Przetargi.pl
Usługa przygotowywania gorących dwudaniowych (zupa i drugie danie) posiłków obiadowych oraz ich dostarczania do znajdujących się na terenie Miasta i Gminy Bystrzyca Kłodzka miejsc zamieszkania klientów Zamawiającego

Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 57-500 Bystrzyca Kłodzka, ul. 1 Maja 1
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 074 8110266 , fax. 074 8111785
  • Data zamieszczenia: 2012-11-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Pomocy Społecznej
    ul. 1 Maja 1 1
    57-500 Bystrzyca Kłodzka, woj. dolnośląskie
    tel. 074 8110266, fax. 074 8111785
    REGON: 00581095600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.ops.bystrzycaklodzka.biuletyn.net
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa przygotowywania gorących dwudaniowych (zupa i drugie danie) posiłków obiadowych oraz ich dostarczania do znajdujących się na terenie Miasta i Gminy Bystrzyca Kłodzka miejsc zamieszkania klientów Zamawiającego
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowywania gorących, dwudaniowych (zupa i drugie danie) posiłków obiadowych oraz ich dostarczania do znajdujących się na terenie Miasta i Gminy Bystrzyca Kłodzka miejsc zamieszkania klientów, zwana dalej usługą. Szacunkowa ilość obiadów, jaką Zamawiający zamierza zlecić w czasie obowiązywania umowy wynosi 18000. Z usługi tej będzie korzystać około 50 klientów Ośrodka. 2. Usługa ma być świadczona zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj. Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914 ze zm. ) oraz w sposób uwzględniający potrzeby klientów Zamawiającego, w szczególności obowiązującą ich dietę. 3. Posiłki będą dostarczane w godzinach od 10:00 do 15:00 od poniedziałku do niedzieli tj. każdego dnia świadczenia usługi, z wyłączeniem dni zgłoszonych przez klienta. 4. Wykonawca jest zobowiązany zapewnić, że w użytych przez Niego naczyniach posiłki zachowają wszystkie walory odżywcze, licząc od momentu ich dostarczenia do klienta. 5. Zamawiający zastrzega sobie możliwość uzgodnienia z Wykonawcą jadłospisu, w tym prawo do wskazania obiadów dietetycznych. 6. Wykonawca nie będzie mógł zastąpić gorącego dwudaniowego posiłku suchym prowiantem bez uprzedniej zgody Zamawiającego. 7. Wykonawca przyjmie na siebie pełną odpowiedzialność za negatywne skutki zdrowotne wynikłe w następstwie spożycia posiłków przez klientów Zamawiającego. 8. Wykonawca będzie uprawniony do składania Zamawiającemu propozycji wprowadzenia zmian w zakresie usługi, w szczególności przypisania klientowi posiłku dietetycznego. Do wprowadzenia jakiejkolwiek zmiany niezbędna będzie pisemna zgoda Zamawiającego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553220003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ops.bystrzycaklodzka.biuletyn.net
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach