Przetargi.pl
Usługa cateringu w ramach projektu POKL pt. Równe szanse w drodze do osiągnięcia sukcesu

Urząd Gminy Sypniewo ogłasza przetarg

  • Adres: 06-216 Sypniewo, ul. Ostrołęcka 27
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 029 7177783 , fax. 029 7177816
  • Data zamieszczenia: 2010-06-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Urząd Gminy Sypniewo
    ul. Ostrołęcka 27 27
    06-216 Sypniewo, woj. mazowieckie
    tel. 029 7177783, fax. 029 7177816
    REGON: 55066836700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sypniewo.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa cateringu w ramach projektu POKL pt. Równe szanse w drodze do osiągnięcia sukcesu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zamówienie obejmuje: usługę cateringu w ramach projektu POKL pt. Równe szanse w drodze do osiągnięcia sukcesu. 1.Przez usługę cateringu rozumie się przygotowanie i dostarczenie posiłków (zupy, drugie danie, owoce, ciasto, słodycze), ciepłych i zimnych napojów (herbata, kawa, soki napoje ze słodką przekąską )dla uczestników projektu w siedzibie Szkoły. 2.Projekt realizowany jest w ramach Działania 9.1.2 Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki i współfinansowany jest ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego. 3.Zajęcia edukacyjne w ramach projektu odbywać się będą do 30 czerwca 2010 r. do grudnia 2010 r. (oprócz lipca i sierpnia). 4.W zakres przedmiotu zamówienia dotyczącego usługi cateringu wchodzić będzie przygotowanie i dostarczenie w czasie trwania projektu posiłków w trzech typach 1)dowóz mleka i bułek -realizacja: czerwiec - grudzień (bez lipca i sierpnia); -ilość porcji w całym cyklu - 3780 porcji; -dowóz od poniedziałku do piątku 2)dowóz obiadów -realizacja: wrzesień - grudzień -ilość porcji w całym cyklu: 1500-2500 porcji (zupa + drugie danie) -dowóz soboty 3)drobne poczęstunki dla uczestników konkursów typu herbata, kawa, ciasto, słodycze, owoce. -realizacja czerwiec i październik-listopad 5.Posiłki muszą być dostarczone w naczyniach jednorazowych w godzinach wskazanych przez Zamawiającego razem z workami do pakowania naczyń jednorazowych. 6.Informacja o ilości posiłków w danym dniu będzie przekazywana w formie elektronicznej (e-mail) lub telefonicznej przez Zamawiającego Wykonawcy. 7.Wybór posiłku (zupy, drugie danie, owoce ,ciasto), ciepłych i zimnych napojów (herbata, soki) należeć będzie do Zamawiającego z listy stanowiącej załącznik nr 4 do SIWZ, dołączonej do oferty przez Wykonawcę.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Wadium nie jest wymagane

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.sypniewo.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach