Przetargi.pl
dostawy różnych produktów spożywczych

Zespół Szkół Elektronicznych i Telekomunikacyjnych ogłasza przetarg

  • Adres: 10-144 Olsztyn, ul. Bałtycka 37A
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 089 5275191 , fax. 089 5226970
  • Data zamieszczenia: 2010-12-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Elektronicznych i Telekomunikacyjnych
    ul. Bałtycka 37A 37A
    10-144 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 089 5275191, fax. 089 5226970
    REGON: 00067861800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zset.olsztyn.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawy różnych produktów spożywczych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    15800000-6 różne produkty spożywcze i 15600000-4 produkty z przemiału ziarna (część I) NAZWA PRODUKTU JM ILOŚĆ WAFEL Z KREMEM KAKAOWYM BEZ CZEKOLADY Szt. 4000 WAFEL Z KREMEM KAKAOWYM W CZEKOLADZIE Szt. 3000 CZEKOLADA PEŁNOMLECZNA Szt. 800 WAFELKI B/CZ PRZEKŁADANE KREMEM Szt. 2000 BATON Z NADZIENIEM W MLECZNEJ CZEKOLADZIE Szt. 2250 BATON Z NADZIENIEM W MLECZNEJ CZEKOLADZIE szt 2250 PIERNICZKI W CZEKOLADZIE Z MARMOLADĄ Szt. 1320 HERBATNIKI Szt. 3000 mieszanka cukierków w polewie czekoladowej szt 250 orzechy ziemne szt 250 galaretki w cukrze szt 500 KAKAO Szt. 200 ryż długoziarnisty KG 300 kasza kukurydziana KG 40 kasza gryczana KG 40 RYŻ ŁUSKANY KG 150 MĄKA PSZENNA KG 1100 MĄKA ZIEMNIACZANA KG 80 KASZA JĘCZMIENNA KG 100 PŁATKI KUKURUDZIANE kg 140 PŁATKI KUKURYDZIANE KG 100 PŁATKI OWSIANE kg 40 PŁATKI JĘCZMIENNE kg 50 PŁATKI RYŻOWE kg 40 CUKIER BIAŁY Kg 3000 KAWA INKA Szt. 80 SÓL Kg 480 MAJONEZ Szt. 300 MAJONEZ Szt. 30 MUSZTARDA Kg 80 MIÓD Szt. 5000 HERBATA Szt. 1300 KISIEL kg 80 BUDYŃ kg 12 ŻELATYNA SPOŻYWCZA kg 4 GALARETKA kg 100 CUKIER WANILIOWY kg 9,6 LIŚĆ LAUROWY kg 9 ZIELE ANGIELSKIE kg 1,2 koperek suszony kg 2 natka pietruszki suszona KG 2,5 CUKIER PUDER kg 10 MAJERANEK kg 9 CZOSNEK GRANULOWANY kg 5 PIEPRZ MIELONY kg 10 PAPRYKA MIELONA OSTRA kg 2 PAPRYKA MIELONA SŁODKA kg 2 KWASEK CYTRYNOWY kg 12 PRZYPRAWA DO POTRAW Szt. 120 MAKARON GWIAZDKI kg 100 MAKARON ŚWIDERKI kg 200 MAKARON NITKI kg 80 MAKARON ZACIERKA kg 100 MAKARON SPAGETTI kg 180 OLEJ SPOŻYWCZY Litr 200 przyprawa do drobiu KG 14 sos sałatkowy KG 14 sos do spagetti KG 44 tłuszcz do pieca konwekcyjnego Litr 35 ZUPA ŻUREK kg 24 15300000-1 owoce warzywa i podobne produkty (część II) NAZWA PRODUKTU JM ILOŚĆ NAPÓJ POMARAŃCZOWY Szt. 1000 NAPÓJ JABŁKOWY Szt. 1000 MIESZANKA SOKÓW NIESKONCENTROWANYCH Szt. 300 FASOLA CZERWONA KONSERW. kg 52 GROSZEK KONSERW. Szt. 250 PAPRYKA KONSERWOWA kg 77 KETCHUP - PIKANTNY SOS POMIDOROWY kg 500 KONCENTRAT POMIDOROWY kg 250 MARMOLADA WIELOOWOCOWA TWARDA kg 120 DŻEM NISKOSŁODZONY kg 300 OGÓRKI KONSERWOWE Szt. 200 KUKURYDZA KONSERWOWA Szt. 250 SUSZ OWOCOWY WIGILIJNY Kg 4 CHRZAN TARTY kg 17 ĆWIKŁA Z CHRZANEM kg 17 RODZYNKI Kg 1 MAK NIEBIESKI Kg 2 KONCENTRAT BARSZCZU CZERWONEGO Szt. 60 dżem owocowy Szt. 250 sok wielowarzywny l 200 sok marchwiowy l 300 sok marchew-jabłko-brzoskwinia, marchew-jabłko-malina, marchew-jabłko-pomarańcza l 300 sok pomidorowy l 250 woda mineralna l 50 15331170-9 owoce i warzywa przetworzone MROŻONKI (część III) NAZWA PRODUKTU JM ILOŚĆ WIŚNIE MROŻONE Kg 30 TRUSKAWKA MROŻONA Kg 60 MIESZANKA OWOCOWA MROŻONA Kg 1000 MIESZANKA WARZYWNA MROŻONA Kg 100 KALAFIOR MROŻONY Kg 100 brokuły mrożone kg 20 papryka mrożona Kg 30 fasolka szparagowa mrożona kg 120 włoszczyzna mrożona kg 50 frytki mrożone kg 650 Powidła śliwkowe Szt 170
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zset.olsztyn.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach