Miasto Ostrów Mazowiecka ogłasza przetarg
- Adres: 07-300 Ostrów Mazowiecka, ul. 3-go Maja 66/16
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 029 6440759 , fax. 029 6440760
- Data zamieszczenia: 2011-03-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Miasto Ostrów Mazowiecka
ul. 3-go Maja 66/16 66/16
07-300 Ostrów Mazowiecka, woj. mazowieckie
tel. 029 6440759, fax. 029 6440760
REGON: 00052592600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.ostrowmaz.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa Hotelarska i Usługa Gastronomiczna . - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są usługi hotelarskie oraz gastronomiczne związane z obsługą 17 dwudniowych szkoleń prowadzonych w grupach 10 osobowych realizowanych przez Urząd Miasta Ostrów Mazowiecka w ramach Projektu Urząd na miarę potrzeb i oczekiwań- współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet V Dobre rządzenie, Działanie 5.2 Wzmocnienie potencjału administracji samorządowej, Poddziałanie 5.2.1. Modernizacja zarządzania w administracji samorządowej. Wykonawca zapewni dla każdego z 17 dwudniowych szkoleń po: - 10 noclegów dla uczestników -wyżywienie: pierwszego dnia szkolenia obiad i kolację, drugiego dnia śniadanie i obiad. -dodatkowo możliwość noclegu i wyżywienia dla 1 dodatkowej osoby (trenera)- cena tej usługi nie wchodzi w zakres opisywanego zamówienia -salę szkoleniową z pełnym wyposażeniem na czas trwania szkolenia, tj. dwa dni szkoleniowe -sprzęr audiowizualny (rzutnik multimedialny, kamera na każdy dzień szkoleń) - serwis kawowy (2 przerwy kawowe dziennie dla 11 uczestników (10 uczestników + trener) Wymagania dotyczące zakwaterowania Wykonawca zakwateruje uczestników szkolenia w obiekcie hotelarskim o standardzie odpowiadającym 3 gwiazdkowemu hotelowi lub pensjonatowi / w odległości max. do 150 km. od Urzędu Miasta Ostrów Mazowiecka W cenie zakwaterowania musi być ujęta opłata klimatyczna - jeżeli obowiązuje. Zakwaterowanie w pokojach 1, 2 - osobowych, w tym zakwaterowania min. 3 osób w pokojach 1 osobowych. Pokoje dwuosobowe muszą być wyposażone w oddzielne łóżka. Wykonawca zobowiązany jest do udostępnienia pokoi dla uczestników szkolenia minimum 1h przed rozpoczęciem szkolenia, i do 30 min po zakończeniu szkolenia - niezależnie od własnych ustaleń dotyczących godzin rozpoczęcia i zakończenia doby hotelowej. W trakcie świadczenia usługi Zamawiającemu nie mogą być świadczone w obiekcie inne usługi hotelarsko - gastronomiczne, bezpośrednio naruszające realizację programu szkolenia. Wymagania dotyczące wyżywienia: Restauracja musi znajdować się w tym samym budynku co sala wykładowa i baza noclegowa. Wyklucza się catering. Uczestnikom szkolenia zostaną podane: Pierwszego dnia szkolenia: - obiad i kolacja. Drugiego dnia szkolenia - śniadanie i obiad. Śniadanie musi być podane w formie bufetu szwedzkiego. Obiad musi składać się z przystawki, zupy i dania głównego, soku owocowego, oraz deseru, herbaty, kawy. Kolacja podana przy wspólnym, stole dla wszystkich uczestników szkolenia. Składać się będzie z: przystawek i dania podawanego na ciepło. Dodatkowo pieczywo, masło, soki owocowe, woda mineralna gazowana i niegazowana, kawa i herbata podana na życzenie, cukier. Wykonawca załączy do oferty 3 warianty proponowanego menu z uwzględnieniem posiłków dla wegetarian. Wymagania dotyczące sali szkoleniowej Sala wykładowa o pojemności nie mniejszej niż 20 osób (min. 40 m2) znajduje się w tym samym budynku co pokoje hotelowe i sala restauracyjna. Sala z pełnym wyposażeniem - stół konferencyjny i krzesła, stolik i krzesło dla prelegenta, ekran, flipchart + blok papierowy, flamastry, dostęp do internetu, dostęp do gniazd umożliwiających podłączenie urządzeń elektrycznych. Zamawiający zapewni na sali sprzęt audiowizualny tj.: rzutnik multimedialny, kamera. W każdym dniu szkolenia zostaną zorganizowane dwie przerwy kawowe, w trakcie których zostanie podana: kawa, herbata, woda mineralna (gazowana i niegazowana), soki, cukier, mleczko, ciastka kruche. Przerwy kawowe zostaną podane w tym samym budynku co szkolenia (najlepiej w tej samej sali lub jej sąsiedztwie). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551200007
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: dodatkowe usługi bezpłatne oferowane w ramach ceny
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ostrowmaz.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa hotelarska, w tym: zapewnienie sal, cateringu oraz zakwaterowania części uczestników konferencji Zachodniopomorski Dzień Instrumentów Inżynierii Finansowej w Szczecinie, 26 października 2016 r.
Dodano: 2016-07-27 - Zakup usług gastronomicznych, hotelarskich i konferencyjnych na potrzeby realizacji projektu: nr 10/NMF PL15/14 pn. Nowe wyzwania dla użytkowników SIS związane z wdrożeniem SIS II współfinansowanego ze środków Norweskiego Mechanizmu Finansowego na lata 2009-2014 w ramach Programu PL15., sprawa nr 165/BF/16/EZ
Dodano: 2016-07-22 - Organizacja wydarzeń na rzecz Ministerstwa Środowiska, na terenie Rzeczpospolitej Polskiej lub poza jej granicami
Dodano: 2016-07-18 - Organizacja spotkań w Gdańsku/Polska, w Szwecji oraz w Niemczech lub Danii w 2016 i 2017 roku dla WS PB
Dodano: 2016-07-07 - Zakup usługi gastronomicznej, hotelowej i konferencyjnej dla uczestników warsztatów nt. Postępowanie kwalifikacyjne do służby w Policji, sprawa nr 143/BF/16/EZ
Dodano: 2016-07-05 - Organizacja i obsługa VI-tej edycji Akademii Menedżera Zrównoważonego Rozwoju
Dodano: 2016-06-04 - WYBÓR WYKONAWCY USŁUG HOTELOWO-KONFERENCYJNYCH I GASTRONOMICZNYCH NA 1 (JEDNĄ) DWUDNIOWĄ KONFERENCJĘ, postępowanie znak: ZZP-145/16
Dodano: 2016-06-01 - Kompleksowa organizacja trzech dwudniowych spotkań wyjazdowych dla przedstawicieli IZ, IP i IW
Dodano: 2016-05-18 - organizacja i obsługa dwudniowego spotkania Generalna Dyrekcja Ochrony Środowiska - regionalne dyrekcje ochrony środowiska w celu szkolenia z centralnego rejestru form ochrony przyrody (CRFOP), systemów informacji przestrzennej (GIS), aktów prawnych dotyczących FOP oraz wytycznych w sprawie powoływania rezerwatów. Postępowanie nr 4/GDOŚ/2016
Dodano: 2016-04-29 - ORGANIZACJA 2 DWUDNIOWYCH KONFERENCJI/ SPOTKAŃ, CZĘŚĆ 1 - 2, postępowanie znak ZZP-141/16
Dodano: 2016-04-28