Przetargi.pl
Wykonywanie zamówienia obejmującego przygotowanie, dostarczenie i wydawania posiłków (obiadów dwudaniowych) do Szkół Publicznych na terenie Gminy Radziejowice - do szkół i miejsc wskazanych przez Zamawiającego.

Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Radziejowicach ogłasza przetarg

  • Adres: 96-325 Radziejowice, ul. Kubickiego 3
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 046 857 71 22 , fax. 046 857 71 20
  • Data zamieszczenia: 2013-12-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Radziejowicach
    ul. Kubickiego 3 3
    96-325 Radziejowice, woj. mazowieckie
    tel. 046 857 71 22, fax. 046 857 71 20
    REGON: 14222956300000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Wykonywanie zamówienia obejmującego przygotowanie, dostarczenie i wydawania posiłków (obiadów dwudaniowych) do Szkół Publicznych na terenie Gminy Radziejowice - do szkół i miejsc wskazanych przez Zamawiającego.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Wykonywanie zamówienia obejmującego przygotowanie, dostarczenie i wydawania posiłków (obiadów dwudaniowych) do Szkół Publicznych na terenie Gminy Radziejowice - do szkół i miejsc wskazanych przez Zamawiającego. Usługa obejmuje: 1.Przygotowanie posiłków w ilości do max. 1000 posiłków miesięcznie - w dni nauki szkolnej. Posiłki będą przygotowywane przez Wykonawcę w obiektach lub obiekcie , dla którego Wykonawca posiada decyzję inspektora sanitarnego o dopuszczeniu obiektu do przygotowania posiłków dla potrzeb zbiorowego żywienia dzieci. 2.Dostarczanie przygotowanych posiłków w stanie gotowym do spożycia do: Szkoły Podstawowej w Korytowie, Szkoły Podstawowej w Kuklówce Zarzecznej, Szkoły Podstawowej i Gimnazjum w Radziejowicach w godzinach 10;50 - 11;30 Własnym środkiem transportu Wykonawcy i na koszt Wykonawcy. Wykonawca zobowiązany jest posiadać decyzję inspektora sanitarnego o dopuszczeniu środka transportu do przewozu posiłków dla potrzeb zbiorowego żywienia dzieci. 3.Ilość dostarczanych i wydawanych posiłków w szkole może ulec zmniejszeniu stosownie do zaistniałych okoliczności (w zależności od liczby dzieci objętych tą formą pomocy). Zamawiający zastrzega, że liczba obiadów jest zmienna i Wykonawca nie może mieć w stosunku do Zamawiającego żadnych roszczeń z powodu realizacji umowy w mniejszym zakresie. 4.Posiłki wydawane będą w naczyniach jednorazowego użytku. 5.W celu zapewnienia jakości i świeżości posiłków Wykonawca zapewni przygotowanie posiłków maksymalnie na 90 minut przed rozpoczęciem ich wydawania. 6.Wykonawca zobowiązuje się do posprzątania szkolnych stołówek po zakończeniu przez uczniów posiłków, w tym zebrania naczyń, wywozu na własny koszt odpadów pozostałych po posiłkach, podjęciu innych czynności niezbędnych do pozostawienia stołówki po posiłkach w stanie czystym. 7.Wymagane parametry jednej porcji obiadowej a) zupa - 400 ml b)Drugie danie- w tym - ziemniaki(kasza ,ryż, makaron) 100g - mięso, ryba - 100 g - surówka lub jarzyny gotowane - 100g - naleśniki, pierogi, kluski - 200 g c) kompot/sok - 200ml Temperatura dostarczanych posiłków powinna wynosić - zupy 75 °C - mięsa 70 °C - ziemniaki /kasza /ryż/ pierogi, kluski, naleśniki - 70 °C
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: odległość punktu przygotowującego posiłki
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.radziejowice.ops.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach