Przetargi.pl
1/Ż/2014

Zakład Karny w Opolu Lubelskim ogłasza przetarg

  • Adres: 24-300 Opole Lubelskie, ul. Owocowa 7
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 81 827 69 00 , fax. 81 827 69 04
  • Data zamieszczenia: 2014-04-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Opolu Lubelskim
    ul. Owocowa 7 7
    24-300 Opole Lubelskie, woj. lubelskie
    tel. 81 827 69 00, fax. 81 827 69 04
    REGON: 06039716600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    1/Ż/2014
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    CZĘŚĆ I 1 Śmietana 18 % w kubku (opakowanie o pojemności do 1kg)/trwałość min. 14 dni kg I 6000 2 Mleko w proszku pełne o zawartości tłuszczu nie mniej niż 26 % (opakowanie do 25 kg) kg I 1200 3 Ser twaróg chudy, ofoliowany (opakowanie kostka do 250 g) /trwałość min. 14 dni kg I 8000 4 Serek homogenizowany smaki (opakowanie do 150 g)/trwałość min. 14 dni kg I 300 5 Serek typu Fromage (opakowanie do 100 g)/trwałość min. 14 dni kg I 2000 6 Produkt seropodobny topiony (opakowanie do 100 g) trwałość min. 14 dni kg I 2500 7 Serek granulowany czysty /opakowanie do 200g//trwałość min. 14 dni kg I 3000 8 Kefir naturalny o zawartości tłuszczu do 2% opakowanie do 500g trwałość min. 14dni kg I 4000 9 Produkt seropodobny twardy trwałość min. 14dni kg I 1500 CZĘŚĆ II 1 Przyprawa do zup w płynie PN-A-86967 kg I 1600 2 Ocet spirytusowy 10 % PN- EN 13188 l I 350 3 Musztarda gastronomiczna PN-A-86964 kg I 1800 4 Ketchup /łagodny,pikantny/ PN-A-86951 kg I 2200 5 Szczaw mielony konserwowy PN-A-77807 kg I 300 6 Groszek konserwowy PN-76/A-77803 kg I 800 7 Kukurydza konserwowa PN-A-77807:1997 kg I 400 8 Majonez gastronomiczny PN-A-94018:1995 kg I 1500 9 Bułka tarta PN-A-74113 kg I 1800 10 Sól warzona PN-C-84081 kg I 3400 11 Herbata czarna granulowana PN-ISO 3720 kg I 800 12 Liść laurowy PN-A-86967 kg I 8 13 Majeranek otarty PN-A-86958 kg I 60 14 Papryka ostra/słodka mielona PN-A-86955 kg I 90 15 Pieprzy ziołowy PN-A-86952 kg I 60 16 Pieprz czarny mielony PN-A-86955 kg I 150 17 Ziele angielskie BN-68/8132-14 kg I 8 18 Czosnek suszony granulowany PN-R-75518 kg I 70 19 Koperek suszony PN - 72/A-77603 kg I 40 20 Kwasek cytrynowy PN-81/A-79734 kg I 30 21 Kawa zbożowa Pn-V-74029 kg I 200 22 Przyprawa typu jarzynka kg I 1000 23 Sos meksykański w ketchupu (do kanapek) kg I 800 24 Fasola średnia PN- 75/ R 65031 kg I 2000 25 Chrzan tarty PN/R-75520 kg I 1200 26 Groch łuskany PN- 81/R 86951 kg I 2400 27 Koncentrat pomidorowy - 30% PN-A-77606 kg I 3800 28 Oregano kg I 40 29 Zioła prowansalskie kg I 50 30 Cynamon kg I 40 31 Purre ziemniaczane PN-A 74722 kg I 150 CZĘŚĆ III 1 Rosół w proszku o smaku wędzonki kg I 400 2 Sos boloński w proszku PN-A-94052 kg I 400 3 Fix do potraw chińskich w proszku kg I 250 4 Sos do surówek typu sałatkowy w proszku kg I 250 5 Bulion - rosół z kury w proszku PN-A-94052 kg I 1500 6 Żurek w proszku PN-A-94052 kg I 400 7 Barszcz czerwony w proszku PN-A-94052 kg I 300 8 Zupa grzybowa w proszku PN-A-94052 kg I 300
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: ZAMAWIĄCY ODSTĘPUJE OD WNIESIENIA WADIUM PRZEZ WYKONAWCÓW

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach