Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg
- Adres: 78-114 Wrzosowo, Włościbórz
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 0-94 35 819 22 , fax. 0-94 35 819 63
- Data zamieszczenia: 2016-01-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
Włościbórz
78-114 Wrzosowo, woj. zachodniopomorskie
tel. 0-94 35 819 22, fax. 0-94 35 819 63
REGON: 00031042700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: dpswlosciborz.finn.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
ZAKUP I DOSTAWA MIĘSA WOŁOWEGO, MIĘSA WIEPRZOWEGO I DROBIOWEGO, PODROBÓW JADALNYCH, PRODUKTÓW MIĘSNO WĘDLINIARSKICH - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa wołowego,mięsa wieprzowego i drobiowego, podrobów jadalnych, produktów mięsno- wędliniarskich do Domu Pomocy Społecznej we Włościborzu: Golonka wieprzowa mała przednia ( do galarety)CPV 15113000-3-60 kg, Boczek świeży bez żeberek i skóry kl.1 CPV 15113000-3-20 kg, Szynka wieprzowa bez skóry i kości bez tłuszczu kl.1 CPV 15113000-3-200kg, Łopatka wieprzowa bez kości i skóry i tłuszczu kl.1 CPV 15113000-3-1700kg, Żeberka paski wieprzowe kl.1 CPV 15113000-3-500kg, Karkówka b/k wieprzowa kl.1 CPV 15113000-3-1200kg, Kości wędzone z karkówki i schabu kl.1 CPV 15113000-3-100kg, Schab bez kości kl.1 CPV 15113000-3-600kg, Nogi wieprzowe przednie ( do galarety)CPV 15113000-3-60kg, Pierś z kurczaka filet kl.1 CPV 15112100-7-650kg, Kurczak cały kl.1 CPV 15112100-7-900kg, Udka drobiowe bez kręgosłupa i kupra (nie ćwiartka tylna)CPV 15112100-7-1000kg, Porcje rosołowe z kurczaka CPV 15112100-7-1200kg, Porcje rosołowe z indyka pełna z kuperkiem CPV 15112100-7-50kg, Wątróbka z indyka CPV 15112300-9-300kg, Pieczeń rzymska CPV 15131130-5-200kg, Szynka soczysta z beczki wędzona CPV 15131210-0-200kg, Polędwica z kurczaka kl.1 CPV 15131135-0-200kg, Schab Dębski kl.1 CPV 15131120-2-120kg, Szynka cygańska wędzona kl.1 CPV 15131120-2-180kg, Szynka Maryny wędzona CPV 15131120-2-140kg, Polędwica wieprzowa sopocka kl.1 CPV 15131120-2-300kg, Szynka z fileta blok CPV 15131135-0-150kg, Kiełbasa żywiecka kl.1 CPV 15131130-5-150kg, Kiełbasa wieprzowa krakowska parzona CPV 15131130-5-120kg, Kiełbasa tatrzańska kanapkowa CPV 15131130-5-100kg, Kiełbasa wieprzowa parzona biała kl.1(a 100g) CPV 15131130-5-400kg, Kiełbasa podwawelska złota(a 100g) kl.1 CPV 15131130-5-200kg, Kiełbasa śląska extra(a 100g) CPV 15131130-5-300kg, Parówki drobiowe 80% mięsa kl.I (a 100g)CPV 15131500-0-250kg, Boczek wieprzowy rolowany faszerowany CPV 15131400-9-200kg, Boczek parzony paski kl.1 CPV 15131400-9-200kg, Pasztet borowikowy kl.1 CPV 15131310-1-200kg, Pasztetowa podwędzana CPV 15131310-1-120kg, Metka łososiowa CPV 15131310-1-150kg, Kaszanka jęczmienna(a 100g)CPV15131134-3-60kg, Salceson ozorkowy CPV 15131120-2-350kg, Salceson włoski CPV 15131120-2-350kg, Szynkówka CPV 15131120-2-350kg, Kiełbasa rawska gruba CPV 15131000-5-120kg, Polędwica z kurcząt CPV 15131400-9-120kg, Szynka z kotła kl.1 CPV 15131000-5-180kg, Polska pieczona cienka CPV 15131130-5-350kg, Parówki z indyka 80% mięsa kl.I(a 100g) CPV 15131500-0-200kg, Ozory świeże CPV 15114000-0-200kg, Kiełbasa swojska z cielęcina CPV 15131600-1-100kg, Żołądki drobiowe CPV 15114000-0-100kg, Flaki CPV 15114000-0-150kg, Wołowina gulaszowa CPV 15111000-9-150kg, Kiełbasa biała surowa CPV 15131130-5-200kg, Kiełbasa wiejska cienka CPV 15131600-1-200kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 11 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: dpswlosciborz.finn.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczów zwierzęcych realizowane na rzecz 17 WOG Koszalin, Znak sprawy: 53/WOG/D/Żywność./15
Dodano: 2015-07-13 - ZAKUP I DOSTAWA MIĘSA WOŁOWEGO, MIĘSA WIEPRZOWEGO I DROBIOWEGO, PODROBÓW JADALNYCH, PRODUKTÓW MIĘSNO- WĘDLINIARSKICH.
Dodano: 2015-01-16 - Dostawy mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczów zwierzęcych, realizowane na rzecz 17 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Koszalinie, znak sprawy 83/WOG/Żywność/14
Dodano: 2014-10-15 - Zakup i dostawa mięsa wołowego, mięsa wieprzowego i drobiowego, podrobów jadalnych, produktów miesno- wędliniarskich
Dodano: 2014-01-17 - sukcesywne dostawy mięsa, drobiu, wędlin,wyrobów drobiowych.
Dodano: 2013-07-19 - Dostawy mięsa i wyrobów mięsnych dla Ośrodka Sportowo Wypoczynkowego w Choszcznie w 2013 roku
Dodano: 2012-12-10 - Dostawa żywności dla Miejskiego Zespołu Administracji Przedszkoli w Świdwinie.
Dodano: 2012-12-05 - SUKCESYWNE DOSTAWY DROBIU, WĘDLIN DROBIARSKICH, PODROBÓW, WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH DROBIOWYCH
Dodano: 2012-07-23 - Dostawa mięsa
Dodano: 2012-06-13 - Dostawy mięsa i wyrobów mięsnych dla Ośrodka Sportowo Wypoczynkowego w Choszcznie w 2012 roku
Dodano: 2011-12-07