Przetargi.pl
Dostawa różnych produktów spożywczych

Areszt Śledczy w Bytomiu ogłasza przetarg

  • Adres: 41902 Bytom, ul. Wrocławska
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 323 886 210 , fax. 323 886 230
  • Data zamieszczenia: 2017-02-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Bytomiu
    ul. Wrocławska 4
    41902 Bytom, woj. śląskie
    tel. 323 886 210, fax. 323 886 230
    REGON: 31983600000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa różnych produktów spożywczych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zamawiana ilość określona w l: Woda źródlana niegazowana – butelka plastikowa 1,5 litra – 4700; Zamawiana ilość określona w kg: Chleb pszenny 400 gram – krojony foliowany – 4000; Chleb zwykły 800 gram – krojony foliowany – 25000; Chleb graham 400 gram – krojony foliowany – 3500; Bułka tarta – 400; Zamawiana ilość określona w kg/l: Barszcz biały – w proszku – 10; Barszcz czerwony – w proszku – 100; Czosnek suszony (mielony) – 20; Herbata expresowa – 1,5 gram – 3; Herbata granulowana – 80; Jarzynka – 350; Żelatyna spożywcza – 30; Kawa zbożowa – 5; Kisiel bez cukru – 5; Koper suszony – 10; Kwasek cytrynowy – 12; Liść laurowy – 3; Majeranek – 8; Majonez – 150; Musztarda – 100; Ocet – 250; Papryka mielona (słodka) – 10; Pietruszka suszona (nać) – 15; Pieczywo ryżowe (bezglutenowe) – 30; Pieprz prawdziwy mielony – 35; Przyprawa do mięs – 10; Przyprawa w płynie – 1000; Rosół drobiowy – 250; Rosół jarzynowy – 200; Sól – 900; Syrop wysokosłodzony – 1300; Zaprawa cytrynowa – 50; Ziele angielskie (ziarno) – 4; Zupa pieczarkowa – 30; Żurek – 100; Płatki kukurydziane – 300; Cukier – 4000; Zamawiana ilość określona w kg/l: Twaróg chudy – krajanka – 700; Serek waniliowy do 150 gram – 600; Serek naturalny do 150 gram – 150; Jogurt owocowy do 150 gram – 200; Jogurt naturalny do 150 gram – 150; Śmietana 12% (max. 5 l) – 100; Ser topiony 100 gram – 400; Ser twardy – 400; Kefir do 200 gram – 400; Serek ziarnisty (wiejski) do 200 gram – 850; Serek kanapkowy czysty do 150 gram – 100; Mleko w proszku – granulowane odtłuszczone – 1000; Zamawiana ilość określona w kg/l: Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa o zawartości tłuszczu do 30% (margaryna kanapkowa) – 4000; Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa o zawartości tłuszczu do 60% (masło roślinne) – 1000; Olej roślinny – 550; Zamawiana ilość określona w kg: Granulat sojowy – 100; Kotlety sojowe (schabowe) – 200; Krajanka sojowa – 200; Kostka sojowa – 200; Zamawiana ilość określona w kg: Dżem truskawkowy – 200; Marmolada wieloowocowa – 1200; Dżem jednorazowy (25 gram) – 125; Zamawiana ilość określona w kg: Brokuły mrożone – 200; Kalafiory mrożone – 600; Truskawki mrożone – 200; Szpinak mrożony – 100; Zamawiana ilość określona w kg: Kapusta kiszona – 2500; Ogórki kiszone – 2500; Zamawiana ilość określona w kg: Ogórki konserwowe – 800; Groszek konserwowy – 200; Papryka konserwowa – 250; Leczo pieczarkowe – 400; Sałatka szwedzka – 500; Pasta pomidorowa - 30% – 500; Chrzan tarty – 20; Fasolka konserwowa – 200; Szczaw konserwowy – 400; Zamawiana ilość określona w kg: Ryba mrożona – filety z mintaja – zawartość glazury nie więcej niż 20% – 250; Burgery rybne – mrożone – 400; Śledzie – matjasy w wiadrach – 200; Śledzie zielone – mrożone wyczyszczone bez głów – 400; Zamawiana ilość określona w kg: Paprykarz szczeciński – poniżej 350 gram – 400; Szproty w pomidorach – poniżej 350 gram – 400; Śledź w pomidorach – poniżej 350 gram – 400; Zamawiana ilość określona w kg: Fasola biała – średnia – 500; Groch łuskany (połówki) – 300; Zamawiana ilość określona w szt: Jaja kurze – klasa M – 25000;

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach