Kujawsko-Pomorskie Centrum Pulmonologii w Bydgoszczy ogłasza przetarg
- Adres: 85-326 Bydgoszcz, ul. Seminaryjna 1
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 052 3256735, 3256609 , fax. 052 3256606
- Data zamieszczenia: 2011-06-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Kujawsko-Pomorskie Centrum Pulmonologii w Bydgoszczy
ul. Seminaryjna 1 1
85-326 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 052 3256735, 3256609, fax. 052 3256606
REGON: 09235693000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital-pluc.bydgoszcz.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa wędlin wołowo-wieprzowych, mięsa wieprzowego, podrobów wieprzowych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa wędlin wołowo-wieprzowych, mięsa wieprzowego, podrobów wieprzowych, z podziałem na 27 pozycji - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający zgodnie z art. 45 pkt. 2 ustawy - Prawo zamówień publicznych nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Stałość ceny
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital-pluc.bydgoszcz.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- przetarg nieograniczony na dostawy artykułów stanowiących rodzaj- mięso wieprzowe, wołowe, wędliny.
Dodano: 2016-05-31 - dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej
Dodano: 2015-12-07 - Przetarg nieograniczony na dostawy artykułów stanowiących rodzaj - mięso wieprzowe, wołowe i wędliny
Dodano: 2015-05-08 - Sukcesywne dostawy mięsa i przetworów mięsnych dla GPU ALGAWA Sp. z o.o.
Dodano: 2014-12-12 - dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej
Dodano: 2014-12-01 - Dostawa mięsa wieprzowego i wędlin wieprzowych oraz podrobów
Dodano: 2014-11-19 - DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO, WĘDLIN I TŁUSZCZY ZWIERZĘCYCH DO MAGAZYNÓW W GRUDZIĄDZU, GRUPIE, CHEŁMNIE I BRODNICY - Sprawa nr 36/2014
Dodano: 2014-05-29 - Przetarg nieograniczony na dostawy artykułów stanowiących rodzaj - mięso wieprzowe, wołowe i wędliny
Dodano: 2014-05-06 - dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej
Dodano: 2013-12-09 - Dostawa mięsa wieprzowego i wędlin wieprzowych oraz podrobów
Dodano: 2013-11-20