Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na dostawy artykułów stanowiących rodzaj - mięso wieprzowe, wołowe i wędliny

Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej ogłasza przetarg

  • Adres: 89-526 Lubiewo, 144
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 0-52 3341225 , fax. 0-52 3341225 wew.316
  • Data zamieszczenia: 2014-05-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej
    144 144
    89-526 Lubiewo, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 0-52 3341225, fax. 0-52 3341225 wew.316
    REGON: 00082109100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka Organizacyjna Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na dostawy artykułów stanowiących rodzaj - mięso wieprzowe, wołowe i wędliny
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów stanowiących rodzaj - mięso wieprzowe, wołowe i wędliny. Część I: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 wieprzowina 151 130 00-3 kg 100 kg 1000 kg 1000 kg 1000 kg 500 kg 3000 kg 400 kg 400 kg 50 kg 2500 kg 50 kg 2500 kg 400 kg 400 Część II: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane 151 312 00-7 kg 2000 kg 10 kg 200 Część III: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 podroby 151 140 00-0 kg 500 kg 400 kg 20 Część IV: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 szynka 151 314 10-2 kg 350 kg 300 kg 300 Część V: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 Wędliny drobiowe 151 311 35-0 kg 200 kg 300 kg 200 kg 300 kg 200 kg 300 kg 300 Część VI: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 Kaszanka i inne wędliny krwiste 151 314 10-2 kg 250 kg 350 Część VII: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 wędliny 151 311 30-5 kg 200 kg 300 kg 300 kg 250 kg 250 kg 300 kg 300 kg 300 kg 900 Część VIII: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 wędliny 151 311 30-5 kg 20 kg 300 kg 350 kg 350 kg 250 kg 300 kg 250 kg 200 kg 300 kg 300 kg 250 kg 250 Część IX: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 wędliny 151 311 30-5 kg 200 kg 900 kg 500 kg 900 Część X: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 Salami 151 312 30-6 kg 200 2 Wędliny 151 311 30-5 kg 250 kg 300 kg 300 kg 250 kg 300 kg 600 kg 300 kg 300 kg 200 Część XI: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 Pasztety 151 313 10-1 kg 200 kg 25 kg 25 kg 150 Część XII: Lp. Nazwa przedmiotu zamówienia Jedn. miary Ilość 1 wołowina 151 111 00-0 kg 400
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www. sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach