Szpital Praski p.w. Przemienienia Pańskiego Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością ogłasza przetarg
- Adres: 03-401 Warszawa, Al. Solidarności
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 555 11 54 , fax. 22 619 69 43
- Data zamieszczenia: 2019-08-13
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Praski p.w. Przemienienia Pańskiego Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Al. Solidarności 67
03-401 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 555 11 54, fax. 22 619 69 43
REGON: 01229882300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.ipzp.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa warzyw i owoców do Szpitala Praskiego p.w. Przemienienia Pańskiego Sp. z o. o. w Warszawie - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zamówienie obejmuje dostawę warzyw i owoców do Szpitala Praskiego pw Przemienienia Pańskiego w Warszawie. Zamówienie zostało podzielone na 3 części. Część 1 zamówienia - Dostawa Warzyw; Część 2 - Dostawa owoców; Część 3 - Dostawa Produktów Sezonowych. Szczegółowy opis, podział rodzajowo - ilościowy oraz wymagania realizacji przedmiotu zamówienia wyszczególniono w następujących załącznikach do SIWZ: Załącznikach nr 2.1-2.6 do SIWZ (Formularze asortymentowo-cenowe) oraz Załączniku nr 6 (umowa – wzór), stanowiących jej integralną część. Zamawiający przewiduje prawo opcji w zakresie wszystkich 3 części z tym, że prawo opcji w zakresie części 1 i 2 będzie realizowane przez cały okres obowiązywania umowy, a w odniesieniu do części 3 w miesiącach od kwietnia do września. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15300000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Brak
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Określenie warunków: dla kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów - warunek zostanie spełniony, jeżeli Wykonawca przedstawi niżej wskazane dokumenty do których posiadania jest zobowiązany: 1) do posiadania aktualnej (obowiązującej) decyzji, o której mowa w art. 61 i 62 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. 2017 r. poz. 149 z późn. zm.) państwowego powiatowego inspektora sanitarnego w sprawie zatwierdzenia zakładu, lub do posiadania aktualnego zaświadczenia o wpisie do rejestru zakładów wydanego przez organ urzędowej kontroli na podstawie art. 62 ust. 1 pkt 4 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. 2017r. poz. 149 z późn. zm.), 2) posiadanie (potwierdzenie) zgłoszenia działalności gospodarczej w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno – spożywczymi, wydanego przez Wojewódzkiego Inspektora Jakości Handlowej Artykułów Rolno – Spożywczych, właściwego ze względu na miejsce zamieszkania lub siedzibę Wykonawcy zgodnie z art. 12 ust. 1 ustawy z dnia 21 grudnia 2000r. o jakości handlowej artykułów rolno – spożywczych (Dz. U. 2016r. poz. 1604 z późn. zm.). W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia warunek musi zostać spełniony przez każdego Wykonawcę odrębnie (każdego członka konsorcjum).
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Zamawiający żąda załączenia do oferty Pełnomocnictwa (oryginał dokumentu lub kopia dokumentu poświadczona przez osobę do tej czynności umocowanej „za zgodność z oryginałem”) z którego będzie wynikać zakres umocowania do podpisania oferty, o ile prawo do reprezentowania Wykonawcy nie wynika z innych dokumentów, złożonych wraz z ofertą. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia, do oferty należy dołączyć pełnomocnictwo podpisane przez uprawnionych przedstawicieli pozostałych Wykonawców, upoważniające jednego z Wykonawców do reprezentowania pozostałych.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Cykliczne dostawy świeżych warzyw i owoców do Domu Pomocy Społecznej ,,Leśny”.
Dodano: 2024-04-15 - Dostawa warzyw i owoców do jednostek obsługiwanych przez Zespół do obsługi Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych Nr 3 w Warszawie na rok 2024.
Dodano: 2023-12-21 - Dostawa artykułów spożywczych do stołówki przedszkolnej w Przedszkolu nr 1 w Brwinowie przy ul. Lilpopa 4 i Przedszkolu Filialnym Przedszkola nr 1 w Brwinowie przy ul. Piłsudskiego 19
Dodano: 2023-12-05 - Dostawa ziemniaków, warzyw i owoców oraz pozostałych warzyw.
Dodano: 2023-09-13 - Dostawa produktów żywnościowych do stołówki w Zespole Szkolno – Przedszkolnym (Przedszkola) w Żółwinie.
Dodano: 2023-07-12 - Cykliczne dostawy świeżych warzyw i owoców do Domu Pomocy Społecznej "Leśny"
Dodano: 2023-05-29 - Dostawa owoców i warzyw
Dodano: 2023-03-27 - Dostawa owoców i warzyw
Dodano: 2023-03-27 - Zakup i sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do Gminnego Przedszkola w Michałowicach i Gminnego Przedszkola w Nowej Wsi w 2022 r.”
Dodano: 2023-01-29 - Zakup i sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do Gminnego Przedszkola w Michałowicach i Gminnego Przedszkola w Nowej Wsi w 2022 r.”
Dodano: 2023-01-29