Publiczne Gimnazjum Nr 2 ogłasza przetarg
- Adres: 74-320 Barlinek, ul. Kombatantów 3
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 0-95 74 61 027 , fax. 0-95 74 61 027
- Data zamieszczenia: 2013-07-19
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Publiczne Gimnazjum Nr 2
ul. Kombatantów 3 3
74-320 Barlinek, woj. zachodniopomorskie
tel. 0-95 74 61 027, fax. 0-95 74 61 027
REGON: 81188006800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://gim2barlinek.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka samorządowa, szkoła publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
sukcesywne dostawy mięsa, drobiu, wędlin,wyrobów drobiowych. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa, drobiu, wędlin, wyrobów drobiowych do Publicznego Gimnazjum Nr 2 w Barlinku zgodnie z załącznikiem nr 2 do SIWZ. 1. Zamawiający nie dopuszcza możliwości złożenia ofert częściowych. 2. Zamówienia będą składane przez Zamawiającego, z co najmniej jednodniowym wyprzedzeniem. 3. Dysponenci i kierowcy winni posiadać aktualne świadectwa zdrowia oraz decyzje sanitarne na środki transportu. 4. Dostawa przedmiotu zamówienia odbywać się będzie sukcesywnie, specjalistycznym transportem wykonawcy na jego ryzyko i koszt. 5. Przedmiot zamówienia odpowiadać musi polskim normom. 6. Produkt winien być oznakowany zgodnie z obowiązującym prawem sanitarnym, każde opakowanie transportowe winno posiadać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: a) nazwę produktu i rodzaj, b) wykaz składników, c) termin przydatności do spożycia, d) masę netto, e) warunki przechowywania, f) nazwę i adres producenta 7. Opakowanie zbiorcze / transportowe winny być zgodne z wymogami sanitarnymi. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 24 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://gim2barlinek.pl/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ZAKUP I DOSTAWA MIĘSA WOŁOWEGO, MIĘSA WIEPRZOWEGO I DROBIOWEGO, PODROBÓW JADALNYCH, PRODUKTÓW MIĘSNO WĘDLINIARSKICH
Dodano: 2016-01-20 - Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczów zwierzęcych realizowane na rzecz 17 WOG Koszalin, Znak sprawy: 53/WOG/D/Żywność./15
Dodano: 2015-07-13 - ZAKUP I DOSTAWA MIĘSA WOŁOWEGO, MIĘSA WIEPRZOWEGO I DROBIOWEGO, PODROBÓW JADALNYCH, PRODUKTÓW MIĘSNO- WĘDLINIARSKICH.
Dodano: 2015-01-16 - Dostawy mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczów zwierzęcych, realizowane na rzecz 17 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Koszalinie, znak sprawy 83/WOG/Żywność/14
Dodano: 2014-10-15 - Zakup i dostawa mięsa wołowego, mięsa wieprzowego i drobiowego, podrobów jadalnych, produktów miesno- wędliniarskich
Dodano: 2014-01-17 - Dostawy mięsa i wyrobów mięsnych dla Ośrodka Sportowo Wypoczynkowego w Choszcznie w 2013 roku
Dodano: 2012-12-10 - Dostawa żywności dla Miejskiego Zespołu Administracji Przedszkoli w Świdwinie.
Dodano: 2012-12-05 - SUKCESYWNE DOSTAWY DROBIU, WĘDLIN DROBIARSKICH, PODROBÓW, WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH DROBIOWYCH
Dodano: 2012-07-23 - Dostawa mięsa
Dodano: 2012-06-13 - Dostawy mięsa i wyrobów mięsnych dla Ośrodka Sportowo Wypoczynkowego w Choszcznie w 2012 roku
Dodano: 2011-12-07