Przetargi.pl
Stworzenie, upowszechnienie i przetestowanie w ramach Warszawskiego Food Labu kompendium wiedzy dla lok. gastr. jak bezpieczne (także pod względem prawnym i podatkowym) oddawać niewykorzystaną żywność

Miasto Stołeczne Warszawa ogłasza przetarg

  • Adres: 00-950 Warszawa, Pl. Bankowy 3/5
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. +48 224431400
  • Data zamieszczenia: 2024-02-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miasto Stołeczne Warszawa
    Pl. Bankowy 3/5
    00-950 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. +48 224431400
    REGON: 015259640
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.um.warszawa.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Stworzenie, upowszechnienie i przetestowanie w ramach Warszawskiego Food Labu kompendium wiedzy dla lok. gastr. jak bezpieczne (także pod względem prawnym i podatkowym) oddawać niewykorzystaną żywność
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest stworzenie, upowszechnienie i przetestowanie w ramach Warszawskiego Food Labu kompendium wiedzy dla lokali gastronomicznych jak bezpieczne (także pod względem prawnym i podatkowym) oddawać niewykorzystaną żywność.2. Przedmiot zamówienia w zakresie szczegółowym określony został w Załączniku nr 1 do SWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 73000000-2
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zdolność techniczna i zawodowa.Za spełniającego warunki udziału w postępowaniu Zamawiający uzna Wykonawcę, który wykaże, że dysponuje lub będzie dysponować zespołem osób, które zostaną skierowane do realizacji zamówienia, posiadających następujące doświadczenie:1) Specjalisty ds. prawnych posiadającego doświadczenie wykonania, co najmniej 4 analiz/opracowań prawnych dotyczących żywności;2) Specjalisty ds. bezpieczeństwa żywności posiadającego doświadczenie w pracy z przedsiębiorstwami branży gastronomicznej, w tym w realizacji co najmniej 4 projektów związanych z przygotowaniem HACCP dla gastronomii;3) Redaktora tekstów posiadającego doświadczenie w przygotowaniu poradników, w tym w realizacji co najmniej 3 poradników w formie e-booka w ciągu ostatnich 3 lat;4) Grafika z doświadczeniem w opracowaniu 3 interaktywnych infografik;5) Projektanta usług z doświadczeniem w realizacji, co najmniej 2 projektów społecznych lub edukacyjnych;6) Specjalisty ds. komunikacji, z doświadczeniem przeprowadzenia minimum 5 kampanii marketingowych w social mediach, w tym minimum jednej o charakterze społecznym;7) Specjalisty ds. badań ilościowych, z doświadczeniem przygotowania metodyki i przeprowadzenia co najmniej 5 badań ankietowych na próbie minimum 150 respondentów.Zamawiający dopuszcza łączenie ww. funkcji w Zespole. (Ta sama osoba może pełnić jedną lub więcej spośród ww. funkcji).
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2024-03-07

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach