Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg
- Adres: 32082 Bolechowice, Więckowice, ul. Słoneczna
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 122 851 603 , fax. 122 852 010
- Data zamieszczenia: 2017-11-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
Więckowice, ul. Słoneczna 3
32082 Bolechowice, woj. małopolskie
tel. 122 851 603, fax. 122 852 010
REGON: 29792200000
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa i wędlin - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Baleron gotowany, wędzony, mięso - karkówka wieprzowa, bez nadmiernego przerostu tłuszczu, o zawartości powyżej 70% mięsa w 100g baleronu - kg 17 2.Boczek wędzony gotowany, peklowany, bez żeberek, chudy, o kształcie prostokąta zawartość mięsa powyżej 80% w 100g boczku - kg 110 3.Boczek wędzony peklowany, bez żeberek, chudy, o kształcie prostokąta. Zawartość mięsa powyżej 80% w 100g boczku - kg 70 4.Flaki wołowe blanszowane czyszczone, o barwie białej, parzone, krojone w paski-kg 150 5.Szynka gotowana drobiowa - blok indyczy, o zawartości powyżej 60% mięsa w 100g szynki, składniki grubo rozdrobnione, równomiernie rozłożone, w osłonce sztucznej ściśle przylegającej do farszu – kg 50 6.Kaszanka w naturalnej osłonie parzona, wyprodukowana z podrobów(10 %) i tłuszczu (10%) w 100g kaszanki, z dodatkiem krwi, kaszy i przypraw (dobrze wymieszane składniki), w osłonce naturalnej- kg 210 7.Kiełbasa biała wieprzowa, średnio rozdrobniona , parzona, o zawartości minimum 60% mięsa w 100g kiełbasy. Składniki średnio rozdrobnione, dobrze wymieszane, w osłonce naturalnej ściśle przylegającej do farszu – kg 65 8.Kiełbasa krakowska parzona wieprzowo - wołowa, o zawartości mięsa powyżej 60% w 100g kiełbasy, grubo rozdrobniona – kg 200 9.Kiełbasa mielonka wieprzowa, o zawartości mięsa powyżej 60% w 100g kiełbasy, składniki średnio rozdrobnione - kg 60 10.Kiełbasa mortadela wieprzowo-wołowa, o zawartości mięsa 50% w 100g kiełbasy, homogenizowana, w osłonce sztucznej ściśle przylegającej do farszu – kg 72 11.Kiełbasa parówkowa wieprzowa, o zawartości powyżej 70% mięsa w 100g wyrobu , składniki drobno rozdrobnione, dobrze wymieszane, w osłonce sztucznej, ściśle przylegającej do farszu - kg 130 12.Kiełbasa szynkowa grubo rozdrobniona, wieprzowa, wędzona, parzona, zawierająca minimum 60% mięsa wieprzowego- kg 170 13.Kiełbasa wiejska drobiowa cienka, wędzona, pieczona o zawartości powyżej 70 gram mięsa drobiowego i 46 gram mięsa wieprzowego w 100g wyrobu. Składniki średnio rozdrobnione, dobrze wymieszane, w osłonce naturalnej, ściśle przylegającej do farszu kg 310 14.Kiełbasa zielonogórska wieprzowa ,średnio rozdrobniona, parzona zawierająca min.51% mięsa wieprzowego w 100 gramach kiełbasy - kg 90 15.Kiełbasa zwyczajna wieprzowa, cienka, składniki średnio rozdrobnione, o zawartości 60% mięsa w 100g kiełbasy, z małą ilością tłuszczu, w osłonce naturalnej ściśle przylegającej do farszu, skórka łatwo się ściągająca - kg180 16.Kiełbasa żywiecka wieprzowa, wędzona, pieczona, o zawartości powyżej 80% mięsa w 100g kiełbasy. Składniki średnio rozdrobnione, dobrze wymieszane. W osłonce sztucznej, ściśle przylegającej do farszu, przylegającej do farszu, skórka łatwo się ściągająca – kg 300 17.Kości wieprzowe kg 800 18.Kości wołowe kg 400 19.Kurczak świeży surowy, waga tuszki ok.1,60 kg I gat. oczyszczony, wypatroszony, barwa mięśnia różowa - kg 600 20.Mięso – filet z kurczaka surowy, I gat., bez kości, barwa mięśnia- różowa – kg 300 21.Mięso ćwiartka z kurczaka surowa, I gat. oczyszczony, bez piór, barwa mięśnia różowa - kg 1100 22.Mięso gulaszowe wieprzowe gatunek I , chude, bez skóry, bez słoniny, barwa mięśnia-jasno różowa- kg 525 23.Mięso gulaszowe wołowe gatunek I chude, barwa mięśnia-jasno