Gmina Wiązowna ogłasza przetarg
- Adres: 05-462 Wiązowna, ul. Lubelska 59
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 7890128
- Data zamieszczenia: 2011-08-11
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gmina Wiązowna
ul. Lubelska 59 59
05-462 Wiązowna, woj. mazowieckie
tel. 022 7890128 - Adres strony internetowej zamawiającego: urzad@wiazowna.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowanie i dostawa obiadów do Zespołu Szkolno-Gimnazjalnego w Zakręcie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostawa obiadów do Zespołu Szkolno- Gimnazjalnego w Zakręcie w okresie od 02 września 2011 r. do 28 czerwca 2012 r. Przedmiotem zamówienia są obiady dwudaniowe (zupa i drugie danie) oraz napój, przy czym ilość każdego z dań może być różna. Przewiduje się, że w okresie realizacji umowy zostanie zakupionych około 15.280 porcji zupy i około 15.280 porcji drugiego dania wraz z napojem. Zamawiający zastrzega możliwość zmniejszenia lub zwiększenia ilości dostarczanych posiłków o 30 % w stosunku do wartości zakładanej w całym okresie realizacji umowy. Średnio dziennie przewiduje się dostawę około 80 porcji zup i 80 porcji drugiego dania. Posiłki muszą być przygotowane zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia, urozmaicone, o wysokiej wartości odżywczej oraz w ciągu jednej dekady nie powinny się powtarzać . Posiłki winny być przygotowane zgodnie z normami żywieniowymi dla uczniów na podstawie jadłospisu przygotowanego przez technologa żywienia. Obiady będą dostarczane na podstawie zapotrzebowania składanego telefonicznie do godziny 14:00 w dniu poprzedzającym dostarczenie posiłków. Zamawiający zastrzega możliwość zmiany ilości zamówionych posiłków do godziny 9:00 w dniu realizacji. Zamawiający wymaga aby wykonawca opracował jadłospis na dany tydzień i przedstawił go do akceptacji placówki szkolnej najpóźniej do piątku poprzedzającego dany tydzień do godziny 11:00. Posiłki dowożone będą do szkoły gorące, do godziny 11:30 w opakowaniach zbiorczych (termosach) spełniających wymagania sanitarno-higieniczne. Odbiory termosów w dniu następnym rano. Samochód do przewozu posiłków musi być przystosowany do przewozu żywności oraz spełniać podstawowe wymagania sanitarno - higieniczne. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wiazowna.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Wykonanie usług cateringowych podczas imprez okolicznościowych w podziale na pakiety
Dodano: 2016-07-26 - Świadczenie usług cateringowych
Dodano: 2016-07-15 - Sukcesywne przygotowywanie i dostawa posiłków do placówek oświatowych Gminy Wiązowna w roku szkolnym 2016-2017
Dodano: 2016-07-08 - Usługi cateringu dla Akademii Wychowania Fizycznego Józefa Piłsudskiego w Warszawie
Dodano: 2016-07-01 - Usługa przygotowywania, dostarczania i podawania posiłków pacjentom Instytutu Kardiologii w klinikach zlokalizowanych w obiekcie przy ul. Spartańskiej 1. (znak sprawy: ZP 037/2016)
Dodano: 2016-06-17 - Usługa cateringowa - zbiorowego żywienia dzieci uczęszczających do Publicznego Przedszkola w Studzieńcu w okresie od 17.08.2016r. do 30.06.2017r.
Dodano: 2016-06-16 - Wytwarzanie i dostawa posiłków dla wychowanków internatu Zespołu Szkół Agrotechnicznych i Gospodarki Żywnościowej w Radomiu
Dodano: 2016-06-14 - Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków podczas półkolonii letnich dla dzieci z rodzin objętych pomocą Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Pułtusku
Dodano: 2016-06-08 - Usługi cateringu dla Akademii Wychowania Fizycznego Józefa Piłsudskiego w Warszawie
Dodano: 2016-05-24 - Całodzienne żywienie pacjentów Zakładu Opiekuńczo - Leczniczego przy ul. Szubińskiej 4 w Warszawie, wchodzącego w skład Stołecznego Centrum Opiekuńczo-Leczniczego Sp. z o.o. przy ul. Mehoffera 72/74 w Warszawie.
Dodano: 2016-05-10