Przetargi.pl
Dostawa konserw rybnych i konserw miesnych

Gospodarstwo Pomocnicze Zakład Produkcyjny przy Zakładzie Karnym w Wołowie ogłasza przetarg

  • Adres: 56-100 Wołów, ul. Więzienna 6
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 071 3891116 , fax. 071 3891117
  • Data zamieszczenia: 2009-08-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gospodarstwo Pomocnicze Zakład Produkcyjny przy Zakładzie Karnym w Wołowie
    ul. Więzienna 6 6
    56-100 Wołów, woj. dolnośląskie
    tel. 071 3891116, fax. 071 3891117
    REGON: 00032058400031
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.prosport.com.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Podmiot sektora finansów publicznych

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa konserw rybnych i konserw miesnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa Konser rybnych i konser mięsnych 1. Boczek mielony, alu-pack 135g, Werbliński szt 7400; 2. Boczek mielony, alu-pack 300g, Agrico szt 440; 3. Golonka mielona, alu-pac 156g, Agrico szt 550; 4. Golonka mielona, alu-pac 300g, Agrico szt 400; 5. Konserwa Turystyczna, alu-pac 300g szt 1500; 6. Konserwa Tyrolska, alu-pac 300g szt 1000; 7. Przysmak śniadaniowy, alu-pak 300g, Agrico szt 5750; 8. Smalec z mięsem, alu-pack 156g, Agrico szt 1000; 9. Smalec z mięsem, alu-pack 300g, Agrico szt 3250; 10. Szynka Indyk owal, alu-pack 110g, Profi szt 2450; 11. Szynka polska, alu-pack 120g, Agrico szt 550; 12. Szynka mielona, alu-pak 300g szt 270; 13. Szynka Polska, alu-pack 110g, Werbliński szt 100; 14. Wielkopolski pasztet, różne smaki, alu-pack 135g, Profi szt 9250; 15. Wieprzowina do smarowania, alu-pac 300g szt 1200; 16. Paprykarz szczeciński, alu-pak 135g, Dega szt 1500; 17. Paprykarz z łososia, alu-pak 135g, Dega szt 1050; 18. Pasztet z łososia, alu-pak 135g, Dega szt 400; 19. Sałatka pikantna z makreli, alu-pac 135g, Dega szt. 1500; 20. Sałatka rybna Neptun, alu-pac 135g, Dega szt 550; 21 Sałatka rybna z warzywami, alu-pac 135g, Dega szt 400; 22. Sałatka z tuńczykiem, alu-pac 135g, Dega szt 14750;
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151310005
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O zamówienie mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki: a) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, b) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonywania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia. c) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, d) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia (na podstawie przepisu art. 24 ust.1 i 2 ustawy) oraz spełniają wymagania określone w SIWZ. Sposób dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu: Na potwierdzenie spełnienia w/w warunków - Wykonawca dołączy do oferty oświadczenia i dokumenty wymienione w rozdziale VI SIWZ. Ocena spełniania warunków wymaganych od Wykonawcy zostanie dokonana wg formuły: spełnia - nie spełnia.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykonawca składa wraz z ofertą sporządzoną na formularzu oferty stanowiącym załącznik nr 1 i 2 do SIWZ następujące dokumenty i oświadczenia: 1. W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy, Wykonawca składa wraz z ofertą: 1) oświadczenie potwierdzające spełnianie przez Wykonawcę warunków określonych w art. 22 ust. 1 ustawy- załącznik nr 3, 2) aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; 2. Inne wymagane oświadczenia i dokumenty: 1) Dokument pełnomocnictwa1; 2) Dokument pełnomocnictwa dla podmiotu reprezentującego Wykonawców2; 3. W celu potwierdzenia, że oferowane dostawy odpowiadają wymaganiom określonym przez Zamawiającego, Wykonawca wraz z ofertą składa dokumenty potwierdzające spełnianie tych wymogów. 4. Wykonawcy zagraniczni mający siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej zamiast dokumentów, o których mowa w pkt. 1. ppkt. 2) składa dokument lub dokumenty, wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawionej nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Jeżeli w kraju pochodzenia osoby lub w kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się dokumentów wskazanych przez Zamawiającego, Wykonawca składa dokument zawierający oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju pochodzenia osoby lub kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania - wystawione z odpowiednią datą wymaganą dla tych dokumentów.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.prosport.com.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach