Gmina Mikołajki ogłasza przetarg
- Adres: 11-730 Mikołajki, ul. Kolejowa 7
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 087 4219050 , fax. 087 4219099
- Data zamieszczenia: 2016-01-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gmina Mikołajki
ul. Kolejowa 7 7
11-730 Mikołajki, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 087 4219050, fax. 087 4219099
REGON: 00052789400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.mikolajki.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa i artykułów mięsnych do stołówki szkolnej w Mikołajkach - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa mięsa i artykułów mięsnych do stołówki szkolnej w Mikołajkach w okresie od dnia podpisania umowy do 31.12.2016. Boczek łuskany wędzony kg 10 Boczek surowy bez kości kg 50 Filet kurczęcy bez kości i skóry kg 1000 Filet z gęsi kg 150 Filet z indyka bez kości i skóry kg 1000 Filet z kaczki kg 150 Gęś cała kg 50 Kaczka cała kg 50 Karkówka bez kości i skóry kg 100 Kiełbasa biała parzona kg 100 Kiełbasa krakowska sucha kg 150 Kiełbasa podwawelska kg 30 Łopatka bez kości i skóry kg 700 Pałka kurczęca (podudzie) kg 1000 Parówki drobiowo-cielęce (zawartość mięsa drobiowego, cielęcego minimum 85%) kg 350 Parówki wieprzowe (zawartość szynki wieprzowej minimum 90%) kg 350 Polędwica sopocka kg 150 Porcje rosołowe ze skrzydłami kg 1200 Schab bez kości kg 500 Szynka bez kości i skóry kg 900 Udziec cielęcy kg 300 Udziec wołowy kg 200 Wątróbka drobiowa kg 70 Wędzony filet z indyka kg 150 Wołowina z kością kg 100 Żeberka wędzone kg 50 Żołądki gęsie kg 150 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie dotyczy.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.mikolajki.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej.
Dodano: 2016-07-25 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
Dodano: 2016-07-13 - Dostawy wędlin i wyrobów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach
Dodano: 2016-06-27 - Zakup i dostawa mięsa i produktów mięsnych do stołówek szkolnych w ZSS w Chełchach, ZS-P w Nowej Wsi Ełckiej i ZSS w Stradunach w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-06-14 - Dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin, drobiu i jego elementów
Dodano: 2016-05-17 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAK Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-29 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAK Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-22 - dostawy mięsa i produktów mięsnych
Dodano: 2016-01-22 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAKUniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-15 - Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin drobiowych oraz konserw mięsnych na potrzeby Zakładu Karnego w Barczewie
Dodano: 2015-12-23