Szkoła Główna Służby Pożarniczej ogłasza przetarg
- Adres: 01-629 Warszawa, ul. Słowackiego 52/54
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 5617624 , fax. 022 8330724
- Data zamieszczenia: 2014-01-29
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Główna Służby Pożarniczej
ul. Słowackiego 52/54 52/54
01-629 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 5617624, fax. 022 8330724
REGON: 00017341000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sgsp.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa restauracyjna (niepriorytetowa) - pomoc w przygotowywaniu i wydawaniu posiłków - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zakup godzin pracy, których wymiar odpowiada 5 stanowiskom pracy pomocy w zapleczu żywieniowym SGSP (kuchnia i stołówka) o określonych wymaganiach co do zakresu wykonywanych czynności. Świadczenie usług w zakresie związanym z przygotowywaniem i podawaniem dziennych posiłków (śniadania, obiady, kolacje) serwowanych przez zaplecze żywieniowe SGSP (kuchnia i stołówka w siedzibie SGSP i okresowo w PBL Zamczysko Nowe) oraz w zakresie usług kawiarnianych (przyjęcia, bankiety, przerwy kawowe) organizowanych w siedzibie SGSP spotkań okolicznościowych, seminariów konferencji itp. Wykonawcy usług zobowiązani są do świadczenia gotowości do wykonywania i wykonywanie zamiennie czynności obejmujących: - pomoc pod nadzorem kucharza w przygotowywaniu i wstępnej obróbce artykułów spożywczych na potrzeby serwowanych dań i posiłków (mycie, obieranie i rozdrabianie, krojenie, szatkowanie, dzielenie na części itp), - utrzymanie czystości naczyń (garnków, patelni, brytfann, kotłów), narzędzi (łyżek, noży, widelców, chochli, itp.) oraz zmechanizowanego sprzętu gospodarstwa domowego, mebli (stołów, blatów) oraz pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego, - wydawanie posiłków na stołówce lub w innych wyznaczonych do tego miejscach, mycie naczyń zwrotnych, utrzymanie czystości w pomieszczeniach stołówki, przestrzegając zasady GHP, GMP obowiązujące w gastronomi. Warunki wykonania Wykonywanie wymienionych czynności odbywać się będzie od poniedziałku do niedzieli włącznie z częstotliwością przedmiotową i w godzinach ustalonych harmonogramem miesięcznym przez Zamawiającego - jedna zmiana, z uwzględnieniem: a) stałych godzin posiłków w dni powszednie w dni wolne od pracy Śniadanie godz. 6.30 7.00 Obiad godz. 13.00 12.30 Kolacja godz. 18.00 17.00 b) ustalanych dorywczo zleceń odrębnych na usługi kawiarniane. Wynagrodzenie za przedmiot zamówienia będzie ustalane i rozliczane w systemie godzinowym - za efektywnie przepracowany czas pracy w okresie rozliczeniowym - jeden miesiąc kalendarzowy z uwzględnieniem - podanej w ofercie stawki za 1 roboczo-godz. czasu pracy - świadczenia usługi, - wymaganego przez zamawiającego limitu czasu pracy = 160 h miesięcznie, - możliwości zmiany - przekroczenia lub zmniejszenia limitu j.w. Wykonawca ponosi odpowiedzialność za mienie Zamawiającego, do którego ma dostęp, za uszkodzenia, zniszczenia mienia znajdującego się w pomieszczeniach wchodzących w zakres zamówienia, porządek i higienę mienia oraz za przygotowane posiłki. W przypadku uszkodzenia, zniszczenia, kradzieży mienia znajdującego się w pomieszczeniach Zamawiającego, wykonawca winien niezwłocznie zawiadomić o tym fakcie Zamawiającego, celem sporządzenia protokołu, stwierdzającego rodzaj i wysokość zaistniałych strat. W przypadku stwierdzenia i ustalenia winy po stronie Wykonawcy, ponosi on pełną odpowiedzialność finansową za powstałe straty. Inne istotne dla zamawiającego warunki umowy określa wzór umowy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda od wykonawców wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.sgsp.edu.pl zakładka: zamówienia publiczne
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Wykonanie usług cateringowych podczas imprez okolicznościowych w podziale na pakiety
Dodano: 2016-07-26 - Świadczenie usług cateringowych
Dodano: 2016-07-15 - Sukcesywne przygotowywanie i dostawa posiłków do placówek oświatowych Gminy Wiązowna w roku szkolnym 2016-2017
Dodano: 2016-07-08 - Usługi cateringu dla Akademii Wychowania Fizycznego Józefa Piłsudskiego w Warszawie
Dodano: 2016-07-01 - Usługa przygotowywania, dostarczania i podawania posiłków pacjentom Instytutu Kardiologii w klinikach zlokalizowanych w obiekcie przy ul. Spartańskiej 1. (znak sprawy: ZP 037/2016)
Dodano: 2016-06-17 - Usługa cateringowa - zbiorowego żywienia dzieci uczęszczających do Publicznego Przedszkola w Studzieńcu w okresie od 17.08.2016r. do 30.06.2017r.
Dodano: 2016-06-16 - Wytwarzanie i dostawa posiłków dla wychowanków internatu Zespołu Szkół Agrotechnicznych i Gospodarki Żywnościowej w Radomiu
Dodano: 2016-06-14 - Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków podczas półkolonii letnich dla dzieci z rodzin objętych pomocą Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Pułtusku
Dodano: 2016-06-08 - Usługi cateringu dla Akademii Wychowania Fizycznego Józefa Piłsudskiego w Warszawie
Dodano: 2016-05-24 - Całodzienne żywienie pacjentów Zakładu Opiekuńczo - Leczniczego przy ul. Szubińskiej 4 w Warszawie, wchodzącego w skład Stołecznego Centrum Opiekuńczo-Leczniczego Sp. z o.o. przy ul. Mehoffera 72/74 w Warszawie.
Dodano: 2016-05-10