Przetargi.pl
Dostawa warzyw i owoców dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Bochni Szpital Powiatowy im. bł. Marty Wieckiej.

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Bochni "Szpital Powiatowy" im. bł. Marty Wieckiej ogłasza przetarg

  • Adres: 32-700 Bochnia, Krakowska 31
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. (0-14) 615-32-33
  • Data zamieszczenia: 2024-06-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Bochni "Szpital Powiatowy" im. bł. Marty Wieckiej
    Krakowska 31
    32-700 Bochnia, woj. małopolskie
    tel. (0-14) 615-32-33
    REGON: 000304349
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa warzyw i owoców dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Bochni Szpital Powiatowy im. bł. Marty Wieckiej.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem Zamówienia jest Dostawa warzyw i owoców dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Bochni Szpital Powiatowy im. bł. Marty Wieckiej.1. Banany 650 kg2. Arbuz 80 kg3. Borówki 10 kg4. Brokuły 200 kg5. Brukselka 50 kg6. Brzoskwinie 10 kg7. Buraki czerwone 1500 kg8. Cebula 450 kg9. cebula dymka 20 pęk10. Cytryna 120 kg11. Czosnek 150 szt.12. Cukinia 100 kg13. Dynia 100 kg14. Fasola 'Jaś' sucha 80 kg15. Fasolka szparagowa zielona 50 kg16. Fasolka szparagowa żółta 50 kg17. Grejpfrut 300 kg18. Gruszka 800 kg19. Jabłka deserowe 4800 kg20. Kapusta pekińska 450 szt.21. Kalafiory świeże 350 szt22. Kapusta biała 900 kg23. Kapusta biała nowa 200 szt24. Kapusta czerwona 450 kg25. Kapusta kiszona 500 kg26. Koper świeży 1800 pęk27. Maliny 50 kg28. Mandarynki 100 kg29. Marchew 5000 kg30. Morele 10 kg31. Ogórek kiszony 700 kg32. Ogórki świeże 1200 kg33. Papryka czerwona 220 kg34. Pieczarki 950 kg35. Pietruszka 900 kg36. Pietruszka zielona świeża 1800 pęk37. Pomarańcze 180 kg38. Pomidory 3200 kg39. Pory 180 kg40. Rzodkiewka 400 pęk41. Sałata lodowa 450 szt.42. Sałata zielona 4700 szt43. Seler 400 kg44. Susz buraczany 50 kg45. Szczypiorek 500 pęk46. Śliwki 90 kg47. Ziemniaki 21000 kg48. ananas 200 szt.49. kiwi 100 kg50. seler naciowy 50 szt.51. cebula czerwona 60 kg52. limonka 20 kg53. Papryka zielona 100 kg54. Papryka żółta 100 kg55. Mięta w doniczce 50 szt.56. Rukola op. 100 g 200 op.57. Roszponka op. 100 g 200 op.58. Szpinak świeży op. 100 g 200 op.59. Mix sałat op. 150 g 200 op. 60. Żurawina 10 kg61. Rozmaryn w doniczce 20 szt.62. Pomidory koktajlowe 80 kg63. Truskawki 50 kgSzczegółowy zakres parametrów i wymagań dla przedmiotu Zamówienia opisany został w formularzu asortymentowym -Szczegółowa Oferta Cenowa- załącznik 1A do SWZ - wymagania określone na podstawie art. 218 ust. 2
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach