Zakład Karny nr 1 ogłasza przetarg
- Adres: 50-211 Wrocław, ul. Kleczkowska 35
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 071 3272600
- Data zamieszczenia: 2015-03-12
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny nr 1
ul. Kleczkowska 35 35
50-211 Wrocław, woj. dolnośląskie
tel. 071 3272600
REGON: 00032054900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka penitencjarna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa konserw mięsnych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przysmak śniadaniowy (szacunkowa wartość zamówienia wynosi 5.800 kg) - konserwa sterylizowana, skład: minimum 20% mięsa wieprzowego, ponadto: tłuszcz, skórki i podroby; opakowanie: metalowa puszka z zawleczką umożliwiającą otwieranie, niezdeformowana, bez wad zamknięcia, waga netto 300 g. Polska Norma: PN-98/A-82022 ze zmianami 2. Konserwa mięsna 100 - 130g (szacunkowa wartość zamówienia wynosi 1.130 kg) - konserwa sterylizowana, skład: minimum 40% mięsa wieprzowego, ponadto: tłuszcz, skórki i podroby ze zwierząt rzeźnych; opakowanie typu alulpak, bez wad zamknięcia, niezdeformowane. Polska Norma: PN-98/A-82022 ze zmianami 3. Konserwa mięsna 300g (szacunkowa wartość zamówienia wynosi 6.500 kg) - konserwa sterylizowana, skład: minimum 40% mięsa wieprzowego, ponadto: tłuszcz, skórki i podroby ze zwierząt rzeźnych; opakowanie: metalowa puszka z zawleczką umożliwiającą otwieranie, niezdeformowana, bez wad zamknięcia. Polska Norma: PN-98/A-82022 ze zmianami 4. Pasztet mięsny 100 - 130g (szacunkowa wartość zamówienia wynosi 730 kg) - Konserwa sterylizowana, skład: minimum 40% mięsa wieprzowego, ponadto: tłuszcz i podroby; opakowanie typu alulpak, bez wad zamknięcia, niezdeformowane. Polska Norma: PN-98/A-82022 ze zmianami 5. Pasztet mięsny 300g (szacunkowa wartość zamówienia wynosi 3.800 kg) - konserwa sterylizowana, skład: minimum 40% mięsa wieprzowego, ponadto: tłuszcz i podroby; opakowanie: metalowa puszka z zawleczką umożliwiającą otwieranie, bez wad zamknięcia, niezdeformowana. Polska Norma: PN-98/A-82022 ze zmianami 6. Pasztet drobiowy 100 - 130g (szacunkowa wartość zamówienia wynosi 2.670 kg) - konserwa sterylizowana, skład: minimum 40% mięsa drobiowego, ponadto: tłuszcz i podroby (niedopuszczalne komponenty pochodzenia wieprzowego); opakowanie typu alulpak, niezdeformowana, bez wad zamknięcia. Polska Norma: PN-96/A-86525 ze zmianami 7. Pasztet drobiowy 300g (szacunkowa wartość zamówienia wynosi 2.670 kg) - konserwa sterylizowana, skład: minimum 40% mięsa drobiowego, ponadto: tłuszcz i podroby (niedopuszczalne komponenty pochodzenia wieprzowego); opakowanie: metalowa puszka z zawleczką umożliwiającą otwieranie, niezdeformowana, bez wad zamknięcia. Polska Norma: PN-96/A-86525 ze zmianami. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151310005
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 9 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający żąda od Wykonawców wniesienia wadium w wysokości 2 500,00 zł (słownie: dwa tysiące pięćset złotych 00/100). a) w pieniądzu, przelewem na oprocentowane konto bankowe Zakładu Karnego Nr 1 we Wrocławiu nr 18 1130 1033 0018 8162 5720 0003 z opisem Wadium do zamówienia, znak sprawy D/Kw - 220/3/15/Ż przy czym za termin wniesienia wadium w formie przelewu pieniężnego przyjmuje się termin uznania na rachunku Zakładu Karnego Nr 1 we Wrocławiu; b) w poręczeniach bankowych lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo-kredytowej, z tym że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym; c) w gwarancjach bankowych; d) w gwarancjach ubezpieczeniowych; e) w poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust. 5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (tekst jednolity: Dz.U. z 2007 r. Nr 42, poz. 275 z późn. zm.). Wadium wnoszone w innej formie niż pieniężna należy złożyć w kasie Zakładu Karnego Nr 1 we Wrocławiu przy ul. Kleczkowskiej 35 w terminie do dnia 23 marca 2015 r., do godz. 11:30. Zamawiający dokona zwrotu lub zatrzyma wadium zgodnie z warunkami określonymi w art. 46 ustawy. W ofercie należy podać numer konta Wykonawcy, na które Zamawiający zwróci wadium. Wadium wnoszone w innej formie niż pieniężna Wykonawcy będą odbierali osobiście w kasie Zakładu Karnego Nr 1 we Wrocławiu.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin płatności
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DD/ZP 220/10/2015 POSTĘPOWANIE NA DOSTAWĘ ARTYKUŁÓW KONSERWOWYCH
Dodano: 2015-11-03 - DD/ZP 220/6/2014 POSTĘPOWANIE NA DOSTAWĘ ARTYKUŁÓW KONSERWOWYCH
Dodano: 2014-11-04 - DOSTAWA KONSERW MIĘSNYCH I PASZTETÓW DO ZAKŁADU KARNEGO W ZARĘBIE.
Dodano: 2013-06-07 - Dostawa konserw mięsnych
Dodano: 2013-03-15 - DD/ZP 220/3/2013 Postępowanie na dostawę artykułów konserwowych.
Dodano: 2013-03-05 - dostawa konserwy drobiowej sterylizowanej - mielonki drobiowej
Dodano: 2012-10-24 - Dostawa konserw mięsnych
Dodano: 2012-03-08 - Dostawa konserw mięsnych i pasztetów konserwowych
Dodano: 2011-11-14 - Sukcesywna dostawa konserw mięsnych, konserw rybnych i wędlin
Dodano: 2010-08-26 - Dostawa konserw rybnych i konserw miesnych
Dodano: 2009-08-24