Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Mławie ogłasza przetarg
- Adres: 06-500 Mława, ul. Gabriela Narutowicza 6
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 0 23 654 27 69 , fax. 0 23 654 35 60
- Data zamieszczenia: 2013-11-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Mławie
ul. Gabriela Narutowicza 6 6
06-500 Mława, woj. mazowieckie
tel. 0 23 654 27 69, fax. 0 23 654 35 60
REGON: 00271057900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.mops-mlawa.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa przygotowania i wydawania gorących posiłków dla podopiecznych Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Mławie w okresie od 01.01.2014r do 31.12.2014r. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania i wydawania gorących posiłków dla podopiecznych Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Mławie w okresie od 01.01.2014r do 31.12.2014r. W skład posiłku wchodzi 1 litr zupy, oraz 250 gramów chleba ( ? bochenka). Posiłki muszą być pełnowartościowe, odpowiadające wszelkim normom odżywczym i energetycznym oraz sporządzane i wydawane z zachowaniem obowiązujących norm żywieniowych i sanitarnych. Posiłki muszą być różnego rodzaju. Wykonawca dostarcza, co najmniej 15 rodzajów zupy np.: żurek z jajkiem, szczawiowa z jajkiem, pomidorowa z makaronem, rosół z makaronem, krupnik, grochówka, fasolowa, barszcz czerwony, barszcz biały, barszcz ukraiński, kapuśniak, jarzynowa, kalafiorowa, ogórkowa, pieczarkowa. Na niedziele i dni świąteczne ustawowo wolne od pracy przypadające w ciągu tygodnia wydawany będzie suchy prowiant w cenie obiadu. Przykładowo suchy prowiant powinien składać się z kiełbasy podwawelskiej, kiełbasy żywieckiej, szynki gotowanej, polędwicy sopockiej, baleronu, wędliny drobiowej, parówek, mięsa pieczonego, konserw mięsnych lub rybnych, pasztetów, pieczywa, (ciasta na dni świąteczne). Wykonawca przedstawi Zamawiającemu na każdy tydzień żywienia jadłospis, który musi być zróżnicowany. Przewidywana ilość posiłków w trakcie realizacji zamówienia - ok. 21900 Przewidywana ilość posiłków przy ewentualnym zwiększeniu żywionych osób o 25% - ok. 27375. Przewidywana liczba osób korzystających z posiłków - ok. 60 osób. szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera pkt.3 SIWZ - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wadium nie wyznacza się
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mops.bip.mlawa.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Wykonanie usług cateringowych podczas imprez okolicznościowych w podziale na pakiety
Dodano: 2016-07-26 - Świadczenie usług cateringowych
Dodano: 2016-07-15 - Sukcesywne przygotowywanie i dostawa posiłków do placówek oświatowych Gminy Wiązowna w roku szkolnym 2016-2017
Dodano: 2016-07-08 - Usługi cateringu dla Akademii Wychowania Fizycznego Józefa Piłsudskiego w Warszawie
Dodano: 2016-07-01 - Usługa przygotowywania, dostarczania i podawania posiłków pacjentom Instytutu Kardiologii w klinikach zlokalizowanych w obiekcie przy ul. Spartańskiej 1. (znak sprawy: ZP 037/2016)
Dodano: 2016-06-17 - Usługa cateringowa - zbiorowego żywienia dzieci uczęszczających do Publicznego Przedszkola w Studzieńcu w okresie od 17.08.2016r. do 30.06.2017r.
Dodano: 2016-06-16 - Wytwarzanie i dostawa posiłków dla wychowanków internatu Zespołu Szkół Agrotechnicznych i Gospodarki Żywnościowej w Radomiu
Dodano: 2016-06-14 - Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków podczas półkolonii letnich dla dzieci z rodzin objętych pomocą Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Pułtusku
Dodano: 2016-06-08 - Usługi cateringu dla Akademii Wychowania Fizycznego Józefa Piłsudskiego w Warszawie
Dodano: 2016-05-24 - Całodzienne żywienie pacjentów Zakładu Opiekuńczo - Leczniczego przy ul. Szubińskiej 4 w Warszawie, wchodzącego w skład Stołecznego Centrum Opiekuńczo-Leczniczego Sp. z o.o. przy ul. Mehoffera 72/74 w Warszawie.
Dodano: 2016-05-10