Przetargi.pl
DOSTAWY MIĘSA I WYROBÓW WĘDLINIARSKICH

5 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką Samodzielny Publiczny ZOZ ogłasza przetarg

  • Adres: 30-901 Kraków, ul. Wrocławska 1-3
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 12 63 08 099 , fax. 12 63 08 099
  • Data zamieszczenia: 2012-04-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: 5 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką Samodzielny Publiczny ZOZ
    ul. Wrocławska 1-3 1-3
    30-901 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 12 63 08 099, fax. 12 63 08 099
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.5wszk.com.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWY MIĘSA I WYROBÓW WĘDLINIARSKICH
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    LP Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość j.m. kwota netto za j.m. wartość netto stawka VAT wartość brutto nazwa handlowa 1. Łopatka wieprzowa b k świeża 15113000-3 1 100 kg zł kg 2. Szynka wieprzowa b k świeża kl. I 15113000-9 900 kg zł kg 3. Schab wieprzowy z kością świeży 15113000-9 6 600 kg zł/kg 4. Antrykot wołowy b k świeży 15111000-9 9 000 kg zł kg 5. Wołowina zrazowa świeża kl. I 15111000-9 2 010 kg zł kg 6. Karkówka wieprzowa b k świeża kl. I 15113000-9 20 kg zł kg 7. Flaki krojone blanszowane mrożone (pakowane w torby foliowe o wadze 1 kg) 15114000-0 160 kg zł kg 8. Wątroba wieprzowa 15114000-0 150 kg zł kg 9. Kości wołowe 15130000-8 4 000 kg zł kg 10. Słonina surowa świeża 15130000-8 270 kg zł kg razem Pakiet nr 2 LP Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość j.m. kwota netto za j.m. wartość netto stawka VAT wartość brutto nazwa handlowa 1. Smalec wieprzowy (pakowany w pergamin - kostka o wadze 250 g) 1513000-8 90 kg zł kg 2. Szynka wieprzowa gotowana ogonówka 15131400-2 2100 kg zł kg 3. Kiełbasa szynkowa wieprzowa 15131130-5 5 600 kg zł/kg 44 Boczek wędzony parzony b k 15131220-3 550 kg zł/kg 5. Baleron wieprzowy wędzony gotowany 15131130-5 970 kg zł kg 6. Kiełbasa krakowska parzona 15131130-5 920 kg zł kg 7. Kiełbasa śląska 1 baton = 100g 15131130-5 780 kg zł kg 8. Polędwica wieprzowa wędzona 15131130-5 55 kg zł kg 9 9. Lunchmeat wieprzowy mielony - prasowany 15131120-2 640 kg zł kg 10 Mortadela 15131120-2 730 kg zł kg 11. Pasztetowa wieprzowa 1 baton = 90g 15131310-1 270 kg zł kg 12. Salceson ozorkowy extra 15131120-2 280 kg zł kg 13. Kaszanka krwista z kaszy pęcak w jelicie naturalnym 15131134-3 180 kg zł kg 14. Kiełbasa biała parzona 1 baton = 80g 15131134-5 12 kg zł kg razem Pakiet nr 3 LP. Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość j.m. kwota netto za j.m. wartość netto stawka VAT wartość brutto nazwa handlowa 1. Filet kl. A z indyka świeży 15112120-3 500 kg zł kg 2. Filet kl. A z kurczaka świeży 15112130-6 1 500 kg zł kg 3. Kurczak świeży 15112130-6 3 000 kg zł kg 4. Noga (udko) kl. A z kurczaka świeża 15112130-6 60 kg zł kg razem Pakiet nr 4 LP. Szczegółowa nazwa przedmiotu zamówienia (charakterystyka, wymiary itp.) Kod CPV Ilość j.m. kwota netto za j.m. wartość netto stawka VAT wartość brutto nazwa handlowa 1. Szynka drobiowa 15131135-0 1 700 kg zł kg 2. Parówki drobiowe krótkie 15131135-0 1 baton= 60g 1 300 kg zł kg razem
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 18 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.5wszk.com.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach