Zakład Karny w Kłodzku ogłasza przetarg
- Adres: 57-300 Kłodzko, ul. Bohaterów Getta 16
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 074 8651800, 8651854 , fax. 074 8673017
- Data zamieszczenia: 2015-11-03
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Kłodzku
ul. Bohaterów Getta 16 16
57-300 Kłodzko, woj. dolnośląskie
tel. 074 8651800, 8651854, fax. 074 8673017
REGON: 00032056100000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny Kłodzko
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DD/ZP 220/10/2015 POSTĘPOWANIE NA DOSTAWĘ ARTYKUŁÓW KONSERWOWYCH - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
I OPIS PRZEDMIOTU 1) Konserwa mięsna 300 g CPV-15131000-5 - opakowanie 0,3 kg 2) Pasztet drobiowy 130 g CPV 15131000-5 - opakowanie 0,13 kg 3) Pasztet drobiowy 300 g CPV-15131000-5 - opakowanie 0,3 kg 4) Paprykarz szczeciński CPV 15241000-2 - opakowanie od 0,3 kg do 0,33 kg 5) Konserwa rybna w pomidorach CPV 1520000-2 - opakowanie 0,3 kg 6) Konserwa rybna w oleju CPV 15240000-2 - opakowanie 0,3 kg 7) Koncentrat pomidorowy CPV 15871230-5 - opakowanie 0,9 kg do 2 kg 8) Fasolka szparagowa konserwowa CPV 15331400-1 - opakowanie od 0,5 kg do 2 kg 9) Groszek konserwowy CPV 15334100-1 - opakowanie od 0,2 kg do 2 kg 10) Fasola konserwowa czerwona CPV 15331400-1 - opakowanie od 0,5 kg do 2 kg 11) Fasola konserwowa biała CPV 15331400-1 - opakowanie od 0,5 kg do 2 kg 12) Kukurydza konserwowa CPV 15331400-1 - opakowanie od 0,2 kg do 2 kg 13) Szczaw konserwowy CPV 15331400-1 - opakowanie od 0,2 kg do 2 kg 14) Ogórek konserwowy CPV 15331400-1 - opakowanie 0,9 kg do 2 kg II WIELKOŚĆ ZAMÓWIENIA WIELKOŚĆ ZAMÓWIENIA OKREŚLONO W SIWZ - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151310005
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: termin płatności
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa konserw mięsnych
Dodano: 2015-03-12 - DD/ZP 220/6/2014 POSTĘPOWANIE NA DOSTAWĘ ARTYKUŁÓW KONSERWOWYCH
Dodano: 2014-11-04 - DOSTAWA KONSERW MIĘSNYCH I PASZTETÓW DO ZAKŁADU KARNEGO W ZARĘBIE.
Dodano: 2013-06-07 - Dostawa konserw mięsnych
Dodano: 2013-03-15 - DD/ZP 220/3/2013 Postępowanie na dostawę artykułów konserwowych.
Dodano: 2013-03-05 - dostawa konserwy drobiowej sterylizowanej - mielonki drobiowej
Dodano: 2012-10-24 - Dostawa konserw mięsnych
Dodano: 2012-03-08 - Dostawa konserw mięsnych i pasztetów konserwowych
Dodano: 2011-11-14 - Sukcesywna dostawa konserw mięsnych, konserw rybnych i wędlin
Dodano: 2010-08-26 - Dostawa konserw rybnych i konserw miesnych
Dodano: 2009-08-24