Zakład Karny ogłasza przetarg
- Adres: 33-300 Nowy Sącz, ul. Pijarska 1
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 018 4485600 , fax. 018 4485609
- Data zamieszczenia: 2014-04-29
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
ul. Pijarska 1 1
33-300 Nowy Sącz, woj. małopolskie
tel. 018 4485600, fax. 018 4485609
REGON: 00031999000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Służba Więzienna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Nowym Sączu, ul. Pijarska 1 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy produktów mięsnych: - 3 400 kg półtusze wieprzowe schłodzone zgodnie z PN-91/A-82001 (CPV 15113000-3) - wieprzowina - 6 300 kg ćwiartki z kurczaka schłodzone zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15112000-6) - drób - 550 kg kiełbasa szynkowa drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) - wędliny drobiowe - 320 kg polędwica tostowa z drobiu zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) - wędliny drobiowe - 150 kg pasztetowa drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) - wędliny drobiowe - 500 kg parówki drobiowe zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) - wędliny drobiowe - 1 200 kg salceson ozorkowy zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) - wędliny - 1 300 kg podgardle wędzone zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) - wędliny - 1 000 kg pasztetowa wieprzowa zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) - wędliny - 2 600 kg kiełbasa mielona zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) - wędliny - 1 500 kg luncheon meat zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) - wędliny - 200 kg kiełbasa krakowska parzona zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) - wędliny - 3 300 kg kiełbasa zwyczajna zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) - wędliny - 1 500 kg kiełbasa toruńska zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) - wędliny - 2 700 kg mortadela zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) - wędliny - 2 400 kg kaszanka zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131134-3) - kaszanka i inne wędliny krwiste - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Nowym Sączu, ul. Pijarska 1
Dodano: 2016-05-16 - Przedmiotem zamówienia są dostawy: Pakiet I - asortyment mięsa wieprzowego, wołowego, przetworów mięsnych, wędlin, Pakiet II - asortyment mięsa drobiowego i podrobów do magazynu żywności Wojewódzkiego Szpitala Psychiatrycznego w Andrychowie
Dodano: 2015-11-05 - Dostawy mięsa, wędlin, podrobów i smalcu.
Dodano: 2015-09-24 - Dostawy produktów mięsnych do Zakładu Karnego w Nowym Sączu, ul. Pijarska 1
Dodano: 2015-04-28 - Przedmiotem zamówienia są dostawy: Pakiet I - asortyment mięsa wieprzowego, wołowego, przetworów mięsnych, wędlin, Pakiet II - asortyment mięsa drobiowego i podrobów do magazynu żywności Wojewódzkiego Szpitala Psychiatrycznego w Andrychowie
Dodano: 2014-11-14 - Dostawy mięsa, wędlin, podrobów i smalcu
Dodano: 2014-09-26 - Przedmiotem zamówienia są dostawy: PAKIET I - asortyment mięsa wieprzowego, wołowego, przetworów mięsnych, wędlin, PAKIET II - asortyment mięsa drobiowego i podrobów do magazynu żywności Wojewódzkiego Szpitala Psychiatrycznego w Andrychowie
Dodano: 2013-11-05 - Dostawy mięsa i wędlin wieprzowych, wołowych i drobiowych.
Dodano: 2013-09-26 - Przedmiotem zamówienia są dostawy: PAKIET I - asortyment mięsa wieprzowego, wołowego, przetworów mięsnych, wędlin. PAKIET II - asortyment mięsa drobiowego i podrobów do magazynu żywności Wojewódzkiego Szpitala Psychiatrycznego w Andrychowie
Dodano: 2012-11-06 - DOSTAWY MIĘSA I WYROBÓW WĘDLINIARSKICH
Dodano: 2012-04-25