Przetargi.pl
Remont restauracji w budynku Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Poznańskiej 6/8 w Warszawie. (znak sprawy UD-IX-WZP-3401-25/10).

Miasto Stołeczne Warszawa Dzielnica Śródmieście ogłasza przetarg

  • Adres: 00-691 Warszawa, ul. Nowogrodzka 43
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 022 6998449 , fax. 022 6998154
  • Data zamieszczenia: 2010-04-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miasto Stołeczne Warszawa Dzielnica Śródmieście
    ul. Nowogrodzka 43 43
    00-691 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 022 6998449, fax. 022 6998154
    REGON: 01525966300108
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.srodmiescie.warszawa.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Remont restauracji w budynku Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Poznańskiej 6/8 w Warszawie. (znak sprawy UD-IX-WZP-3401-25/10).
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: roboty budowlane
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zamówienie obejmuje: Modernizację i remont pomieszczeń kuchni i sali restauracyjnej na parterze budynku w części B - powierzchnia objęta remontem wynosi 298,80m2. Zmianom budowlanym podlegają wszystkie pomieszczenia kuchenne oraz WC personelu na terenie kuchni. Sala restauracyjna przewidziana jest na ok. 80 miejsc konsumenckich. Zakłada się pracę 120 uczniów i 2 nauczycieli. Zaprojektowano następujące pomieszczenia kuchenne: rozdzielnię kelnerską, kuchnie z wydawalnią, zmywalnie, zmywalnie naczyń kuchennych, pomieszczenie na sprzęt porządkowy, WC dla personelu (dla nauczycieli), magazyn I i II, wieszak na fartuchy (w rozdzielni). W sali restauracyjnej przewidziano strop podwieszony na ruszcie stalowym o polach 60x60 cm, spód na poziomie +2,60m od podłogi, w rozdzielni kelnerskiej strop podwieszony jak w sali - spód +2,40m od podłogi. W zakres zamówienia wchodzi: - remont kuchni z zapleczem oraz sali konsumpcyjnej restauracji; - remont schodów zewnętrznych zejścia do restauracji; - wykonanie wentylacji mechanicznej; - wykonanie instalacji elektrycznych; - wykonanie robót wodno-kanalizacyjnych; - wyposażenie kuchni w urządzenia trwale związane z budynkiem; - uwzględnienie instalacji wyrównawczej do wyposażenia technologii w pom. kuchni; - wykonanie pomiarów instalacji wentylacji mechanicznej wraz z natężeniem hałasu.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 450000007
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: 18000 PLN

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.srodmiescie.warszawa.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach