Zakład Karny w Zarębie ogłasza przetarg
- Adres: 59-800 Zaręba, ul. Leśna 4
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 075 7229370 , fax. 075 7229398
- Data zamieszczenia: 2013-06-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Zarębie
ul. Leśna 4 4
59-800 Zaręba, woj. dolnośląskie
tel. 075 7229370, fax. 075 7229398
REGON: 00321017000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl ,www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka sektora finansów publicznych-Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWA KONSERW MIĘSNYCH I PASZTETÓW DO ZAKŁADU KARNEGO W ZARĘBIE. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa konserw mięsnych i pasztetów następujących ilościach: 1.Konserwa lunchmeat 290-320g (alupak) 720 kg (CPV 15131000-5) 2.Konserwa przysmak śniadaniowy 290-320g (alupak)720 kg (CPV 15131000-5) 3.Konserwa turystyczna 290-320 g (alupak) 840 kg (CPV 15131000-5) 4.Konserwa tyrolska 290-320g (alupak) 840 kg (CPV 15131000-5) 5.Konserwa mielonka wieprzowa 290-320 g (alupak) 840 kg (CPV 15131000-5) 6.Pasztet drobiowy 290-320 g (alupak) 756 kg (CPV 15131310-1) 7.Pasztet mazowiecki 290-320 g (alupak) 756 kg (CPV 15131310-1) w okresie od dnia 01 LIPCA 2013 roku do dnia 30 CZERWCA 2014 roku, loco magazyn żywnościowy Zakładu Karnego w Zarębie na koszt Wykonawcy. Dostarczane konserwy i pasztety muszą spełniać obowiązujące wymagania i normy jakościowe zgodnie z wymaganiami zawartymi w Polskich Normach i muszą posiadać ważne terminy do spożycia,Konserwy muszą być dostarczane w oryginalnych, nieuszkodzonych, szczelnych,zamkniętych, prawidłowo oznakowanych w języku polskim puszkach, z podaną informacją dotyczącą nazwy produktu, zawartości,wagi, terminu ważności oraz nazwy i adresu producenta. Asortyment musi być dostarczany odpowiednim środkiem transportu ,spełniającym obowiązujące wymogi sanitarne . Dostawy mają być realizowane partiami, po określeniu przez Zamawiającego wielkości dostawy, przy czym realizacja zamówienia musi nastąpić w ciągu 24 godzin od złożenia zamówienia na daną partię. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151310005
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: NIE DOTYCZY
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DD/ZP 220/10/2015 POSTĘPOWANIE NA DOSTAWĘ ARTYKUŁÓW KONSERWOWYCH
Dodano: 2015-11-03 - Dostawa konserw mięsnych
Dodano: 2015-03-12 - DD/ZP 220/6/2014 POSTĘPOWANIE NA DOSTAWĘ ARTYKUŁÓW KONSERWOWYCH
Dodano: 2014-11-04 - Dostawa konserw mięsnych
Dodano: 2013-03-15 - DD/ZP 220/3/2013 Postępowanie na dostawę artykułów konserwowych.
Dodano: 2013-03-05 - dostawa konserwy drobiowej sterylizowanej - mielonki drobiowej
Dodano: 2012-10-24 - Dostawa konserw mięsnych
Dodano: 2012-03-08 - Dostawa konserw mięsnych i pasztetów konserwowych
Dodano: 2011-11-14 - Sukcesywna dostawa konserw mięsnych, konserw rybnych i wędlin
Dodano: 2010-08-26 - Dostawa konserw rybnych i konserw miesnych
Dodano: 2009-08-24