Socjalizacyjna Całodobowa Placówka Opiekuńczo-Wychowawcza w Elblągu ogłasza przetarg
- Adres: 82-300 Elbląg, ul. Chrobrego 4
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 55 625 83 04, 6258310 , fax. 55 625 83 06
- Data zamieszczenia: 2016-05-17
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Socjalizacyjna Całodobowa Placówka Opiekuńczo-Wychowawcza w Elblągu
ul. Chrobrego 4 4
82-300 Elbląg, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 55 625 83 04, 6258310, fax. 55 625 83 06
REGON: 17079385600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.bip.domdziecka.elblag.com.pl/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin, drobiu i jego elementów - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1) Zadanie 1 - dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin dla Socjalizacyjnej Całodobowej Placówki Opiekuńczo - Wychowawczej w Elblągu ul. Chrobrego 4 Łopatka b/k kg 200 Schab b/k kg 80 Karkówka b/k kg 15 Pachwina świeza b/s kg 25 Wołowina b/k kg 25 Wątroba wieprzowa kg 20 Żeberka paski kg 30 Smalec kg 50 Boczek parzony kg 30 Kiełbasa podwawelska kg 50 Kaszanka kg 10 Kiełbasa biała surowa cienka kg 25 Pasztetowa ze szczypiorkiem kg 20 Parówki wieprzowe kg 30 Parówki cielęce kg 35 Pasztet wieprzowy kg 15 Pasztet drobiowy kg 15 Pasztet drobiowy 135g szt. 180 Pieczeń rzymska kg 15 Lanchmit kg 35 Szynka konserwowa kg 30 Szynka gotowana kg 40 Szynka wędzona kg 50 Żywiecka parzona kg 15 Krakowska parzona kg 15 Polędwica drobiowa kg 25 Schab królweski kg 10 Polędwica sopocka kg 30 Polędwica kanadyjska kg 10 Filet z indyka parzony kg 10 Mortadela kg 35 Krakowska sucha kg 2 2) Zadanie 2 - dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin dla Placówki Opiekuńczo - Wychowawczej Nr 3 w Elblągu ul. Mazurska 6. Łopatka b/k kg 200 Karkówka b/k kg 60 Schab b/k kg 60 Wołowina b/k kg 10 Pachwina b/s kg 10 Słonina b/s kg 5 Szynka b/k kg 10 Wątroba wieprzowa kg 20 Żeberka paski kg 60 Smalec kg 25 Boczek parzony kg 30 Filecik z indyka parzony kg 20 Lanchmit kg 20 Hamburger drobiowy 250g szt. 90 Kabanosy drobiowo- wieprzowe kg 15 Kiełbasa biała surowa cienka kg 25 Kiełbasa jałowcowa kg 5 Krakowska parzona kg 20 Mortadela kg 30 Szynkowa kg 25 Kiełbasa śląska kg 30 Kiełbasa podwawelska kg 50 Żywiecka parzona kg 10 Metka łososiowa kg 8 Parówki wieprzowe kg 50 Pasztet wieprzowy kg 20 Pasztetowa drobiowa kg 25 Pasztetowa wędzona kg 25 Polędwica drobiowa kg 10 Polędwica kanadyjska kg 10 Polędwica sopocka kg 15 Szynka wędzona kg 30 Szynka konserwowa kg 20 Schab pieczony kg 10 3) Zadanie 3 - dostawa i sprzedaż drobiu i jego elementów dla Placówki Opiekuńczo - Wychowawczej Nr 3 w Elblągu ul. Mazurska 6. Filet z kurczaka kg 50 Żołądki drobiowe kg 10 Korpus kg 270 Udko z kurczaka - ćwiartka kg 100 Filet z indyka kg 40 Wątroba drobiowa kg 10 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: termin płatności
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.domdziecka.elblag.com.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej.
Dodano: 2016-07-25 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
Dodano: 2016-07-13 - Dostawy wędlin i wyrobów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach
Dodano: 2016-06-27 - Zakup i dostawa mięsa i produktów mięsnych do stołówek szkolnych w ZSS w Chełchach, ZS-P w Nowej Wsi Ełckiej i ZSS w Stradunach w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-06-14 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAK Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-29 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAK Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-22 - dostawy mięsa i produktów mięsnych
Dodano: 2016-01-22 - Dostawa mięsa i artykułów mięsnych do stołówki szkolnej w Mikołajkach
Dodano: 2016-01-18 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAKUniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-15 - Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin drobiowych oraz konserw mięsnych na potrzeby Zakładu Karnego w Barczewie
Dodano: 2015-12-23