Zakład Karny ogłasza przetarg
- Adres: 21-500 Biała Podlaska, ul. Prosta 33
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 083 3447509 , fax. 083 3432198
- Data zamieszczenia: 2010-03-31
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
ul. Prosta 33 33
21-500 Biała Podlaska, woj. lubelskie
tel. 083 3447509, fax. 083 3432198
REGON: 00032090500000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny w Białej Podlaskiej(jednostka budżetowa)
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Postępowania o zamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część 1: 1. Chleb baltonowski (pieczywo mieszane), zgodnie z kodem CPV 15811100-7 wg PN-93/A-74103, skład: mąka pszenna, mąka żytnia, drożdże, sól biała, olej jadalny, o gramaturze 200 gram +/- 5%, krojony, opakowany w folię z tworzywa sztucznego lub innych odpowiednich materiałów dopuszczonych do pakowania środków spożywczych, gat I - 56 000,00 kg. Chleb baltonowski (pieczywo mieszane) - powinno być znakowane zgodnie z przepisami obowiązującymi w zakresie znakowania artykułów opakowanych a co najmniej zawierać: - nazwę i adres producenta - rodzaj chleba - masę jednostkową - datę produkcji lub termin przydatności do spożycia 2. Bułka tarta, zgodnie z kodem CPV 15890000-3 gat. I - 120kg. Część 2: Kapusta biała gat. I w ilości 4000,00 kg Kapusta czerwona gat. I w ilości 3000,00 kg Burak ćwikłowy gat. I w ilości 3000,00 kg Marchew gat. I w ilości 2000,00 kg Cebula biała gat. I w ilości 2000,00 kg Seler gat. I w ilości 1000,00 kg Pietruszka gat. I w ilości 1000,00 kg Jabłko gat. I w ilości 500,00 kg Ziemniak gat. I w ilości 20000,00 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- 4/Ż/2016
Dodano: 2016-07-14 - Dostawa artykułów spożyw czych do stołówki szkolnej
Dodano: 2016-07-06 - Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby COZL
Dodano: 2016-07-05 - Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej
Dodano: 2016-06-02 - Zamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych
Dodano: 2016-05-24 - Dostawa różnych artykułów spożywczych do ZOOM NATURY Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością w Janowie Lubelskim, ul. Świerdzowa 41, 23 - 300 Janów Lubelski.
Dodano: 2016-05-20 - Dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 2 im. Jana Kochanowskiego w Lublinie w okresie od 01.09.2016 r. do 30.06.2017 r.
Dodano: 2016-05-10 - Sukcesywna dostawa żywności do Przedszkola Samorządowego Nr 1 im. Jana Brzechwy w Tomaszowie Lubelskim
Dodano: 2016-05-09 - 1/Ż/2016
Dodano: 2016-04-25 - Dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Kozuli
Dodano: 2016-04-11