Zakład Karny w Dublinach ogłasza przetarg
- Adres: 11-430 Korsze, Dubliny 16
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 89 7543831 , fax. 89 7543612
- Data zamieszczenia: 2016-06-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Dublinach
Dubliny 16 16
11-430 Korsze, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 89 7543831, fax. 89 7543612
REGON: 28035160400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Służba Więzienna Zakład Karny w Dublinach
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy wędlin i wyrobów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
część 1 wędliny wieprzowe:1 Kiełbasa zwyczajna 1 001,00 kg.,2 Mielonka kanapkowa 1 202,88 kg., 3 Mortadela 1 339,50 kg., 4 Parówki cienkie paluszki 1 851,38 kg., 5 Kaszanka baton 661,88 kg., 6 Pasztetowa 902,13 kg., 7 Salceson włoski 1 330,38 kg., 8 Kiełbasa biała parzona 619,50 kg., 9 Przysmak szynkowy 1 245,75 kg., 10 Luncheon wieprzowy 1 100,38 kg; część 2 wędliny drobiowe:1 Pieczeń drobiowa 246,00 kg., 2 Szynka drobiowa mielona 98,89 kg., 3 Mielonka drobiowa 166,75 kg., 4 Rolada drobiowa 10,25 kg., 5 Serdelki drobiowe 587,75 kg., 6 Polędwica drobiowa 347,21 kg., 7 Kiełbasa drobiowa 172,18 kg., 8 Szynkówka drobiowa 3,13 kg., 9 Szynka drobiowa 222,09 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej.
Dodano: 2016-07-25 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
Dodano: 2016-07-13 - Zakup i dostawa mięsa i produktów mięsnych do stołówek szkolnych w ZSS w Chełchach, ZS-P w Nowej Wsi Ełckiej i ZSS w Stradunach w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-06-14 - Dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin, drobiu i jego elementów
Dodano: 2016-05-17 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAK Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-29 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAK Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-22 - dostawy mięsa i produktów mięsnych
Dodano: 2016-01-22 - Dostawa mięsa i artykułów mięsnych do stołówki szkolnej w Mikołajkach
Dodano: 2016-01-18 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAKUniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-15 - Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin drobiowych oraz konserw mięsnych na potrzeby Zakładu Karnego w Barczewie
Dodano: 2015-12-23