Zakład Karny ogłasza przetarg
- Adres: 34-100 Wadowice, ul. Trybunalska 8
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 033 8721100 , fax. 033 8720860
- Data zamieszczenia: 2014-09-26
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
ul. Trybunalska 8 8
34-100 Wadowice, woj. małopolskie
tel. 033 8721100, fax. 033 8720860
REGON: 00032002900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa, wędlin, podrobów i smalcu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia publicznego są dostawy mięsa, wędlin, podrobów i smalcu w szacunkowych ilościach (ilości za cały okres obowiązywania umowy): Część I: Mięso i wędliny wołowe i wieprzowe. Karczek wieprzowy b/k, świeży.-400kg, Łopatka wieprzowa b/k, świeża-3400kg, Schab wieprzowy b/k, świeży-270kg, Mięso wołowe pieczeniowe, świeże-270kg, Mięso wołowe gulaszowe, świeże-400kg, Kiełbasa szynkowa-300kg, Kiełbasa wiejska-150kg, Kiełbasa zielonogórska-450kg, Kiełbasa zwyczajna-2100kg, Kiełbasa mortadela-1500kg, Parówki śląskie-800kg, Parówkowa-1200kg, Pasztet pieczony-900kg, Pasztetowa wieprzowa-800kg, Salceson wieprzowy-1400kg, Kaszanka-600kg, Wątroba wołowa, świeża-1100kg, Podgardle wędzone-200kg, Smalec-150kg. Część II: Mięso i wędliny drobiowe. Podudzie z kurczaka, świeże-300kg, Udziec z kurczaka, świeży-600kg, Filet z kurczaka, świeży-350kg, Mięso gulaszowe drobiowe, świeże-300kg, Serca drobiowe, świeże-400kg, Szynka drobiowa-360kg, Szynka prasowana z indyka-330kg, Polędwica drobiowa-320kg, Parówki cienkie drobiowe-1400kg. Wszystkie artykuły muszą być w klasie I jakości handlowej. Uwaga: Wędliny drobiowe nie mogą zawierać produktów pochodzących od innych zwierząt niż drób. Dopuszcza się możliwość dokonania zamówienia przez Zamawiającego innej ilości asortymentu w poszczególnych pozycjach określonych w formularzu ofertowym, w razie zaistnienia takiej potrzeby po stronie Zamawiającego oraz zrealizowanie zamówienia mniejszej ilości towarów niż zawarta w umowie tj. nie wyczerpanie kwoty umownej w okresie obowiązywania umowy, bez jakichkolwiek roszczeń odszkodowawczych ze strony Wykonawcy. Uwaga: Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Utrzymanie stałej ceny
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Nowym Sączu, ul. Pijarska 1
Dodano: 2016-05-16 - Przedmiotem zamówienia są dostawy: Pakiet I - asortyment mięsa wieprzowego, wołowego, przetworów mięsnych, wędlin, Pakiet II - asortyment mięsa drobiowego i podrobów do magazynu żywności Wojewódzkiego Szpitala Psychiatrycznego w Andrychowie
Dodano: 2015-11-05 - Dostawy mięsa, wędlin, podrobów i smalcu.
Dodano: 2015-09-24 - Dostawy produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Nowym Sączu, ul. Pijarska 1
Dodano: 2015-04-28 - Przedmiotem zamówienia są dostawy: Pakiet I - asortyment mięsa wieprzowego, wołowego, przetworów mięsnych, wędlin, Pakiet II - asortyment mięsa drobiowego i podrobów do magazynu żywności Wojewódzkiego Szpitala Psychiatrycznego w Andrychowie
Dodano: 2014-11-14 - Dostawy produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Nowym Sączu, ul. Pijarska 1
Dodano: 2014-04-29 - Przedmiotem zamówienia są dostawy: PAKIET I - asortyment mięsa wieprzowego, wołowego, przetworów mięsnych, wędlin, PAKIET II - asortyment mięsa drobiowego i podrobów do magazynu żywności Wojewódzkiego Szpitala Psychiatrycznego w Andrychowie
Dodano: 2013-11-05 - Dostawy mięsa i wędlin wieprzowych, wołowych i drobiowych.
Dodano: 2013-09-26 - Przedmiotem zamówienia są dostawy: PAKIET I - asortyment mięsa wieprzowego, wołowego, przetworów mięsnych, wędlin. PAKIET II - asortyment mięsa drobiowego i podrobów do magazynu żywności Wojewódzkiego Szpitala Psychiatrycznego w Andrychowie
Dodano: 2012-11-06 - DOSTAWY MIĘSA I WYROBÓW WĘDLINIARSKICH
Dodano: 2012-04-25