Instytut Kardiologii ogłasza przetarg
- Adres: 04-628 Warszawa, ul. Alpejska 42
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 8120440 , fax. 022 8126732
- Data zamieszczenia: 2016-06-17
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Instytut Kardiologii
ul. Alpejska 42 42
04-628 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 8120440, fax. 022 8126732
REGON: 00083758300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.ikard.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa przygotowywania, dostarczania i podawania posiłków pacjentom Instytutu Kardiologii w klinikach zlokalizowanych w obiekcie przy ul. Spartańskiej 1. (znak sprawy: ZP 037/2016) - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Usługa będzie polegała na zapewnieniu codziennej produkcji, dostawy posiłków oraz wydania ich pacjentom szpitala z zewnętrznej kuchni produkcyjnej przez 7 dni w tygodniu. Posiłki zgodne z wcześniejszym zamówieniem złożonym przez upoważnione osoby reprezentujące Instytut Kardiologii dostarczane będą wg ustalonego harmonogramu godzinowego do kuchni oddziałowych (2 i 5 piętro) w obiekcie: Instytut Kardiologii w Warszawie przy ul. Spartańskiej 1. - Posiłki dostarczane będą w specjalistycznych termosach i pojemnikach, gwarantujących utrzymanie odpowiedniej temperatury oraz jakości przewożonych potraw. - Posiłki serwowane będą: - z wózków grzewczych, podawane na zastawie ceramicznej, przy użyciu sztućców metalowych - będących własnością Wykonawcy. - Wykonawca zapewnia wózki grzewcze, zastawę, sztućce oraz wózki transportowe. Zamawiający przewiduje w okresie 24 miesięcy usługę w ilości 47 000 osobodni. Wykonawca zobowiązany jest realizować usługę zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami prawa w szczególności ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2015 r., poz. 594 z późn. zm), przestrzegać wymagań zawartych w Rozporządzeniu (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych, oraz zapewnić jakość wyżywienia zgodną z zaleceniami Instytutu Żywności i Żywienia w Warszawie. Zamawiający organizuje zebranie z Wykonawcami w dniu 22.06.2016r. o godz. 10:00. Zebranie rozpocznie się spotkaniem wszystkich zainteresowanych w holu głównym Instytutu Kardiologii przy ul. Spartańskiej 1 w Warszawie. Celem zebrania jest zapoznanie Wykonawców z częścią obiektu, w której będzie świadczona usługa. Wykonywanie zamówienia odbywać się będzie w okresie od 01.09.2016r. do 31.08.2018r. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie w świadczeniu usług
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ikard.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Wykonanie usług cateringowych podczas imprez okolicznościowych w podziale na pakiety
Dodano: 2016-07-26 - Świadczenie usług cateringowych
Dodano: 2016-07-15 - Sukcesywne przygotowywanie i dostawa posiłków do placówek oświatowych Gminy Wiązowna w roku szkolnym 2016-2017
Dodano: 2016-07-08 - Usługi cateringu dla Akademii Wychowania Fizycznego Józefa Piłsudskiego w Warszawie
Dodano: 2016-07-01 - Usługa cateringowa - zbiorowego żywienia dzieci uczęszczających do Publicznego Przedszkola w Studzieńcu w okresie od 17.08.2016r. do 30.06.2017r.
Dodano: 2016-06-16 - Wytwarzanie i dostawa posiłków dla wychowanków internatu Zespołu Szkół Agrotechnicznych i Gospodarki Żywnościowej w Radomiu
Dodano: 2016-06-14 - Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków podczas półkolonii letnich dla dzieci z rodzin objętych pomocą Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Pułtusku
Dodano: 2016-06-08 - Usługi cateringu dla Akademii Wychowania Fizycznego Józefa Piłsudskiego w Warszawie
Dodano: 2016-05-24 - Całodzienne żywienie pacjentów Zakładu Opiekuńczo - Leczniczego przy ul. Szubińskiej 4 w Warszawie, wchodzącego w skład Stołecznego Centrum Opiekuńczo-Leczniczego Sp. z o.o. przy ul. Mehoffera 72/74 w Warszawie.
Dodano: 2016-05-10 - Usługa cateringu - zbiorowego żywienia dla studentów AWF Warszawa zaliczających przedmiot Obóz letni w Ośrodku Dydaktyczno - Sportowym AWF Piękna Góra koło Giżycka
Dodano: 2016-05-10