Przetargi.pl
Zaprojektowanie i zrealizowanie projektu pn. PUNKT MAŁEJ GASTRONOMII (w technologii modułowej) o powierzchni zabudowy ok. 72m2 z możliwością dalszej dobudowy, nad Zalewem Janowskim. Dla ZALEW Spółki z ograniczoną odpowiedzialnością w Janowie Lubelskim, ul. Turystyczna 10, 23 - 300 Janów Lubelski.

Zalew Sp. z o.o. ogłasza przetarg

  • Adres: 23-300 Janów Lubelski, Ul. Turystyczna 10
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 15 872 43 07 , fax. 15 872 46 70
  • Data zamieszczenia: 2012-01-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zalew Sp. z o.o.
    Ul. Turystyczna 10 10
    23-300 Janów Lubelski, woj. lubelskie
    tel. 15 872 43 07, fax. 15 872 46 70
    REGON: 06076098000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zalewsp.bip.lublin.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Spółka z o.o. własność komunalna 100%

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zaprojektowanie i zrealizowanie projektu pn. PUNKT MAŁEJ GASTRONOMII (w technologii modułowej) o powierzchni zabudowy ok. 72m2 z możliwością dalszej dobudowy, nad Zalewem Janowskim. Dla ZALEW Spółki z ograniczoną odpowiedzialnością w Janowie Lubelskim, ul. Turystyczna 10, 23 - 300 Janów Lubelski.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: roboty budowlane
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest wykonanie w formie zaprojektuj i wybuduj robót budowlanych i wchodzących w zakres robót realizacji projektu pn. punkt małej gastronomii w formie zabudowy modułowej, z możliwością (w przyszłości) dostawy kolejnego modułu. 2. Zamówienie obejmuje projektowanie oraz wykonanie robót budowlanych i robót wykończeniowych i częściowego wyposażenia w oparciu o program funkcjonalno - użytkowy dla: branża budowlana. Przedstawione w programach funkcjonalno-użytkowych opracowania są tylko materiałem wyjściowym i pomocniczym dla Wykonawcy do sporządzenia własnego opracowania i wykonania zadania składających się na przedmiot zamówienia. Przedstawione w programie funkcjonalno - użytkowym wielkości i miary są parametrami szacunkowymi - ostateczne wielkości zostaną ustalone na podstawie sporządzonej przez Wykonawcę dokumentacji projektowej (projekt budowlany i projekty wykonawcze); w przypadku rozbieżności Wykonawca nie ma prawa do dodatkowego wynagrodzenia. 3. Celem opracowania jest: 3.1. zaprojektowanie i przedstawienie wizualizacji obiektu nawiązującego kształtem i architekturą zewnętrzna - do architektury zabudowy Parku Rekreacji ZOOM Natury (wizualizacja ZOOM dostępna na stronie www.janowlubelski.pl - zakładka ZOOM Natury i www.zoom.pl 3.2. zaprojektowanie obiektu o zabudowie modułowej na potrzeby przygotowywania posiłków w formie półproduktów i produktów mrożonych oraz wytwarzanych na miejscu - przeważnie w formie Fast - foodów, sprzedawanych na miejscu na zewnątrz podawanych w naczyniach jednorazowych i zwrotnych oraz napojów pod różną postacią sprzedawanych w opakowaniach szklanych i w formie lanej z kegów poprzez nalewaki, podawanych w naczyniach jednorazowych i zwrotnych. Obiektu z kuchnią, zmywalnią, magazynem, zapleczem sanitarnym dla personelu oraz oddzielnym - barem ladą. Przewidywana liczba obsługiwanych gości od 200 do 2000 w ciągu doby. 4. Projektowany obiekt, ma uwzględnić dwa punkty sanitarne dla kobiet i mężczyzn z jednoczesnym dostosowaniem do potrzeb osób niepełnosprawnych. 5.Zamawiający oczekuje od zastosowanych rozwiązań; funkcjonalności, nowoczesności i bezpieczeństwa eksploatacji. Na całość wykonanych prac oraz poszczególne urządzenia Zamawiający wymaga udzielenia gwarancji. W przypadku gotowych elementów, wymagane są odpowiednie certyfikaty, atesty higieniczne, deklaracje zgodności z obowiązującymi Polskimi Normami. 6.Dokumentacja projektowa musi uzyskać zatwierdzenie w zakresie przyjętych i zastosowanych rozwiązań technicznych przez Zamawiającego. 7.Dokumentacja projektowa powinna być opracowana zgodnie z odpowiednimi przepisami prawa budowlanego, Polskimi normami , zasadami wiedzy technicznej, wymaganiami technicznymi Zamawiającego i potrzebami sprawnego przeprowadzenia procesu inwestycyjnego. 8.Dane wyjściowe stanowiące podstawę opracowania dokumentacji projektowej powinny być kompletne, rzetelne i mieć oparcie w odpowiednich dokumentach zamieszczonych w Programie funkcjonalno-użytkowym i przekazanych przez Zamawiającego i pozyskanych przez Wykonawcę. 9.Projekt powinien zawierać szczegóły pozwalające na potwierdzenie zgodności zastosowanych rozwiązań technicznych z Programami funkcjonalno-użytkowymi , a w szczególności ilości materiałów i urządzeń , typy i modele materiałów i urządzeń , karty katalogowe, opisy, certyfikaty i aprobaty techniczne zastosowanych urządzeń i materiałów, plany rozmieszczenia elementów oraz schematy ideowe systemów.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 710000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający wymaga wniesienia wadium w wysokości 4 500,00 zł

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: projekt, wizualizacja, funkcjonalność
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zalewsp.bip.lublin.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach