Przetargi.pl
Zamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 21-500 Biała Podlaska, ul. Prosta 33
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 083 3447509 , fax. 083 3432198
  • Data zamieszczenia: 2016-05-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Prosta 33 33
    21-500 Biała Podlaska, woj. lubelskie
    tel. 083 3447509, fax. 083 3432198
    REGON: 00032090500000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny w Białej Podlaskiej (jednostka budżetowa)

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Pieprz czarny mielony gat.I 65 kg 2. Pieprz ziołowy gat.I 65 kg 3. Liść laurowy gat.I 30 kg 4. Ziele angielskie gat.I 30 kg 5. Przyprawa do zup w płynie gat.I 600 l 6. Przyprawa uniwersalna w proszku gat.I 1200 kg 7. Majeranek gat.I 25 kg 8. Sól spożywcza jodowana gat.I 1300 kg 9. Ocet 0,5-1,0 L gat.I 200 l 10. Herbata czarna granulowana gat.I 300 kg 11. Rosół drobiowy w proszku gat.I 150 kg 12. Zupa kalafiorowa w proszku gat.I 250 kg 13. Zupa grzybowa w proszku gat.I 250 kg 14. Żurek w proszku gat.I 250 kg 15. Zupa pomidorowy w proszku gat.I 250 kg 16. Sos pieczarkowy w proszku gat.I 250 kg 17. Sos boloński w proszku gat.I 250 kg 18. Czosnek granulowany gat.I 25 kg 19. Papryka mielona słodka gat.I 25 kg 20. Zioła prowansalskie suszone gat.I 6 kg 21. Przyprawa oregano suszona gat.I 10 kg 22. Koperek suszony gat.I 20 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach