Przetargi.pl
dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych

Zespół Szkół Elektronicznych i Telekomunikacyjnych ogłasza przetarg

  • Adres: 10-144 Olsztyn, ul. Bałtycka 37A
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 089 5275191 , fax. 089 5226970
  • Data zamieszczenia: 2010-12-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Elektronicznych i Telekomunikacyjnych
    ul. Bałtycka 37A 37A
    10-144 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 089 5275191, fax. 089 5226970
    REGON: 00067861800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zset.olsztyn.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    15110000-2 mięso - CZĘŚĆ I NAZWA PRODUKTU JM ILOŚĆ WIEPRZOWINA-ŁOPATKA B/K KG 1200 SCHAB B/K KG 300 ZEBERKA WP KG 30 SZYNKA B/K KG 350 KOŚCI SCHABOWE KG 50 PACHWINA B/S KG 150 SŁONINA KG 70 WOŁOWINA Z/K KG 30 SMALEC KG 200 karkówka kg 250 łopatka cielęca KG 10 15112000-6 drób - CZĘŚĆ II NAZWA PRODUKTU JM ILOŚĆ FILET Z KURCZAKA B/S KG 800 udko z kurczka b/k KG 1200 MIĘSO TRYBOWANE Z UDŹCA INDYKA KG 800 PORCJE ROSOŁOWE Z INDYKA KG 500 Porcje rosołowe z kurczaka Kg 1000 pierś z indyka b/s kg 400 wątróbka z kurczaka kg 200 15131120-2 produkty wędliniarskie CZĘŚĆ III NAZWA PRODUKTU JM ILOŚĆ OGONÓWKA WĘDZONA kg 120 SZYNKA GOTOWANA kg 20 WĘDZONKA MYŚLIWSKA kg 120 POLĘDWICA SOPOCKA kg 200 BOCZEK WEDZONY B/S kg 30 KIEŁBASA ŻYWIECKA kg 120 PARÓWKI CIENKIE kg 350 KIEŁBASA cienka typu : szefa, madrycka kg 600 KIEŁBASKI typu: delikatesowe, smakusie kg 250 PASZTETOWA kg 150 KASZANKA GRYCZANA LUB JĘCZMIENNA kg 180 SALCESON WŁOSKI kg 20 KIEŁBASA LEŚNICZEGO kg 160 KABANOSY PIECZONE kg 100 MIELONKA TYROLSKA kg 300 KARKÓWKA NA SZARO kg 10 SCHAB BIAŁY kg 200 KIEŁBASA SZYNKOWA kg 100 KIEŁBASA KRAKOWSKA PARZONA kg 150 PASZTET PIECZONY kg 200 PARÓWKI cielęce kg 20 KIEŁBASA PARÓWKOWA kg 100 MORTADELA kg 300 BOCZEK ROLOWANY kg 120 KIEŁBASKI Z SEREM kg 300 KRAKOWSKA SUCHA kg 150 BIAŁA PARZONA kg 100 szynka domowa pieczona kg 160 łopatka górska kg 100 kiełbasa tucholska pieczona kg 60
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zset.olsztyn.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach