Zakład Karny nr 1 ogłasza przetarg
- Adres: 50-211 Wrocław, ul. Kleczkowska 35
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 071 3272600
- Data zamieszczenia: 2013-03-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny nr 1
ul. Kleczkowska 35 35
50-211 Wrocław, woj. dolnośląskie
tel. 071 3272600
REGON: 00032054900000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa konserw mięsnych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Konserwa turystyczna mięsna (gramatura 290g lub 300g) - konserwa sterylizowana, metalowa puszka z samootwieraczem, niezdeformowana. Skład: minimum 40% mięsa wieprzowego, w pozostałej części winny znajdować się: tłuszcz, skórki i podroby ze zwierząt rzeźnych. Polskie Normy: PN-A-82022:1998 i PN-A-82022:1998/Az1:2000. Szacunkowa wielkość zamówienia 3500 kg. 2. Konserwa tyrolska mięsna (gramatura: 290g lub 300g) - konserwa sterylizowana, metalowa puszka z samootwieraczem, niezdeformowana. Skład: minimum 40 % mięsa wieprzowego, w pozostałej części winny znajdować się: tłuszcz, skórki i podroby ze zwierząt rzeźnych. Polskie Normy: PN-A-82022:1998 i PN-A-82022:1998/Az1:2000. Szacunkowa wielkość zamówienia 3500 kg. 3. Konserwa mięsna przysmak śniadaniowy (gramatura: 290g lub 300g) - konserwa sterylizowana, metalowa puszka z samootwieraczem, niezdeformowany. Skład: minimum 20 % mięsa wieprzowego, w pozostałej części winny znajdować się: tłuszcz, skórki i podroby ze zwierząt rzeźnych. Polskie Normy: PN-A-82022:1998 i PN-A-82022:1998/Az1:2000. Szacunkowa wielkość zamówienia 3500 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151310005
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium przez Wykonawców
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DD/ZP 220/10/2015 POSTĘPOWANIE NA DOSTAWĘ ARTYKUŁÓW KONSERWOWYCH
Dodano: 2015-11-03 - Dostawa konserw mięsnych
Dodano: 2015-03-12 - DD/ZP 220/6/2014 POSTĘPOWANIE NA DOSTAWĘ ARTYKUŁÓW KONSERWOWYCH
Dodano: 2014-11-04 - DOSTAWA KONSERW MIĘSNYCH I PASZTETÓW DO ZAKŁADU KARNEGO W ZARĘBIE.
Dodano: 2013-06-07 - DD/ZP 220/3/2013 Postępowanie na dostawę artykułów konserwowych.
Dodano: 2013-03-05 - dostawa konserwy drobiowej sterylizowanej - mielonki drobiowej
Dodano: 2012-10-24 - Dostawa konserw mięsnych
Dodano: 2012-03-08 - Dostawa konserw mięsnych i pasztetów konserwowych
Dodano: 2011-11-14 - Sukcesywna dostawa konserw mięsnych, konserw rybnych i wędlin
Dodano: 2010-08-26 - Dostawa konserw rybnych i konserw miesnych
Dodano: 2009-08-24