Miasto Ząbki ogłasza przetarg
- Adres: 05-091 Ząbki, ul. Wojska Polskiego 10
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 5109700 , fax. 22 5109888
- Data zamieszczenia: 2013-10-31
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Miasto Ząbki
ul. Wojska Polskiego 10 10
05-091 Ząbki, woj. mazowieckie
tel. 22 5109700, fax. 22 5109888
REGON: 00052728500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zabki.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
ZP/271/32/13 - wynajem pomieszczeń przeznaczonych na prowadzenie kuchni związanej z działalnością gastronomiczną wraz ze świadczeniem usług w zakresie przygotowywania posiłków dla dzieci w wieku przedszkolnym (od 3 do 6 lat). - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Przedmiotem zamówienia jest wynajem pomieszczeń przeznaczonych na prowadzenie kuchni związanej z działalnością gastronomiczną wraz ze świadczeniem usług w zakresie przygotowywania posiłków dla dzieci w wieku przedszkolnym (od 3 do 6 lat). 2.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: 2.1.wynajem pomieszczeń zlokalizowanych na parterze w budynku Publicznego Przedszkola Nr 3 w Ząbkach przy ul. Westerplatte 1/11, o powierzchni 284,44 m?, wyposażonych we wszelkie instalacje techniczne, przy założeniu, że: 2.1.1.cena jednostkowa miesięczna najmu za 1m? nie może być niższa niż 43,05 zł brutto; 2.1.2.Zamawiający nie dopuszcza możliwości negocjacji wielkości najmowanej powierzchni, 2.1.3.za sprzęt i urządzenia znajdujące się w pomieszczeniach przeznaczonych na prowadzenie kuchni oraz związanych z działalnością gastronomiczną Wykonawcy, którego wykaz stanowi Załącznik Nr 3 do SIWZ, Wykonawca zapłaci kaucję w wysokości 20 000,00 zł. 2.2.usługi w zakresie przygotowywania posiłków dla 300 dzieci w wieku przedszkolnym (od 3 do 6 lat), przy założeniu, że cena całodziennego wyżywienia jednego dziecka nie może przekroczyć kwoty w wysokości 9,64 zł brutto. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w tym zakresie stanowi Załącznik Nr 2 do SIWZ. 55321000-6, 55320000-9, 70220000-9 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga zabezpieczenia oferty wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Cena wyżywienia
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.zabki.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Wykonanie usług cateringowych podczas imprez okolicznościowych w podziale na pakiety
Dodano: 2016-07-26 - Świadczenie usług cateringowych
Dodano: 2016-07-15 - Sukcesywne przygotowywanie i dostawa posiłków do placówek oświatowych Gminy Wiązowna w roku szkolnym 2016-2017
Dodano: 2016-07-08 - Usługi cateringu dla Akademii Wychowania Fizycznego Józefa Piłsudskiego w Warszawie
Dodano: 2016-07-01 - Usługa przygotowywania, dostarczania i podawania posiłków pacjentom Instytutu Kardiologii w klinikach zlokalizowanych w obiekcie przy ul. Spartańskiej 1. (znak sprawy: ZP 037/2016)
Dodano: 2016-06-17 - Usługa cateringowa - zbiorowego żywienia dzieci uczęszczających do Publicznego Przedszkola w Studzieńcu w okresie od 17.08.2016r. do 30.06.2017r.
Dodano: 2016-06-16 - Wytwarzanie i dostawa posiłków dla wychowanków internatu Zespołu Szkół Agrotechnicznych i Gospodarki Żywnościowej w Radomiu
Dodano: 2016-06-14 - Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków podczas półkolonii letnich dla dzieci z rodzin objętych pomocą Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Pułtusku
Dodano: 2016-06-08 - Usługi cateringu dla Akademii Wychowania Fizycznego Józefa Piłsudskiego w Warszawie
Dodano: 2016-05-24 - Całodzienne żywienie pacjentów Zakładu Opiekuńczo - Leczniczego przy ul. Szubińskiej 4 w Warszawie, wchodzącego w skład Stołecznego Centrum Opiekuńczo-Leczniczego Sp. z o.o. przy ul. Mehoffera 72/74 w Warszawie.
Dodano: 2016-05-10