Dolnośląskie Centrum Informacji Zawodowej i Doskonalenia Nauczycieli w Wałbrzychu ogłasza przetarg
- Adres: 58-300 Wałbrzych, ul. Rynek 6
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 74 843 42 47 , fax. 074 8434247
- Data zamieszczenia: 2015-02-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dolnośląskie Centrum Informacji Zawodowej i Doskonalenia Nauczycieli w Wałbrzychu
ul. Rynek 6 6
58-300 Wałbrzych, woj. dolnośląskie
tel. 74 843 42 47, fax. 074 8434247
REGON: 02133408700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.ciz.walbrzych
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka budżetowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługi cateringowej w zakresie przygotowywania z własnych produktów poczęstunku w terminach: 24.03.2015 - 27.03.2015r. i 30.03.2015 - 31.03.2015r. podczas prezentacji uczniowskich mini projektów badawczych organizowanych w Międzynarodowej Wyższej Szkole Logistyki i Transportu we Wrocławiu, ul. Sołtysowicka 19 b, 51-168 Wrocław. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Usługa cateringowa w zakresie przygotowywania z własnych produktów poczęstunku w terminach: 24.03.2015r. - dla 200 osób (serwowanego w 3 pomieszczenia dla 70, 90 i 40 osób) 25.03.2015r. - dla 330 osób (serwowanego w 5 pomieszczeniach dla 70, 100, 80, 30 i 50 osób) 26.03.2015r. - dla 240 osób (serwowanego w 5 pomieszczeniach dla 70, 60, 40, 40 i 30 osób) 27.03.2015r. - dla 200 osób (serwowanego w 5 pomieszczeniach dla 80, 40, 40, 20 i 20 osób) 30.03.2015r. - dla 320 osób (serwowanego w 5 pomieszczeniach dla 90, 70, 60, 60 i 40 osób) 31.03.2015r. - dla 320 osób (serwowanego w 5 pomieszczeniach dla 90, 70, 60, 50 i 50 osób) podczas prezentacji uczniowskich mini projektów badawczych organizowanych w Międzynarodowej Wyższej Szkole Logistyki i Transportu we Wrocławiu, ul. Sołtysowicka 19 b, 51-168 Wrocław. Usługa cateringowa, będzie polegać na przygotowaniu: Poczęstunku /bufetu kawowego podczas prezentacji w godz. 08 00 - 16 00 uzupełnianego w miarę potrzeb (catering ciągły). Na poczęstunek powinny składać się: a)kawa świeżo parzona w ekspresie, serwowana z ekspresu lub termosów -minimum 200 ml/1 osobę, b)mleczko do kawy 10% - minimum 10 gram/1 osobę, c)cukier w jednorazowych torebkach, d)herbata ekspresowa w różnych wariantach smakowych do wyboru (co najmniej 2 rodzaje) pakowana w oddzielnych torebkach parzona wrzątkiem, e)cytryna, f)ciasto domowe co najmniej dwa rodzaje (typu: orzechowiec, szarlotka, sernik) - minimum 200 gram/1 osobę, g)2 rodzaje soków 100 % co najmniej - 200 ml/1 osobę h)woda gazowana i niegazowana w butelkach - 0,25 l/1 osobę Poczęstunku dostępnego w godz. 1200 - 16 00 uzupełnianego w miarę potrzeb (catering ciągły) składającego się z: a)dwóch rodzajów sałatek typu gyros/sałatka grecka/z tuńczykiem - co najmniej 150gram/1 osobę, b)desek pieczonych mięs (trzy rodzaje mięs: schab, karczek wieprzowy, boczek gotowany/wędzony)- minimum 50 gram/1 osobę, c)co najmniej dwa rodzaje chleba - minimum 15 gram/1 osobę, d)co najmniej trzech rodzajów tartinek - z co najmniej trzema składnikami każda (np. pasta jajeczna, łosoś, wędliny) w ilości co najmniej po trzy sztuki na osobę - łączna gramatura trzech tartinek winna wynieść co najmniej 150 gram/1 osobę, e)trzy rodzaje owoców - bez ograniczeń. Sposób podania poczęstunku: w formie stołu szwedzkiego z zapewnieniem filiżanek, talerzyków, szklaneczek do zimnych napojów, łyżeczek i serwetek (nie dopuszcza się stosowania plastikowych sztućców i naczyń), woda gazowana i niegazowana w butelkach, soki serwowane w szklanych dzbankach. Wykonawca zobowiązany jest do udekorowania stołu m.in.: obrusy jednolitego koloru (wyklucza się obrusy jednorazowe), kompozycja dopasowana do wnętrza oraz obejmować musi, co najmniej 2 obrusy dobrane do siebie, umiejętnie upięte od strony reprezentacyjnej, zasłaniające nogi stołu, możliwość wykorzystania dekoracji z kwiatów i serwetek. Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania i dostarczenia posiłków o najwyższym standardzie, na bazie produktów najwyższej jakości i bezpieczeństwa zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, normami zbiorowego żywienia i wymogami sanitarno-epidemiologicznymi. Wykonawca zobowiązany jest do dostarczenia własnych naczyń, sztućców i wszystkich pozostałych elementów wymaganych do prawidłowej realizacji przedmiotu Umowy, jak również uprzątnięcia pomieszczenia po zakończeniu posiłku. Wykonawca zapewni odpowiednią obsługę zapewniającą ciągłość korzystania z poczęstunków. Wykonawca odpowiada za transport przedmiotu zamówienia oraz podanie go zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności i żywienia. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 dni
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający żąda wadium w wysokości: 2000 zł. (słownie: dwa tysiące zł)
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Żywność ekologiczna
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.ciz.walbrzych.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowanie, dowiezienie i wydanie gorącego posiłku jednodaniowego osobom skierowanym przez Ośrodek Pomocy Społecznej w Bogatyni
Dodano: 2016-07-27 - Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług przygotowywania i wydawania posiłków. Usługa obejmuje przygotowywanie i wydawanie wyżywienia całodziennego (trzech posiłków).
Dodano: 2016-07-26 - Zakup usług polegających na przygotowaniu gorących posiłków jednodaniowych z komponentów zakupionych przez Wykonawcę wraz z dowozem do miejsc wskazanych przez Zamawiającego
Dodano: 2016-07-21 - świadczenie usług przygotowywania i wydawania posiłków profilaktycznych w jednym okresie zimowym 2016/2017 dla pracowników i policjantów KPP Jawor ul. Armii Krajowej 2.
Dodano: 2016-07-05 - Przygotowanie, dostawa i wydawanie posiłków dla dzieci uczęszczających do przedszkola i szkoły podstawowej w Zespole Szkolno - Przedszkolnym w Świerzawie, Szkole podstawowej w Sokołowcu oraz Gimnazjum w Świerzawie
Dodano: 2016-07-04 - Przygotowanie uroczystego obiadu z okazji święta Wrocławia dla maksymalnie 40 osób, gości Prezydenta - laureatów Nagrody Wrocławia oraz Nagrody Prezydenta Wrocławia w dniu 24 czerwca 2016 r.
Dodano: 2016-06-08 - Świadczenie usług żywienia chorych tj. przygotowanie i dostarczenie posiłków dla pacjentów Zakładu Lecznictwa Odwykowego dla osób Uzależnionych od Alkoholu w Czarnym Borze w okresie od 01-07-2016r. do 30-06-2017r.
Dodano: 2016-06-08 - Przygotowanie, dostarczenie i wydawanie posiłków dla dzieci przedszkolnych i uczniów w Gminnym Zespole Szkół w Bielanach Wrocławskich ul. Akacjowa1, 55-040 Bielany Wrocławskie
Dodano: 2016-06-06 - Usługa przygotowywania i wydawania posiłków dla zatrzymanych w Komendzie Miejskiej Policji we Wrocławiu KP Krzyki ul. Ślężna 115-129,
Dodano: 2016-05-25 - Przygotowywanie i dostarczanie gorących dwudaniowych posiłków dla klientów Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Strzelinie, w okresie od 01.07.2016 r. do 31.12.2016 r.
Dodano: 2016-05-24