Przetargi.pl
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla potrzeb Domu Pomocy Społecznej w Krakowie, ul. Łanowa 43 w okresie od 01 stycznia 2017r. do 31 grudnia 2017r.

Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 30725 Kraków, ul. Łanowa
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 12 6532041, 2967742 , fax. 126 530 390
  • Data zamieszczenia: 2016-11-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
    ul. Łanowa 43
    30725 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 12 6532041, 2967742, fax. 126 530 390
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla potrzeb Domu Pomocy Społecznej w Krakowie, ul. Łanowa 43 w okresie od 01 stycznia 2017r. do 31 grudnia 2017r.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla potrzeb Domu Pomocy Społecznej w Krakowie, ul. Łanowa 43 w okresie od 01 stycznia 2017r. do 31 grudnia 2017r. Zamówienie zostało podzielone na 7 (siedem) Części grupujących artykuły żywnościowe według asortymentu: I CZĘŚĆ: MIĘSO ŚWIEŻE, WĘDLINY I DRÓB mięso wołowe (z kością i bez), wieprzowe (z kością i bez), drób i podroby, wędliny wieprzowe i drobiowe Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9; 15.11.00.00-2; 15.11.10.00-9; 15.11.30.00-3; 15.11.21.00-7; 15.11.40.00-0; 15.13.11.30-5; 15.13.11.35-0; 15.13.11.34-3; 15.13.17.00-2. II CZĘŚĆ: MROŻONKI (WARZYWA, OWOCE I INNE PRODUKTY MROŻONE)warzywa (brokuły, groszek, fasolka, kalafior, marchew, pietruszka, seler), owoce (mieszanki kompotowe, truskawki), ryby (miruna-blaty, makrela), inne produkty mrożone (pierogi ruskie, z serem, uszka z grzybami, kluski śląskie, frytki) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.10.00-3; 15.30.00.00-1; 15.33.11.70-9; 15.80.00.00-6. III CZĘŚĆ: WYROBY PIEKARSKIE I CIASTKARSKIE (PIECZYWO I WYROBY CUKIERNICZE ŚWIEŻE)pieczywo (chleb krojony–mieszany, graham; weki i bułki) oraz wyroby ciastkarskie (pączki, drożdżówki) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9; 15.81.11.00-7; 15.81.14.00-0; 15.81.10.00-6; 15.81.21.00-4. IV CZĘŚĆ: NABIAŁ I PRZETWORY MLECZARSKIE mleko i jego przetwory (śmietana, masło, kefir i jogurty, sery: biały i homogenizowany), sery topione i twarde (żółty) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3; 15.51.00.00-6; 15.53.00.00-2; 15.55.13.00-8; 15.54.21.00-0; 15.54.40.00-3. V CZĘŚĆ: WARZYWA I OWOCE ŚWIEŻE I PRZETWORZONE KISZONE - warzywa i jarzyny świeże: ziemniaki, marchew, pietruszka, seler, buraki czerwone, cebula, por, czosnek, fasola i groch, kapusta (biała, czerwona i włoska), sałata zielona i pekińska, ogórki, cukinia, papryka, pomidory, pieczarki, kalafiory, brokuły, fasola szparagowa, rzodkiewka, pietruszka (natka), szczypiorek, koperek, rabarbar, botwinka; owoce: truskawki, wiśnie, maliny, borówki, jabłka, gruszki, śliwki, arbuzy, morele, brzoskwinie; owoce cytrusowe: cytryny, pomarańcze, mandarynki; owoce tropikalne: banany; kiszonki: kapusta, ogórki. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.11.00.00-5; 03.22.10.00-6; 03.22.13.00-9; 03.22.14.00-0; 03.22.21.10-7; 03.22.21.11-4; 03.22.22.00-5; 03.22.23.13-0; 03.22.23.14-7; 03.22.23.21-9; 15.30.00.00-1; 15.33.00.00-0 VI CZĘŚĆ: RÓŻNE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE: PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, TŁUSZCZE ROŚLINNE, WYROBY CIASTKARSKIE, RYBY PRZETWORZONE I KONSERWOWANE, ARTYKUŁY I PRZYPRAWY SYPKIE, OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE, NAPOJE ITP. różne artykuły spożywcze: produkty sypkie – produkty przemiału ziarna (mąki, kasze, płatki, makarony), sypkie inne (sól, cukier, ryż), herbaty, artykuły puszkowane, w butelkach i słoikach (majonez, chrzan, musztarda, oleje, koncentraty, groszek, sałatki, ogórki, soki, dżemy itp.), konserwy rybne, tłuszcze roślinne, przyprawy sypkie, aromaty i dodatki do ciast, budynie i kisiele, wyroby ciastkarskie, cukierki itp. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6; 15.20.00.00-0; 15.40.00.00-2; 15.33.00.00-0; 15.60.00.00-4; 15.82.00.00-2; 15.83.00.00-5; 15.84.00.00-8; 15.86.00.00-4; 15.87.00.00-7; 15.98.10.00-8 VII CZĘŚĆ: JAJA KURZE KONSUMPCYJNE ŚWIEŻE jaja kurze konsumpcyjne świeże, w nienaruszonych skorupkach Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach