Przetargi.pl
Dostawy mięsa i wędlin wieprzowych, wołowych i drobiowych.

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 34-100 Wadowice, ul. Trybunalska 8
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 033 8721100 , fax. 033 8720860
  • Data zamieszczenia: 2013-09-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Trybunalska 8 8
    34-100 Wadowice, woj. małopolskie
    tel. 033 8721100, fax. 033 8720860
    REGON: 00032002900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa i wędlin wieprzowych, wołowych i drobiowych.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia publicznego są dostawy mięsa i wędlin wieprzowych, wołowych i drobiowych w szacunkowych ilościach (ilości za cały okres obowiązywania umowy): Część I: Mięso i wędliny wołowe i wieprzowe. Lp. Nazwa artykułu CPV Ilość w kg 1 Karczek wieprzowy b/k, świeży. 15113000-3 450 2 Łopatka wieprzowa b/k, świeża 15113000-3 3400 3 Schab wieprzowy b/k, świeży 15113000-3 300 4 Mięso wołowe pieczeniowe, świeże 15111000-9 250 5 Mięso wołowe gulaszowe, świeże 15111000-9 500 6 Kiełbasa szynkowa 15131130-5 250 7 Kiełbasa wiejska 15131130-5 160 8 Kiełbasa zielonogórska 15131130-5 280 9 Kiełbasa zwyczajna 15131130-5 2100 10 Kiełbasa mortadela 15131130-5 1400 11 Parówki śląskie 15131130-5 1300 12 Parówkowa 15131130-5 1200 13 Pasztet pieczony 15131310-1 1100 14 Pasztetowa wieprzowa 15131310-1 1100 15 Salceson wieprzowy 15131130-5 1300 16 Kaszanka 15131134-3 700 17 Wątroba wieprzowa, świeża 15114000-0 600 18 Wątroba wołowa, świeża 15111000-9 600 19 Podgardle wędzone 15113000-3 180 20 Smalec 15412100-0 220 Część II: Mięso i wędliny drobiowe. Lp. Nazwa artykułu CPV Ilość w kg 1 Podudzie z kurczaka, świeże 15112000-6 1000 2 Filet z kurczaka, świeży 15112000-6 500 3 Mięso gulaszowe drobiowe, świeże 15112000-6 350 4 Serca drobiowe, świeże 15112000-6 500 5 Szynka drobiowa 15131135-0 360 6 Szynka prasowana z indyka 15131135-0 310 7 Polędwica drobiowa 15131135-0 350 8 Parówki cienki drobiowe 15131135-0 1200 Wszystkie artykuły muszą być w klasie I jakości handlowej. Uwaga: Wędliny drobiowe nie mogą zawierać produktów pochodzących od innych zwierząt niż drób. Dopuszcza się możliwość dokonania zamówienia przez Zamawiającego innej ilości asortymentu w poszczególnych pozycjach określonych w formularzu ofertowym, w razie zaistnienia takiej potrzeby po stronie Zamawiającego oraz zrealizowanie zamówienia mniejszej ilości towarów niż zawarta w umowie tj. nie wyczerpanie kwoty umownej w okresie obowiązywania umowy, bez jakichkolwiek roszczeń odszkodowawczych ze strony Wykonawcy. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych. Zamawiający nie przewiduje zamówień uzupełniających. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych - każda z części może stanowić osobne zamówienie. Nie dopuszcza się składania ofert częściowych na artykuły w poszczególnych grupach. Brak wyceny choćby jednego z produktów w danej części skutkować będzie odrzuceniem oferty w jej zakresie. Uwaga: Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Utrzymanie stałej ceny
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach