Przetargi.pl
Dostawy mięsa i wędlin

Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 32082 Bolechowice, Więckowice, ul. Słoneczna
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 122 851 603 , fax. 122 852 010
  • Data zamieszczenia: 2017-11-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
    Więckowice, ul. Słoneczna 3
    32082 Bolechowice, woj. małopolskie
    tel. 122 851 603, fax. 122 852 010
    REGON: 29792200000

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa i wędlin
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Baleron gotowany, wędzony, mięso - karkówka wieprzowa, bez nadmiernego przerostu tłuszczu, o zawartości powyżej 70% mięsa w 100g baleronu - kg 17 2.Boczek wędzony gotowany, peklowany, bez żeberek, chudy, o kształcie prostokąta zawartość mięsa powyżej 80% w 100g boczku - kg 110 3.Boczek wędzony peklowany, bez żeberek, chudy, o kształcie prostokąta. Zawartość mięsa powyżej 80% w 100g boczku - kg 70 4.Flaki wołowe blanszowane czyszczone, o barwie białej, parzone, krojone w paski-kg 150 5.Szynka gotowana drobiowa - blok indyczy, o zawartości powyżej 60% mięsa w 100g szynki, składniki grubo rozdrobnione, równomiernie rozłożone, w osłonce sztucznej ściśle przylegającej do farszu – kg 50 6.Kaszanka w naturalnej osłonie parzona, wyprodukowana z podrobów(10 %) i tłuszczu (10%) w 100g kaszanki, z dodatkiem krwi, kaszy i przypraw (dobrze wymieszane składniki), w osłonce naturalnej- kg 210 7.Kiełbasa biała wieprzowa, średnio rozdrobniona , parzona, o zawartości minimum 60% mięsa w 100g kiełbasy. Składniki średnio rozdrobnione, dobrze wymieszane, w osłonce naturalnej ściśle przylegającej do farszu – kg 65 8.Kiełbasa krakowska parzona wieprzowo - wołowa, o zawartości mięsa powyżej 60% w 100g kiełbasy, grubo rozdrobniona – kg 200 9.Kiełbasa mielonka wieprzowa, o zawartości mięsa powyżej 60% w 100g kiełbasy, składniki średnio rozdrobnione - kg 60 10.Kiełbasa mortadela wieprzowo-wołowa, o zawartości mięsa 50% w 100g kiełbasy, homogenizowana, w osłonce sztucznej ściśle przylegającej do farszu – kg 72 11.Kiełbasa parówkowa wieprzowa, o zawartości powyżej 70% mięsa w 100g wyrobu , składniki drobno rozdrobnione, dobrze wymieszane, w osłonce sztucznej, ściśle przylegającej do farszu - kg 130 12.Kiełbasa szynkowa grubo rozdrobniona, wieprzowa, wędzona, parzona, zawierająca minimum 60% mięsa wieprzowego- kg 170 13.Kiełbasa wiejska drobiowa cienka, wędzona, pieczona o zawartości powyżej 70 gram mięsa drobiowego i 46 gram mięsa wieprzowego w 100g wyrobu. Składniki średnio rozdrobnione, dobrze wymieszane, w osłonce naturalnej, ściśle przylegającej do farszu kg 310 14.Kiełbasa zielonogórska wieprzowa ,średnio rozdrobniona, parzona zawierająca min.51% mięsa wieprzowego w 100 gramach kiełbasy - kg 90 15.Kiełbasa zwyczajna wieprzowa, cienka, składniki średnio rozdrobnione, o zawartości 60% mięsa w 100g kiełbasy, z małą ilością tłuszczu, w osłonce naturalnej ściśle przylegającej do farszu, skórka łatwo się ściągająca - kg180 16.Kiełbasa żywiecka wieprzowa, wędzona, pieczona, o zawartości powyżej 80% mięsa w 100g kiełbasy. Składniki średnio rozdrobnione, dobrze wymieszane. W osłonce sztucznej, ściśle przylegającej do farszu, przylegającej do farszu, skórka łatwo się ściągająca – kg 300 17.Kości wieprzowe kg 800 18.Kości wołowe kg 400 19.Kurczak świeży surowy, waga tuszki ok.1,60 kg I gat. oczyszczony, wypatroszony, barwa mięśnia różowa - kg 600 20.Mięso – filet z kurczaka surowy, I gat., bez kości, barwa mięśnia- różowa – kg 300 21.Mięso ćwiartka z kurczaka surowa, I gat. oczyszczony, bez piór, barwa mięśnia różowa - kg 1100 22.Mięso gulaszowe wieprzowe gatunek I , chude, bez skóry, bez słoniny, barwa mięśnia-jasno różowa- kg 525 23.Mięso gulaszowe wołowe gatunek I chude, barwa mięśnia-jasno czerwona – kg 450 24.Mięso karczek wieprzowy bez kości I gat., chudy – kg 60 25.Mięso łopatka wieprzowa bez kości, I gat, bez skóry, bez słoniny, barwa mięśnia-jasno różowa – kg 50 26.Mięso pieczeń woł. I gat. młode, bez tłuszczu, o barwie mięśnia - jasno czerwonej, nie przerośnięta żyłami – kg 710 27.Mięso schab z kością I gat. bez słoniny, barwa mięśnia – różowa – kg 700 28.Mięso żeberka – surowe, wąskie, cięte paski, chude –kg 200 29.Ogonówka wędzona gotowana, wieprzowa, o zawartości powyżej 80% mięsa w 100g ogonówki – kg 190 30.Parówki cienkie drobiowo- wieprzowa o zawartości powyżej 60% mięsa w 100g wyrobu – kg 650 31.Pasztetowa drobiowa o zawartości surowców drobiowych powyżej 41% (skórki z indyka i kurczaka, wątroba z kurczaka, mięso mechanicznie oddzielone indycze), i surowców wieprzowych powyżej 20% (tłuszcz wieprzowy, skórki wieprzowe, wątroba wieprzowa) – kg 280 32.Pasztet drobiowy o zawartości podrobów i mięsa powyżej 70% w 100g wyrobu, powierzchnia pasztetu zapieczona- kg 170 33.Polędwica drobiowa grubo rozdrobniona zawierająca minimum 76 % mięsa drobiowego w 100 gramach polędwicy –kg 150 34.Polędwica sopocka wieprzowa wędzona, parzona, o zawartości powyżej 80% mięsa w 100g polędwicy – kg 25 35.Rolada boczkowa wędzona gotowana zawierająca minimum 70% mięsa w 100 gramach produktu – kg 25 36.Rolada schabowa wędzona gotowana zawierająca minimum 70% mięsa w 100 gramach produktu – kg 25 37.Salceson drobiowy z indyka batony we folii, parzony, z małą ilością galarety, o zawartości mięsa drobiowego min 70% w 100g salcesonu, bez chrząstek – kg 300 38.Mięso rozbratel wołowy z kością I gat., chudy, barwa mięśnia-jasno czerwona, małe, cięte kawałki o wadze 1,50-2 kg - kg 50 39.Kiełbasa podwawelska kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, parzona, wędzona zawierająca minimum 70% mięsa wieprzowego w 100 gramach kiełbasy- kg 30 40.Szynka konserwowa wieprzowa, o zawartości powyżej 60% mięsa w 100g szynki, prasowana, mięso grubo rozdrobnione - kg 120 41.Szynka wędzona gotowana parzona, mięso nie rozdrabniane, w kawałku, o zawartości mięsa powyżej 85% w 100g szynk i - kg 165 42.Wątroba drobiowa surowa, różowa, z kurczaka, bez żółci – kg 30 43.Kiełbasa krakowska drobiowa, grubo rozdrobniona, wędzona, parzona o min. zawartości mięsa drobiowego 80 % w 100 gramach kiełbasy – kg 40 44.Wątroba wieprzowa o barwie jasno brązowej, bez przekrwień, bez żółci –kg 100 45.Żołądki drobiowe surowe, oczyszczone, z kurczaka – kg 30
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach