Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych do Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Biaogardzie

Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 78-200 Białogard, ul. Krótka 1
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 094 3123077 , fax. 094 3123077
  • Data zamieszczenia: 2010-12-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej
    ul. Krótka 1 1
    78-200 Białogard, woj. zachodniopomorskie
    tel. 094 3123077, fax. 094 3123077
    REGON: 00380149100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.mops.bialogard.info
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna Miasta Białogard

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych do Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Biaogardzie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Nazwa produktu Ilość (kg, szt. l.) I. Mięso i wędliny 1. karkówka b/k 936 kg 2. łopatka b/k, b/skóry 2597 kg 3. żołądki drobiowe 240 kg 4. mięso gulaszowe drobiowe 96 kg 5. żeberka wieprzowe 89 kg 6. schab b/k 518 kg 7. boczek świeży bez żeberek 485 kg 8. udko z kurczaka drobiowe /ćwiartka/ 432 kg 9. porcje rosołowe 674 kg 10. kości schabowe 100 kg 11. flaki wołowe świeże 48 kg 12. wątroba wieprzowa 300 kg 13. filet z kurczaka świeży 1435 kg 14. boczek wędzony 20 kg 15. pałka z kurczaka 912 kg 16. serca drobiowe 40 kg 17. smalec kostka 475 kg 18. kiełbasa np. podwawelska, grilowa 5628 kg 19. parówka lub parówkowa 413 kg 20. kaszanka 547 kg 21. kiełbasa żywiecka 197 kg 22. baton szynkowy 75 kg 23. kiełbasa górzycka, tatrzańska 221 kg 24. pasztetowa 101 kg 25. salceson 264 kg II. Ryby mrożone 1. dorsz mrożony 200 kg 2. filet z mintaja mrożony 384 kg 3. karmazyn mrożony /filet/ 150 kg 4. filet z morszczuka mrożony 82 kg III. Artykuły spożywcze 1. kasza gryczana 732 kg 2. musztarda 72 szt. 3. sól 780 kg 4. kasza jęczmienna 2388 kg 5. mąka 1502 kg 6. makaron: rurki, kolanka, świderki 2047 kg 7. ryż 888 kg 8. przyprawa warzywko lub kucharek - 5 kg 82 szt. 9. przyprawa do kurczaka 20 kg 10. kwasek cytrynowy 3 kg 11. koncentrat pomidorowy (4.55 kg) 132 szt. 12. ziele angielskie 5 kg 13. papryka słodka 10 kg 14. pieprz naturalny mielony 36 kg 15. pieprz ziołowy 14 kg 16. liść laurowy 15 szt. 17. majeranek - 650 g 62 szt. 18. olej 434 l 19. ocet 129 l 20. sok-syrop 6,5 kg 221 szt. 21. cukier 204 kg 22. czosnek granulowany 15 kg 23. mąka ziemniaczany 2 kg 24. sos grzybowy 6 kg 25. sos sałatkowy - 1kg 4 szt. 26. przyprawa do pieczeni 2 kg 27. przyprawa kebab-gyros 6 kg 28. zupa ogonowa 142 kg 29. zupa grzybowa 86 kg 30. sos do pieczeni ciemny 53 kg 31. żurek 7 kg 32. przyprawa prowansalska 6 kg 33. przyprawa do gulaszu 4 kg 34. przyprawa do bigosu 5 kg 35. makaron ryżyk - 500 g 355 szt. 36. makaron zacierka - 250 g 346 szt. 37. przyprawa do grila 3 kg 38. sos boloński 9 kg 39. barszcz czerwony 20 kg 40. barszcz biały 53 kg 41. sos do pieczeni jasny 25 kg 42. kisiel 60 kg 43. gałka muszkatołowa 2 kg 44. przyprawa do ryb 5 kg 45. przyprawa do mięsa mielonego 2 kg 46. przyprawa do fasoli 2 kg 47. przyprawa do potraw w płynie - 5 l 82 szt. 48. majeranek - 650g 50 szt. 49. koper suszony 3 kg 50. rosół drobiowy 10 kg 51. przyprawa do karkówki 2 kg IV. Pieczywo 1. chleb 500g krojony 13910 szt. 2. bułka zwykła 70g 100 szt. 3. bułka tarta 485 kg V. Nabiał 1. śmietana 18% - 440g 5486 szt. 2. twaróg półtłusty 65 kg VI. Warzywa i Owoce 1. ziemniaki 36449 kg 2. seler 132 kg 3. por 77 kg 4. marchew 874 kg 5. burak 1270 kg 6. cebula 384 kg 7. kapusta świeża 204 kg 8. ogórek świeży 276 kg 9. ogórek kwaszony 662 kg 10. kapusta kwaszona 2386 kg 11. pieczarki 458 kg 12. pietruszka natka 504 szt. 13. koper 550 szt. 14. szczypior 468 szt. 15. fasola 276 kg 16. groch łuskany 36 kg 17. kapusta pekińska 100 kg 18. kapusta młoda 130 szt. 19. ogórek kwaszony tarty - przecier 744 kg 20. papryka czerwony 16 kg 21. rzodkiew 40 szt. 22. truskawka 40 kg 23. kapusta czerwona - sałatka 900g 110 szt. 24. jabłka 600 kg 25. chrzan tarty 100 szt. 26. szczaw konserwowy - 275g 674 szt. 27. groszek konserwowy 26 szt. 28. kukurydza konserwowa 6 szt. 29. sałatka obiadowa - 900g 1877 szt. 30. jaja świeże 3288 szt. VII. Warzywa mrożone 1. marchewka z groszkiem op. 2 kg 960 kg 2. włoszczyzna paski op. 2 kg 2798 kg 3. kalafior op. 2 kg 286 kg 4. fasolka szparagowa op. 2 kg 500 kg 5. bukiet warzyw 100 kg 6. groszek zielony op. 2 kg 100 kg 7. marchew kostka op. 2 kg 120 kg 8. marchew młoda op. 2 kg 200 kg UWAGA: Dopuszcza się składanie ofert częściowych. Zamówienie podzielone zostało na siedem następujących części: 1. mięso i wędliny, 2. ryby mrożone, 3. artykuły spożywcze, 4. pieczywo, 5. nabiał, 6. warzywa i owoce, 7. warzywa mrożone Dodatkowe wymogi: Wykonawca udzieli Zamawiającemu gwarancji jakości na artykuły żywnościowe na 5 dni od daty dostarczenia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.mops.bialogard.info
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach