Urząd Miasta Mikołów ogłasza przetarg
- Adres: 43-190 Mikołów, ul. Rynek 16
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 032 3248500 , fax. 032 3248400
- Data zamieszczenia: 2010-08-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Urząd Miasta Mikołów
ul. Rynek 16 16
43-190 Mikołów, woj. śląskie
tel. 032 3248500, fax. 032 3248400 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.mikolow.eu
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie kompleksowych usług zapewniających catering podczas przerw kawowych w ramach kampanii promocyjno- edukacyjnej dla projektu: Rozbudowa Centrum Edukacji Przyrodniczej i Ekologicznej Śląskiego Ogrodu Botanicznego w Mikołowie realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2007-2013, Priorytet V. Środowisko, Działanie 5.5 Dziedzictwo przyrodnicze. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Świadczenie kompleksowych usług zapewniających catering podczas przerw kawowych w ramach kampanii promocyjno- edukacyjnej dla projektu: Rozbudowa Centrum Edukacji Przyrodniczej i Ekologicznej Śląskiego Ogrodu Botanicznego w Mikołowie realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2007-2013, Priorytet V. Środowisko, Działanie 5.5 Dziedzictwo przyrodnicze. Realizację przedmiotu zamówienia podzielono na 18 spotkań w ramach, których wyodrębniono poszczególne zadania: 6 Konferencji (łącznie 605 osób, w tym planuje się: 1 spotkanie dla 45 os., 1 spotkanie dla 60 os., 2 spotkania dla 100 os. oraz 2 spotkania dla 150 osób): - Zapewnienie usług cateringowych w miejscu, terminie i o godzinie wskazanej przez Zamawiającego. Usługa ma zawierać obsługę 2 przerw kawowych: kawa i herbaty smakowe serwowane z termosów, osobno cukier, cytryna, mleczko do kawy, kruche ciasteczka o różnorodnych dodatkach, paluszki, woda mineralna, soki owocowe. W trakcie drugiej przerwy dodatkowo kanapki dekoracyjne (mix: chleb pszenny, razowy, masło, ser, szynka, salami, łosoś wędzony, jajko, warzywa i owoce- 3 kanapki / osoba). Podczas drugiej przerwy należy uzupełnić napoje i ciasteczka serwowane podczas pierwszej przerwy. 8 Seminariów (łącznie 345 osób, w tym planuje się: 4 spotkania dla 30 os., 1 spotkania dla 45 os. oraz 3 spotkania dla 60 osób): - Zapewnienie usług cateringowych w miejscu, terminie i o godzinie wskazanej przez Zamawiającego. Usługa ma zawierać obsługę 1 przerwy kawowej: kawa i herbaty smakowe serwowane z termosów, osobno cukier, cytryna, mleczko do kawy, kruche ciasteczka o różnorodnych dodatkach, paluszki, woda mineralna, soki owocowe. 4 Warsztaty (łącznie 155 osób, w tym planuje się: 2 spotkania dla 30 os., 1 spotkanie dla 45 os. oraz 1 spotkanie dla 50 osób): - Zapewnienie usług cateringowych w miejscu, terminie i o godzinie wskazanej przez Zamawiającego. Usługa ma zawierać obsługę 1 przerwy kawowej: kawa i herbaty smakowe serwowane z termosów, osobno cukier, cytryna, mleczko do kawy, kruche ciasteczka o różnorodnych dodatkach, paluszki, woda mineralna, soki owocowe. Odpowiednio do liczby osób dla poszczególnego spotkania Wykonawca zapewni: - zastawę stołową ceramiczną i/lub szklaną, sztućce metalowe (filiżanki + talerzyki pod filiżanki, literatki, szklanki do soków, talerze deserowe, łyżeczki) - dekorację bufetu ( obrusy bawełniane lub jednorazowe, materiały dekoracyjne do przykrycia bufetu, transport ( dostawa i odbiór naczyń po cateringu), - obsługę kelnerską ( oddelegowanie odpowiedniej liczby osób, które przygotują catering, uzupełnią napoje i pożywienie oraz posprzątają w trakcie i po spotkaniu). Przy określaniu kosztów usługi należy przyjąć następujące parytety: - kawa - min.1,5filiżanki/osoba, - herbata- min. 1,5 filiżanki/osoba, - cukier- min. 2 łyżeczki/osoba, - cytryna- min. 0,5 plasterka/osoba - mleczko do kawy- min. 2 x 15g/osoba - kruche ciasteczka- 2 ciasteczka/osoba, - paluszki- min. 1 paczka 200g/ 10 osób, - woda mineralna- min. 200 ml/osoba - soki owocowe- min. 150 ml/osoba, zawartość soku z owoców min. 75%, - kanapka dekoracyjna- waga netto min. 45 g, - obsługa kelnerska- 1 kelner/ 50 osób uczestniczących w spotkaniu. Usługa cateringowa będzie odbywać się wyłącznie na terenie Gminy Mikołów w pomieszczeniach zamkniętych będących własnością Zamawiającego. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany ilości uczestników poczęstunków poszczególnych spotkań, jednak nie na większą ilość niż 1105, o czym na bieżąco będzie informował Wykonawcę w terminie umożliwiającym właściwe wykonanie usługi. Zamawiający zastrzega sobie prawo do nie wykorzystania całości zamówienia bez ponoszenia dodatkowych kosztów i kar umownych. Realizacja zamówienia wyłącznie na terenie Gminy Mikołów. O miejscu i dokładnym terminie Wykonawca zostanie powiadomiony w terminie 5 dni przed datą realizacji poszczególnych spotkań zamówienia. Zamawiający planuje organizację od 1 do 4 spotkań w miesiącu. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555000005
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.mikolow.eu
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowanie i dostawa kanapek z deserem dla dzieci uczęszczających do Placówki Wsparcia Dziennego Świetlicy Opiekuńczo - Specjalistycznej działającej przy Miejskim Ośrodku Pomocy Społecznej w Mikołowie oraz dla uczestników projektu pt.Krok w przyszłość realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2014 - 2020 dla Osi priorytetowej IX Włączenie społeczne dla Działania 9.1 Aktywna integracja dla poddziałania 9.1.6 Program aktywnej integracji dla osób i grup zagrożonych wykluczeniem społecznym - tryb pozakonkursowy
Dodano: 2016-04-13 - Usługa serwowania śniadań dla gości hotelowych Domu Asystenta nr 3 zlokalizowanego przy ul. Paderewskiego 32 w Katowicach
Dodano: 2015-11-05 - Kompleksowe zorganizowanie Targów Ekonomii Społecznej w Mikołowie towarzyszących konferencji podsumowującej projekt SZANSA-Punkt Konsultacyjny oraz wsparcie w Centrum Integracji Społecznej w Mikołowie
Dodano: 2015-05-29 - Kompleksowe zorganizowanie konferencji podsumowującej projekt Milion w rozumie
Dodano: 2015-04-10 - Usługi w ramach konferencji podsumowującej projekt pn. Akademia Umiejętności dla Gimnazjalistów Mikołowa - etap II
Dodano: 2014-06-03 - USŁUGA GASTRONOMICZNA- ŚNIADANIA DLA GOŚCI DA 3 W KATOWICACH
Nr: DZP.381.59.2013.UG
Dodano: 2013-11-07 - Dożywianie dzieci i osób dorosłych na terenie Gminy Wodzisław Śląski
Dodano: 2013-06-13 - Dożywianie dzieci i osób dorosłych na terenie Gminy Wodzisław Śląski w okresie od 1 lipca 2013r. do 31 grudnia 2013r
Dodano: 2013-05-20 - Obsługa cateringowa imprez organizowanych przez Teatr Śląski..
Dodano: 2013-01-25 - Dożywianie dzieci i osób dorosłych na terenie Gminy Wodzisław Śląski w okresie od 1 lutego 2013r. do 30 czerwca 2013r.
Dodano: 2013-01-11