Urząd Gminy w Zabrodziu ogłasza przetarg
- Adres: 07-230 Zabrodzie, ul. Wł. St. Reymonta 51
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 029 757 12 28 , fax. 029 757 12 61
- Data zamieszczenia: 2010-11-29
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Urząd Gminy w Zabrodziu
ul. Wł. St. Reymonta 51 51
07-230 Zabrodzie, woj. mazowieckie
tel. 029 757 12 28, fax. 029 757 12 61
REGON: 00055059700000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowanie i dostawa oraz wydawanie gorących posiłków jednodaniowych dla około 120 dzieci (dziennie) w okresie od 1 stycznia 2011 do 31 grudnia 2011 w przybliżonej ilości 21.600 szt. (rocznie) w szkołach i przedszkolach na terenie gminy Zabrodzie. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przygotowanie i dostawa oraz wydawanie gorących posiłków jednodaniowych dla około 120 dzieci (dziennie) w okresie od 1 stycznia 2011 do 31 grudnia 2011 w przybliżonej ilości 21.600 szt. (rocznie) w szkołach i przedszkolach na terenie gminy Zabrodzie.Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie z dostawą własnym transportem oraz wydawanie w siedzibach szkół i przedszkolu na terenie gminy Zabrodzie gorących posiłków o kaloryczności minimum 900 kcal dla około 120 dzieci (dziennie), z uwzględnieniem zapewnienia jednorazowych naczyń i sztućcy oraz pieczywa. Przewidywana łączna liczba zamawianych posiłków w całym okresie zamówienia wynosi 21.600 szt. (dopuszcza się możliwość; zwiększenia lub zmniejszenia do 30% ilości dostarczanych posiłków). Zamówienie polega w szczególności na:1. Przygotowywaniu gorących jednodaniowych posiłków dla szkół podstawowych w : Adelinie (Zespół Szkolno-Przedszkolny) , Dębinkach, Kicinach i Zabrodziu, szkół gimnazjalnych w : Zabrodziu , szkół ponadgimnazjanych tj. do Zespołu Szkół im. Władysława Reymonta w Zabrodziu oraz do Przedszkola w Adelinie ( Zespół Szkolno-Przedszkolny) i Przedszkola w Zabrodziu .2. Dowóz własnym specjalistycznym transportem posiłków w termosach w przybliżonych ilościach do następujących szkół:? Zespół Szkolno-Przedszkolny w Adelinie (Szkoła Podstawowa) (liczba dzieci - około) - 20? Publiczna Szkoła Podstawowa w Dębinkach (liczba dzieci - około) - 5 ? Publiczna Szkoła Podstawowa w Kicinach (liczba dzieci - około) - 15? Publiczna Szkoła Podstawowa w Zabrodziu (liczba dzieci - około) - 32? Publiczne Gimnazjum w Zabrodziu (liczba dzieci - około) - 30? Zespół Szkół im.Wł. St. Reymonta w Zabrodziu (liczba dzieci - około) - 13? Zespół Szkolno-Przedszkolny w Adelinie (Przedszkole) (liczba dzieci - około) - 2? Przedszkole w Zabrodziu ( przy Szkole Podstawowej w Zabrodziu) (liczba dzieci - około) - 3 3. Posiłki będą dostarczane i wydawane przez pięć dni w tygodniu od poniedziałku do piątku, wyłącznie w dni w których odbywa się nauka w szkołach czy zajęcia w przedszkolu w pomieszczeniach do tego wyznaczonych przez dyrektora placówki. Jeśli dzieci będą uczęszczać do szkoły w inny dzień np. odpracowywać zajęcia szkole, dzieci objęte są tą formą pomocy lecz ten fakt szkoły zgłaszają z 3 dniowym wyprzedzeniem dowożącemu i wydającemu gorące posiłki. Ponadto posiłki dla Przedszkola w Adelinie (Zespół Szkolno-Przekszkolny) oraz Przedszkola w Zabrodziu (przy Szkole Podstawowej w Zabrodziu) będą przez oferenta przygotowywane i dowożone w okresie ferii i wakacji szkolnych.4. Ilość dzienną tj. zapotrzebowanie na dostarczanie konkretnej liczby posiłków przez oferenta ustalana będzie codziennie w sposób telefoniczny do godz. 830 przez dyrektorów placówek.5. Godzina wydawania posiłków w szkołach i przedszkolu jest ustalana przez wykonawcę indywidualnie dla każdej placówki bezpośrednio z dyrekcją szkoły czy przedszkola. 6. Wymagania dla dostarczanych posiłków:? Przez posiłek należy rozumieć gorący jednodaniowy posiłek (drugie danie lub zupa) powtarzające się okresowo co dwa tygodnie, w ciągu tygodnia dwa razy zupa oraz trzy razy drugie danie, a przynajmniej 2 razy w tygodniu powinien być to posiłek mięsny. Gorący posiłek oznacza jego temperaturę nie niższą niż 65 oC. Posiłek powinien zawierać minimum 900 kcal i gramaturę 400g. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zabrodzie.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Wykonanie usług cateringowych podczas imprez okolicznościowych w podziale na pakiety
Dodano: 2016-07-26 - Świadczenie usług cateringowych
Dodano: 2016-07-15 - Sukcesywne przygotowywanie i dostawa posiłków do placówek oświatowych Gminy Wiązowna w roku szkolnym 2016-2017
Dodano: 2016-07-08 - Usługi cateringu dla Akademii Wychowania Fizycznego Józefa Piłsudskiego w Warszawie
Dodano: 2016-07-01 - Usługa przygotowywania, dostarczania i podawania posiłków pacjentom Instytutu Kardiologii w klinikach zlokalizowanych w obiekcie przy ul. Spartańskiej 1. (znak sprawy: ZP 037/2016)
Dodano: 2016-06-17 - Usługa cateringowa - zbiorowego żywienia dzieci uczęszczających do Publicznego Przedszkola w Studzieńcu w okresie od 17.08.2016r. do 30.06.2017r.
Dodano: 2016-06-16 - Wytwarzanie i dostawa posiłków dla wychowanków internatu Zespołu Szkół Agrotechnicznych i Gospodarki Żywnościowej w Radomiu
Dodano: 2016-06-14 - Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków podczas półkolonii letnich dla dzieci z rodzin objętych pomocą Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Pułtusku
Dodano: 2016-06-08 - Usługi cateringu dla Akademii Wychowania Fizycznego Józefa Piłsudskiego w Warszawie
Dodano: 2016-05-24 - Całodzienne żywienie pacjentów Zakładu Opiekuńczo - Leczniczego przy ul. Szubińskiej 4 w Warszawie, wchodzącego w skład Stołecznego Centrum Opiekuńczo-Leczniczego Sp. z o.o. przy ul. Mehoffera 72/74 w Warszawie.
Dodano: 2016-05-10