Miejsko-Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg
- Adres: 26-900 Kozienice, ul. M. Curie-Skłodowskiej 3
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 048 6148858 , fax. 048 6146762
- Data zamieszczenia: 2013-08-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Miejsko-Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej
ul. M. Curie-Skłodowskiej 3 3
26-900 Kozienice, woj. mazowieckie
tel. 048 6148858, fax. 048 6146762
REGON: 67197582200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.opskozienice.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowanie i dostawa posiłków do szkół na terenie Gminy Kozienice w roku szkolnym 2013/2014 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest 1) przygotowanie i dostarczenie gorących posiłków jednodaniowych w ilości około 135 porcji dziennie dla dzieci uczęszczających do n/w placówek oświatowych w okresie od 1 października 2013r. do 27 czerwca 2014 r. z wyłączeniem okresu ferii zimowych i świątecznych, sobót i niedziel. -Publiczna Szkoła Podstawowa w Woli Chodkowskiej - 8 porcji dziennie, -Publiczna Szkoła Podstawowa w Ryczywole - 24 porcji dziennie, -Publiczna Szkoła Podstawowa w Nowej Wsi - 14 porcji dziennie, -Publiczna Szkoła Podstawowa w Kociołkach - 12 porcji dziennie, -Publiczna Szkoła Podstawowa w Wólce Tyrzyńskiej - 25 porcji dziennie, -Publiczna Szkoła Podstawowa w Piotrkowicach - 7 porcji dziennie, -Publiczna Szkoła Podstawowa w Janikowie - 20 porcji dziennie, -Publiczna Szkoła Podstawowa w Brzeźnicy - 8 porcji dziennie, -Publiczna Szkoła Podstawowa w Stanisławicach - 17 porcji dziennie. Łącznie 135 porcji dziennie x 163 dni = 22 005 sztuk. 2) Posiłki winny składać się z: - zupa 400 ml + pieczywo ( 2 x w tygodniu), - drugie danie ( 3 x w tygodniu) w tym: ziemniaki/zamiennie kasza, ryż, makaron - 150 g, mięso (czerwone, drobiowe lub ryba) - 100 g, surówka lub jarzyny gotowane - 100 g, lub zamiennie - naleśniki, pierogi, pyzy - 250 g,. Każdy posiłek powinien spełniać następujące role: - być źródłem energii (tłuszcze i węglowodany), - spełniać rolę budulcową ( białka i składniki mineralne), - pełnić funkcje regulujące ( witaminy i składniki mineralne) - posiłki powinny być gorące. 3) Posiłki winny być dostarczane w naczyniach jednorazowego użytku. Koszt tych naczyń musi być uwzględniony w cenie jednostkowej posiłku. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.opskozienice.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Wykonanie usług cateringowych podczas imprez okolicznościowych w podziale na pakiety
Dodano: 2016-07-26 - Świadczenie usług cateringowych
Dodano: 2016-07-15 - Sukcesywne przygotowywanie i dostawa posiłków do placówek oświatowych Gminy Wiązowna w roku szkolnym 2016-2017
Dodano: 2016-07-08 - Usługi cateringu dla Akademii Wychowania Fizycznego Józefa Piłsudskiego w Warszawie
Dodano: 2016-07-01 - Usługa przygotowywania, dostarczania i podawania posiłków pacjentom Instytutu Kardiologii w klinikach zlokalizowanych w obiekcie przy ul. Spartańskiej 1. (znak sprawy: ZP 037/2016)
Dodano: 2016-06-17 - Usługa cateringowa - zbiorowego żywienia dzieci uczęszczających do Publicznego Przedszkola w Studzieńcu w okresie od 17.08.2016r. do 30.06.2017r.
Dodano: 2016-06-16 - Wytwarzanie i dostawa posiłków dla wychowanków internatu Zespołu Szkół Agrotechnicznych i Gospodarki Żywnościowej w Radomiu
Dodano: 2016-06-14 - Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków podczas półkolonii letnich dla dzieci z rodzin objętych pomocą Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Pułtusku
Dodano: 2016-06-08 - Usługi cateringu dla Akademii Wychowania Fizycznego Józefa Piłsudskiego w Warszawie
Dodano: 2016-05-24 - Całodzienne żywienie pacjentów Zakładu Opiekuńczo - Leczniczego przy ul. Szubińskiej 4 w Warszawie, wchodzącego w skład Stołecznego Centrum Opiekuńczo-Leczniczego Sp. z o.o. przy ul. Mehoffera 72/74 w Warszawie.
Dodano: 2016-05-10