Zakład Karny w Barczewie ogłasza przetarg
- Adres: 11-010 Barczewo, ul. Klasztorna 7
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 89 514-84-41 w. 226 , fax. 89 532-87-01
- Data zamieszczenia: 2015-12-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Barczewie
ul. Klasztorna 7 7
11-010 Barczewo, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 89 514-84-41 w. 226, fax. 89 532-87-01
REGON: 00032015300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny w Barczewie
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin drobiowych oraz konserw mięsnych na potrzeby Zakładu Karnego w Barczewie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i wędlin drobiowych oraz konserw mięsnych na potrzeby Zakładu Karnego w Barczewie i jego Oddziału Zewnętrznego w Kikitach. Część I - (Mięso i wędliny drobiowe) mielonka drobiowa 2100,00kg mortadela drobiowa 2300,00kg k.szynkowa drobiowa 1100,00kg wędlina czysto drobiowa 500,00kg szynka drobiowa 1200,00kg serdelki drobiowe 2400,00kg pierś z kurczaka (świeża) 2000,00kg baton drobiowy 1200,00kg ćwiartka z kurczaka (świeża) 2100,00kg polędwica królewska drobiowa 900,00kg polędwica królewiecka drobiowa 900,00kg polędwica złota drobiowa 1000,00kg skrzydło z kurczaka świeże 1200,00kg szynkówka drobiowa 800,00kg porcja rosołowa 300,00kg Część II - (Konserwy mięsne) pasztet wieprzowo drobiowy alu pak 130g-135g 600,00kg Pasztet czysto drobiowy alu pak 130g-135g 600,00kg konserwa turystyczna alu pak 130g-135g 400,00kg gulasz angielski alu pak 130g-135g 400,00kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej.
Dodano: 2016-07-25 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
Dodano: 2016-07-13 - Dostawy wędlin i wyrobów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach
Dodano: 2016-06-27 - Zakup i dostawa mięsa i produktów mięsnych do stołówek szkolnych w ZSS w Chełchach, ZS-P w Nowej Wsi Ełckiej i ZSS w Stradunach w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-06-14 - Dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin, drobiu i jego elementów
Dodano: 2016-05-17 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAK Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-29 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAK Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-22 - dostawy mięsa i produktów mięsnych
Dodano: 2016-01-22 - Dostawa mięsa i artykułów mięsnych do stołówki szkolnej w Mikołajkach
Dodano: 2016-01-18 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAKUniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-15