Przetargi.pl
Przygotowanie, i podawanie posiłków dla dzieci uczęszczających do Zespołu Szkół nr 21 we Wrocławiu.

Zespół Szkół Nr 21 ogłasza przetarg

  • Adres: 54-152 Wrocław, ul. Piotra Ignuta 28
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 71 373 88 88 , fax. 71 373 88 88
  • Data zamieszczenia: 2015-11-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Nr 21
    ul. Piotra Ignuta 28 28
    54-152 Wrocław, woj. dolnośląskie
    tel. 71 373 88 88, fax. 71 373 88 88
    REGON: 00121973000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zszk21wroc.edupage.org
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zespół szkół

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przygotowanie, i podawanie posiłków dla dzieci uczęszczających do Zespołu Szkół nr 21 we Wrocławiu.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest: Przygotowanie i podawanie posiłków dla dzieci uczęszczających do Zespołu Szkół nr 21 we Wrocławiu. CPV 55322000-3. 2. Dzieci szkolne: wiek dzieci od 5 lat do 13 lat. 3. Maksymalna ilość dzieci objętych żywieniem: 280. 4. Rodzaj posiłku: obiad składający sie z zupy, II dania oraz kompotu. 5. Termin wykonania zamówienia: od dnia od 04.01.2016 r. do 30.12.2016 r. z wyjątkiem dni wolnych od zajęć szkolnych. 6. Godziny wydawania posiłków: 11:30-14:30. Uwaga: dopuszcza się zmiany przez zamawiającego godzin wydawania posiłków w terminie 7 dni przed dniem wprowadzenia zmian. 7. Zasady wydawania posiłków: posiłki winny być wydawane na zastawie stołowej, w pomieszczeniu stołówki. Zupy winny być wydawane w wazach, II danie winny być serwowane na talerzach. 8. Miejsce realizacji zamówienia: a) Zamawiający na czas realizacji zadania polegającego na wydawaniu posiłków udostępnia kuchnię znajdującą się na terenie Zespołu Szkół nr 21 we Wrocławiu. Szczegółowy wykaz wyposażenia kuchni określa zał. nr 8 do SIWZ. b) posiłki winne być gotowane na miejscu w kuchni Zamawiającego, Szczegółowy Opis Przedmiotu Zamówienia zawiera Specyfikacja Istotnych Warunków Zamówienia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553220003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie zawodowe
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zszk21wroc.edupage.org
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach