Ośrodek Pomocy Społecznej Dzielnicy Ochota m. st. Warszawy ogłasza przetarg
- Adres: 02-361 Warszawa, ul. Przemyska 11
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 8221124 , fax. 022 8176463
- Data zamieszczenia: 2015-09-17
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Pomocy Społecznej Dzielnicy Ochota m. st. Warszawy
ul. Przemyska 11 11
02-361 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 8221124, fax. 022 8176463
REGON: 00200489300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://opsochota.waw.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE OBIADÓW DLA PODOPIECZNYCH OŚRODKA POMOCY SPOŁECZNEJ DZIELNICY OCHOTA M.ST. WARSZAWY - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i wydawanie osobom kierowanym przez OPS tanich, gorących obiadów, zróżnicowanych, o wartościach odżywczych i gramaturze nie mniejszych niż podane w przykładowych zestawach obiadowych. Szczegółowe wymagania dot. obiadów zawarto w SIWZ 2. Liczba wydawanych obiadów dziennie - średnio 155 Razem w okresie obowiązywania umowy (314 dni żywieniowych) - do 48 831 obiadów. 3.Termin wydawania obiadów: przez 6 dni w tygodniu od poniedziałku do soboty, z wyłączeniem dni świątecznych w godz. 12.00-16.00, 5.Miejsce wydawania obiadów - lokal na terenie Dzielnicy Ochota m. st. Warszawy. Szczegółowe wymagania dot. lokalu zawarto w SIWZ 6. ASPEKTY SPOŁECZNE (art. 29 ust. 4 pkt 4 ustawy -Prawo zamówień publicznych): Wykonawca przy realizacji zamówienia zatrudni na podstawie umowy o pracę w pełnym wymiarze czasu pracy, co najmniej 2 osoby wykonujące czynności związane bezpośrednio z realizacją zamówienia. W terminie 7 dni od rozpoczęcia realizacji umowy i na każde żądanie Zamawiającego, Wykonawca przedstawi zamawiającemu umowy o pracę osób, o których mowa powyżej. Wykonawca powinien uzyskać od zatrudnionych pracowników zgodę na dostęp do danych osobowych przez Zamawiającego w celu prawidłowej realizacji umowy. Zamawiający dopuszcza spełnienie tego warunku poprzez wyznaczenie do realizacji tego zamówienia zatrudnionych już pracowników - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Usytuowanie lokalu
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://opsochota.bip.um.warszawa.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Wykonanie usług cateringowych podczas imprez okolicznościowych w podziale na pakiety
Dodano: 2016-07-26 - Świadczenie usług cateringowych
Dodano: 2016-07-15 - Sukcesywne przygotowywanie i dostawa posiłków do placówek oświatowych Gminy Wiązowna w roku szkolnym 2016-2017
Dodano: 2016-07-08 - Usługi cateringu dla Akademii Wychowania Fizycznego Józefa Piłsudskiego w Warszawie
Dodano: 2016-07-01 - Usługa przygotowywania, dostarczania i podawania posiłków pacjentom Instytutu Kardiologii w klinikach zlokalizowanych w obiekcie przy ul. Spartańskiej 1. (znak sprawy: ZP 037/2016)
Dodano: 2016-06-17 - Usługa cateringowa - zbiorowego żywienia dzieci uczęszczających do Publicznego Przedszkola w Studzieńcu w okresie od 17.08.2016r. do 30.06.2017r.
Dodano: 2016-06-16 - Wytwarzanie i dostawa posiłków dla wychowanków internatu Zespołu Szkół Agrotechnicznych i Gospodarki Żywnościowej w Radomiu
Dodano: 2016-06-14 - Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków podczas półkolonii letnich dla dzieci z rodzin objętych pomocą Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Pułtusku
Dodano: 2016-06-08 - Usługi cateringu dla Akademii Wychowania Fizycznego Józefa Piłsudskiego w Warszawie
Dodano: 2016-05-24 - Całodzienne żywienie pacjentów Zakładu Opiekuńczo - Leczniczego przy ul. Szubińskiej 4 w Warszawie, wchodzącego w skład Stołecznego Centrum Opiekuńczo-Leczniczego Sp. z o.o. przy ul. Mehoffera 72/74 w Warszawie.
Dodano: 2016-05-10