czerwona – kg 450 24.Mięso karczek wieprzowy bez kości I gat., chudy – kg 60 25.Mięso łopatka wieprzowa bez kości, I gat, bez skóry, bez słoniny, barwa mięśnia-jasno różowa – kg 50 26.Mięso pieczeń woł. I gat. młode, bez tłuszczu, o barwie mięśnia - jasno czerwonej, nie przerośnięta żyłami – kg 710 27.Mięso schab z kością I gat. bez słoniny, barwa mięśnia – różowa – kg 700 28.Mięso żeberka – surowe, wąskie, cięte paski, chude –kg 200 29.Ogonówka wędzona gotowana, wieprzowa, o zawartości powyżej 80% mięsa w 100g ogonówki – kg 190 30.Parówki cienkie drobiowo- wieprzowa o zawartości powyżej 60% mięsa w 100g wyrobu – kg 650 31.Pasztetowa drobiowa o zawartości surowców drobiowych powyżej 41% (skórki z indyka i kurczaka, wątroba z kurczaka, mięso mechanicznie oddzielone indycze), i surowców wieprzowych powyżej 20% (tłuszcz wieprzowy, skórki wieprzowe, wątroba wieprzowa) – kg 280 32.Pasztet drobiowy o zawartości podrobów i mięsa powyżej 70% w 100g wyrobu, powierzchnia pasztetu zapieczona- kg 170 33.Polędwica drobiowa grubo rozdrobniona zawierająca minimum 76 % mięsa drobiowego w 100 gramach polędwicy –kg 150 34.Polędwica sopocka wieprzowa wędzona, parzona, o zawartości powyżej 80% mięsa w 100g polędwicy – kg 25 35.Rolada boczkowa wędzona gotowana zawierająca minimum 70% mięsa w 100 gramach produktu – kg 25 36.Rolada schabowa wędzona gotowana zawierająca minimum 70% mięsa w 100 gramach produktu – kg 25 37.Salceson drobiowy z indyka batony we folii, parzony, z małą ilością galarety, o zawartości mięsa drobiowego min 70% w 100g salcesonu, bez chrząstek – kg 300 38.Mięso rozbratel wołowy z kością I gat., chudy, barwa mięśnia-jasno czerwona, małe, cięte kawałki o wadze 1,50-2 kg - kg 50 39.Kiełbasa podwawelska kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, parzona, wędzona zawierająca minimum 70% mięsa wieprzowego w 100 gramach kiełbasy- kg 30 40.Szynka konserwowa wieprzowa, o zawartości powyżej 60% mięsa w 100g szynki, prasowana, mięso grubo rozdrobnione - kg 120 41.Szynka wędzona gotowana parzona, mięso nie rozdrabniane, w kawałku, o zawartości mięsa powyżej 85% w 100g szynk i - kg 165 42.Wątroba drobiowa surowa, różowa, z kurczaka, bez żółci – kg 30 43.Kiełbasa krakowska drobiowa, grubo rozdrobniona, wędzona, parzona o min. zawartości mięsa drobiowego 80 % w 100 gramach kiełbasy – kg 40 44.Wątroba wieprzowa o barwie jasno brązowej, bez przekrwień, bez żółci –kg 100 45.Żołądki drobiowe surowe, oczyszczone, z kurczaka – kg 30 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów spożywczych dla Limanowskiego Domu Kultury
Dodano: 2024-07-09 - Dostawa warzyw i owoców dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Bochni Szpital Powiatowy im. bł. Marty Wieckiej.
Dodano: 2024-06-04 - Dostawa pieczywa dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Bochni Szpital Powiatowy im. bł. Marty Wieckiej.
Dodano: 2024-05-21 - „Dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Czernej w roku 2024’’
Dodano: 2024-01-19 - Dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Polance Wielkiej w 2024 r.
Dodano: 2024-01-12 - Dostawa produktów żywnościowych do Bazy Szkoleniowo-Wypoczynkowej „Lubogoszcz” w Kasince Małej
Dodano: 2024-01-11 - Sukcesywna dostawa warzyw i owoców dla Bursy Szkolnictwa Ponadpodstawowego nr 1 w Krakowie w 2024 roku
Dodano: 2023-12-03 - Dostawa produktów żywnościowych do Bazy Szkoleniowo-Wypoczynkowej „Lubogoszcz” w Kasince Małej z podziałem na zadania – liczba zadań 11
Dodano: 2023-12-01 - Dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Polance Wielkiej w 2024 r.
Dodano: 2023-11-24 - „Zakup i sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 1 w Kętach od 02.01.2024 r do 31.12.2024 r – artykuły spożywcze i mrożonki”
Dodano: 2023-11-16