Przetargi.pl
Dostawy mięsa, wędlin, podrobów i smalcu.

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 34-100 Wadowice, ul. Trybunalska 8
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 033 8721100 , fax. 033 8720860
  • Data zamieszczenia: 2015-09-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Trybunalska 8 8
    34-100 Wadowice, woj. małopolskie
    tel. 033 8721100, fax. 033 8720860
    REGON: 00032002900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa, wędlin, podrobów i smalcu.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia publicznego są dostawy mięsa, wędlin, podrobów i smalcu w szacunkowych ilościach (ilości za cały okres obowiązywania umowy): Część I: Mięso i wędliny wołowe i wieprzowe: Karczek wieprzowy b/k, świeży - 450kg Łopatka wieprzowa b/k, świeża - 3200kg Schab wieprzowy b/k, świeży - 250kg Mięso wołowe pieczeniowe, świeże - 250kg Mięso wołowe gulaszowe, świeże - 300kg Kiełbasa szynkowa - 360kg Kiełbasa wiejska - 200kg Kiełbasa zielonogórska - 700kg Kiełbasa zwyczajna - 2300kg Kiełbasa mortadela - 1500kg Parówki śląskie - 500kg Parówkowa - 1100kg Pasztet pieczony - 950kg Pasztetowa wieprzowa - 850kg Salceson wieprzowy - 1200kg Kaszanka - 600kg Wątroba wołowa, świeża - 1100kg Podgardle wędzone - 200kg Smalec - 80kg Część II: Mięso i wędliny drobiowe: Podudzie z kurczaka, świeże - 200kg Udziec z kurczaka, świeży - 900kg Filet z kurczaka, świeży - 250kg Mięso gulaszowe drobiowe, świeże - 320kg Serca drobiowe, świeże - 600kg Szynka drobiowa - 500kg Szynka prasowana z indyka - 450kg Polędwica drobiowa - 550kg Parówki cienkie drobiowe - 1600kg Wszystkie artykuły muszą być w klasie I jakości handlowej. Uwaga: Wędliny drobiowe nie mogą zawierać produktów pochodzących od innych zwierząt niż drób. Dopuszcza się możliwość dokonania zamówienia przez Zamawiającego innej ilości asortymentu w poszczególnych pozycjach określonych w formularzu ofertowym, w razie zaistnienia takiej potrzeby po stronie Zamawiającego oraz zrealizowanie zamówienia mniejszej ilości towarów niż zawarta w umowie tj. nie wyczerpanie kwoty umownej w okresie obowiązywania umowy, bez jakichkolwiek roszczeń odszkodowawczych ze strony Wykonawcy. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych. Zamawiający nie przewiduje zamówień uzupełniających. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych - każda z części może stanowić osobne zamówienie. Nie dopuszcza się składania ofert częściowych na artykuły w poszczególnych grupach. Brak wyceny choćby jednego z produktów w danej części skutkować będzie odrzuceniem oferty w jej zakresie. Uwaga: Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Utrzymanie stałej ceny
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach