Przetargi.pl
Zapewnienie wyżywienia podczas praktyk zawodowych dla uczniów Zespołu Szkół Zawodowych im. Marii Skłodowskiej - Curie w Płocku w ramach projektu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej pn. Nowe kwalifikacje zawodowe kluczem do sukcesu na rynku pracy

Zespół Szkół Zawodowych im. Marii Skłodowskiej-Curie ogłasza przetarg

  • Adres: 09-400 Płock, ul. Gwardii Ludowej 7
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 24 366 99 91 , fax. 24 366 99 91
  • Data zamieszczenia: 2014-01-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Zawodowych im. Marii Skłodowskiej-Curie
    ul. Gwardii Ludowej 7 7
    09-400 Płock, woj. mazowieckie
    tel. 24 366 99 91, fax. 24 366 99 91
    REGON: 00074405400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zapewnienie wyżywienia podczas praktyk zawodowych dla uczniów Zespołu Szkół Zawodowych im. Marii Skłodowskiej - Curie w Płocku w ramach projektu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej pn. Nowe kwalifikacje zawodowe kluczem do sukcesu na rynku pracy
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest: zapewnienie wyżywienia podczas praktyk zawodowych dla uczniów Zespołu Szkół Zawodowych im. Marii Skłodowskiej - Curie w Płocku w ramach projektu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej pn. Nowe kwalifikacje zawodowe kluczem do sukcesu na rynku pracy. Na przedmiot zamówienia będzie się składać: przygotowanie oraz dostarczenie śniadań/podwieczorków oraz gorących posiłków obiadowych w czasie trwania praktyk we wskazane miejsce przez Zamawiającego (min. pięć miejsc docelowych - zakładów pracy, w których realizowane będą praktyki na terenie miasta Płocka). Śniadania dla pierwszej zmiany Wykonawca powinien dostarczyć we wskazane miejsca w godzinach od 9.00 do 10.00, (podwieczorki dla drugiej zmiany w godzinach 15.00-16.00) a posiłek obiadowy w godzinach od 12.30 do 13.30. Wykonawca będzie zobowiązany do zebrania naczyń jednorazowych oraz resztek pokonsumpcyjnych najpóźniej 30 min po zakończonym posiłku. Do lipca 2014 Wykonawca będzie musiał dostarczyć około 1920 zestawów (dla 96 uczniów przez 20 dni - jednego dnia do 96 zestawów). Łącznie przez 2 lata (2014 i 2015 rok) Wykonawca będzie zobowiązany dostarczyć około 3.840 zestawów w terminach wskazanych przez Zamawiającego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.zjo.lo.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach