Przetargi.pl
Usługa serwowania śniadań dla gości hotelowych Domu Asystenta nr 3 zlokalizowanego przy ul. Paderewskiego 32 w Katowicach

Uniwersytet Śląski w Katowicach Dział Zamówień Publicznych ogłasza przetarg

  • Adres: 40-007 Katowice, ul. Bankowa 12
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 32 3592048 , fax. 32 3592048
  • Data zamieszczenia: 2015-11-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Śląski w Katowicach Dział Zamówień Publicznych
    ul. Bankowa 12 12
    40-007 Katowice, woj. śląskie
    tel. 32 3592048, fax. 32 3592048
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.us.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa serwowania śniadań dla gości hotelowych Domu Asystenta nr 3 zlokalizowanego przy ul. Paderewskiego 32 w Katowicach
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest: świadczenie usług gastronomicznych w zakresie serwowania śniadań dla gości hotelowych w Domu Asystenta nr 3 (DA-3) przy ul. Paderewskiego 32 w Katowicach. 2. Zakres zamówienia obejmuje w szczególności: 1) Wydawanie śniadań w formie szwedzkiego stołu (samoobsługa), codziennie, przez 7 dni w tygodniu w godzinach od 7.30 do10.00, (a w wyjątkowych wypadkach - duże grupy, okres świąteczny - przygotowanie zamiast śniadania suchego prowiantu - w uzgodnieniu z Zamawiającym). 2) Zamawiający nie dopuszcza serwowania posiłków typu fast-food oraz przygotowanych na bazie tzw. półproduktów, a także serwowania posiłków w formie cateringu. 3) Maksymalna liczba śniadań/posiłków w okresie realizacji usługi wynosi 12.000, z zastrzeżeniem, iż Zamawiający zastrzega sobie prawo do niewykorzystania tej maksymalnej liczby, a Wykonawcy nie przysługują z tego tytułu żadne roszczenia. 4) Zamawiający dysponuje 50 miejscami hotelowymi w związku z tym Wykonawca winien być w gotowości do realizacji 50 śniadań dziennie. 5) Informację o przewidywanej ilości gości hotelowych Wykonawca może uzyskać każdorazowo w recepcji hotelu z 1-dniowym wyprzedzeniem. 6) W celu realizacji usługi Zamawiający udostępni Wykonawcy odpłatnie pusty lokal, składający się z sali konsumpcyjnej i zaplecza, o łącznej powierzchni 46 m2. Zamawiający nie zapewnia wyposażenia lokalu oraz sprzętu potrzebnego do realizacji przedmiotu zamówienia. Zamawiający umożliwia dokonanie wizji lokalnej po wcześniejszym, telefonicznym umówieniu się z osobą podaną do kontaktów po stronie Zamawiającego tj. p. Małgorzata Szymańska Tel. 32 255-44-33.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555000005
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin płatności
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://dzp.us.edu.pl/zamowienia/uslugi
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach