Przetargi.pl
Usługa przygotowywania, dostarczania i podawania posiłków pacjentom Instytutu Kardiologii w klinikach zlokalizowanych w obiekcie przy ul. Spartańskiej 1. (znak sprawy: ZP 037/2016)

Instytut Kardiologii ogłasza przetarg

  • Adres: 04-628 Warszawa, ul. Alpejska 42
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 022 8120440 , fax. 022 8126732
  • Data zamieszczenia: 2016-06-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Instytut Kardiologii
    ul. Alpejska 42 42
    04-628 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 022 8120440, fax. 022 8126732
    REGON: 00083758300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.ikard.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa przygotowywania, dostarczania i podawania posiłków pacjentom Instytutu Kardiologii w klinikach zlokalizowanych w obiekcie przy ul. Spartańskiej 1. (znak sprawy: ZP 037/2016)
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Usługa będzie polegała na zapewnieniu codziennej produkcji, dostawy posiłków oraz wydania ich pacjentom szpitala z zewnętrznej kuchni produkcyjnej przez 7 dni w tygodniu. Posiłki zgodne z wcześniejszym zamówieniem złożonym przez upoważnione osoby reprezentujące Instytut Kardiologii dostarczane będą wg ustalonego harmonogramu godzinowego do kuchni oddziałowych (2 i 5 piętro) w obiekcie: Instytut Kardiologii w Warszawie przy ul. Spartańskiej 1. - Posiłki dostarczane będą w specjalistycznych termosach i pojemnikach, gwarantujących utrzymanie odpowiedniej temperatury oraz jakości przewożonych potraw. - Posiłki serwowane będą: - z wózków grzewczych, podawane na zastawie ceramicznej, przy użyciu sztućców metalowych - będących własnością Wykonawcy. - Wykonawca zapewnia wózki grzewcze, zastawę, sztućce oraz wózki transportowe. Zamawiający przewiduje w okresie 24 miesięcy usługę w ilości 47 000 osobodni. Wykonawca zobowiązany jest realizować usługę zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami prawa w szczególności ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2015 r., poz. 594 z późn. zm), przestrzegać wymagań zawartych w Rozporządzeniu (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych, oraz zapewnić jakość wyżywienia zgodną z zaleceniami Instytutu Żywności i Żywienia w Warszawie. Zamawiający organizuje zebranie z Wykonawcami w dniu 22.06.2016r. o godz. 10:00. Zebranie rozpocznie się spotkaniem wszystkich zainteresowanych w holu głównym Instytutu Kardiologii przy ul. Spartańskiej 1 w Warszawie. Celem zebrania jest zapoznanie Wykonawców z częścią obiektu, w której będzie świadczona usługa. Wykonywanie zamówienia odbywać się będzie w okresie od 01.09.2016r. do 31.08.2018r.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie w świadczeniu usług
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ikard.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach