarg
- Adres: 90-217 Łódź, Sterlinga
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel. 426 335 877, , fax. 426 335 877
- Data zamieszczenia: 2019-01-31
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centrum Medyczne im. dr Ludwika Rydygiera spółka z o.o.
Sterlinga 13
90-217 Łódź, woj. łódzkie
tel. 426 335 877, , fax. 426 335 877
REGON: 47225228500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.centrumrydygiera.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
,,ŚWIADCZENIE USŁUGI ŻYWIENIA PACJENTÓW CENTRUM MEDYCZNEGO IM. DR. L. RYDYGIERA SP. Z O.O. ” - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest ,,Świadczenie usługi żywienia pacjentów Centrum Medycznego im. dr. L. Rydygiera sp. z o.o.” polegająca na przygotowaniu, dostawie całodziennego wyżywienia z uwzględnieniem zaleceń dietetycznych wraz z ich dystrybucją do łóżka pacjenta na poszczególnych oddziałach Szpitala, zlokalizowanego przy ul. Sterlinga 13 w Łodzi. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik nr 2 do SIWZ (szczegółowy opis diet wraz z dzienną racją pokarmową kcal w zakresie podstawowym oraz w zakresie ,,plus"). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Określenie warunków: a.1. Decyzja Państwowego Powiatowego Inspektoratu Sanitarnego zatwierdzająca zakład wprowadzający do obrotu żywność i uzyskanie wpisu do rejestru zakładów, które wprowadzają do obrotu żywność, o których mowa w art. 61-67 ustawy z dnia 24 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz.U.2018 poz.1541 z późń. zm.) a.2. Wykaz osób wykonujących zamówienie oraz ich kwalifikacje zawodowe, doświadczenie i wykształcenia niezbędnego do wykonania zamówienia, w tym minimum 1 osoba będąca dietetykiem, stanowiący Załącznik nr 3 do SIWZ podpisany przez osobę /y/ uprawnioną /e do reprezentowania Wykonawcy.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa posiłków gotowych (cateringu) oraz serwisu kawowego dla uczestników projektu
Dodano: 2024-04-22 - Usługi cateringowe dla Biura Aktywności Miejskiej UMŁ i rad osiedli w Łodzi
Dodano: 2023-12-14 - Przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów szpitala z uwzględnieniem diet i kaloryczności dla SPZOZ w Pajęcznie
Dodano: 2023-12-04 - Usługa polegająca na przygotowaniu, dostawie i wydaniu posiłków dla uczniów oraz wychowanków w placówkach oświatowych działających na terenie gminy Brójce w 2024r.
Dodano: 2023-11-30 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby jednostek Administracji Centralnej Politechniki Łódzkiej w 2023/2024 r.
Dodano: 2023-08-21 - Przygotowanie i dowóz posiłków do Publicznego Gminnego Przedszkola „Bocianie gniazdo” i Klubu dziecięcego „Pod bocianim skrzydłem” w Krzyżanowie w roku szkolnym 2023/2024 (system cateringu)
Dodano: 2023-08-10 - Przygotowanie i dostarczenie posiłków dla dzieci Publicznego Przedszkola nr 2 w Wieluniu
Dodano: 2023-07-20 - Usługi transportowe w ramach projektu „Centrum Usług Środowiskowych „WISIENKA-C.D”
Dodano: 2023-05-19 - Usługi całodobowego dostarczania posiłków dla pacjentów MCTiPZ
Dodano: 2022-10-25 - Świadczenie usług cateringowych
Dodano: 2022-09-23